........... Salam Aidil Adha ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Salam Aidil Adha !

Tuesday, October 15, 20135comments


Kepada semua umat Islam khasnya kepada pembaca2 setia,  

SELAMAT MENYAMBUT HARIRAYA KORBAN  /  SALAM AIDIL ADHA  !

Ikhlas dari dinturtle

PS - Sejauhmanakah kita sanggup berkorban demi perjuangan Agama, Bangsa dan Tanahair ?

Share this article :

+ comments + 5 comments

....................
Reply To This Comment ...................
October 15, 2013 at 9:59 AM

Din aku rasa elok kau remove gambar lembu tersangkut tu.Islam dan Aidiladha terlalu suci untuk digambarkan seperti aktiviti mendera dan menaniaya haiwan.Gambar tersebut boleh memberi persepsi bahawa Islam itu mengalakkan penderaan dan pembodohan haiwan.Musuh Islam diluar sana sedang sibuk cari weak point kita.Janganlah kita menambah-nambah kebahlolan kita.

Sekian

Salam Aidiladha

....................
Reply To This Comment ...................
October 15, 2013 at 10:02 AM

Kalau kau letak gambar tu takder hal tapi buang tajuk dan content Aidiladha.Jangan ada kena mengena dengan Islam.Islam menyembelih lembu ada adab,tertib dan hormat kepada haiwan.Tak caya tanya ostad.

Sekian

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 15, 2013 at 11:38 AM

Salam Bro Din. Ader tak iklan Ahjib ngong buat korban?

....................
Reply To This Comment ...................
October 15, 2013 at 2:29 PM

@ReentryCapsule

Ya, betul tuh RE, ngolok2 pula pepenyu tuh ngan kaum kami... uhuk! uhuk!

Kalu lah pepenyu tu masuk dlm kategori binatang 'an-am', mana lah din tu berani posting gambar pepenyu tersangkut dlm jala!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 15, 2013 at 11:11 PM

Macam ni punya entri pun ada orang komen jugak? Ishhhkk! Memang ko ni somebody lah sekarang din... Bukan anybody/everybody mcm blogger lain lah bro!!!

Post a Comment