........... Omak Sapo Nih ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Omak Sapo Nih ?

Wednesday, October 16, 201317comments



Den tak ghoti nak komen dah Pomilihan kali ni ..... habih sumo diangkut nyo, sampai makcik yang ontah mak sapo ntah, pun ikut samo diangkutnyo tubek berkempen ni hah ! Kalau dah main omak nih, tak dapek den nak nolong eh ....

Polik nyo, bukan calang2 blogger yang komen ... tu dia namo2 bosar tuh -

Another Brick
Cucu Tok  Selampit
JebatMustDie
BigDog
SCA
Sri Tri Buana

maaf lah, tak tahu kenapa jari ni taip slang lain macam jer ....

Tapi kenapa yang makcik ni sibuk sangat perkecilkan Mukhriz ?



Apakah ada kaitan dengan calon yang ramai kata disokong oleh puak Progresif Yang Liberal ini -


Balik kepada makcik kat atas tu ...... SIAPA DIA yang disebut oleh NST sebagai Veteran Datuk Rahmah Abdul Hamid, 81 ? Veteran apa ya sampai mendapat perhatian NST untuk disiarkan komennya ? Regina Lee ada main peranan tak dibelakang NST ?

Share this article :

+ comments + 17 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Melayu Kampung
October 16, 2013 at 9:59 PM

Baru je tadi komen pasal omak orang nogori dah enter frame. Kojap laie bapak mertuo pon nak enter frame jugak (lepas bangun dari tidor). Silap-silap haribulan, abih sumo sedaro maro dio toron enter frame. Tapi bila dah back-up Hishamudin, aku dah mula was-was dengan omak orang nogori ni. Waras lagi ke pemikiran dia.

Tak sangka pulak bahawa puak liberal bila diusik, dia balik ngadu dengan mak. Lepas tu bergabung dengan Mr Amaran.

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
October 16, 2013 at 10:01 PM

Sebab Mak Cik ni saya ambil keputusan SOKONG H2O!!!!!.......WOW!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 16, 2013 at 10:27 PM

anak mokcik pun jadi ketua pemuda atas kabel pak mentua..mokcik x payahlah nak kecoh2 mengajar mukhriz..makcik nasihat dulu anak kandung mokcik yang jadi ketua pemuda menggunakan taktik kotor, guna duit dan guna kabel pak mentua..mokcik memang sama macam anak mokcik, keturunan budget bagus! tuiih!

....................
Reply To This Comment ...................
October 16, 2013 at 10:33 PM

Tak bg salam, tetibo je enter frame. Dh tebiat apo omak KJ ni. Maso kj tanding minggu lopeh takde pulak dio mengomen suruh pilih yg ponah ado jawatan akar umbi. Tup-tup hari ni lain pulak caro yo. Jangan paklah pulak komen sok ni. Karang belum abih komen pasal pengalaman dio tido pulak. Jenuh la pulak si regina tu nunggu dio bangun.

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
October 17, 2013 at 12:05 AM

Aku rasa MAJORITI rakyat Malaysia TAK BOLEH TIDUR MALAM sebab nak menunggu AMANAT dan NASIHAT dr Pak Mentua KJ dlm pemilihan NP UMNO ni.

"JUJUR" aku betul2 nak dgr NASIHAT Pak Lah....the awakening of Pak Lah just for CKMM....WOWW!!!!!.......hehe

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2013 at 12:15 AM

@Otak geligaThe last secret weapon tuh !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 17, 2013 at 12:21 AM

Aiseh... Bwk mak pulak dahhh....

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2013 at 12:52 AM

Salam Din,

Omak KJ...omak sedaro hisham jugak. Omak sedaro seislam. Heh!

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2013 at 3:03 AM

Mana aci mengadu ngan mak.Tak guna punya Kitol KJ.

ChaiiTTT...!!!!

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2013 at 8:25 AM

Anak manja...cuit sikit mengadu kat si Kali..hahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 17, 2013 at 8:41 AM

Let hava a contest for Ketua Nenek UMNO. And let this 'MUM' win uncontested as she have served UMNO as coolie or Kuli before and she deserved it.

....................
Reply To This Comment ...................
emma49
October 17, 2013 at 1:57 PM

Salam,

Din Turtle,

saya juga will be voting this weekend.. dulu saya tak berapa faham politik UMNO.. now dah tau sikit2... UMNO hidup dengan sumbangan wang ahli2.. makin banyak wang lagi besar pengaruh...sbb itu calon x bagus pon boley mennag... mentality no money kerja x jalan di peringkat akar umbi...susah gak nie... hehhe

@Emma49

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2013 at 2:11 PM

@emma49Kalau saudari nak join sekapal, pastikan ianya betul2 berbaloi !

....................
Reply To This Comment ...................
emma49
October 17, 2013 at 3:25 PM

actually tak minat nk pergi jauh pon dalam politic UMNO... tapi my ketua cawangan said.. if bukan calon2 yang baik dipilih/ditolak ke atas.. maka calon2 hantu lah yang naik...

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2013 at 3:38 PM

@emma49Beritahu ketua cawangan tu - I Like ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 17, 2013 at 7:53 PM

bro din, ada tengok berita NTV7 , wah kak jat baik punya backing si kerismudin tu, saorang yang handal menjaga keselamatan dan ketenteraman negara , patut le orang panggil menteri PONDAN , nak naik tunjuk le kebolihan dan kemampuan diri jangan harap dan berdiri di belakang wanita (kak jat bias .. ADA MASUUUKK KA? )..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 18, 2013 at 9:07 AM

Sapo ni?..seram lak den nengok nya...

Post a Comment