........... Calon Exco Pemuda Pilihan Saya - #59 ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Calon Exco Pemuda Pilihan Saya - #59 !

Monday, October 7, 20138comments

Dalam kita duk bercakap tentang kepimpinan tertinggi parti dan sayap, kita tidak harus juga lupa akan barisan pelapis yang bakal menggantikan mereka kelak. Mereka ini juga mampu menjadi suara orang Melayu yang akan datang.

Sekadar mempromote rakan blogger yang sememangnya saya kenal halatuju perjuangan yang mereka bawa. 

Sebut pasal suara, pemuda ini memang memilikinya ! 

Saya berikan rekomendasi penuh kepada CALON EXCO PEMUDA # 59 saudara Ikmal atau lebih dikenali sebagai Rocky KCD ( Kelab CheDet ) !

Sama tapi tak serupa.
Apa yang sama apa yang tak serupa?
Yang sama ada lah perjuangan mereka.kedua nya anti liberal dan mahu kekang kemaraan calon yg ada agenda liberal yg tersembunyi.dan kedua calon ini miliki perjuangan alif ba taa.
Yang tak sama ada lah sebelah kiri saudara Ikmal calon Exco pemuda #59 dan sebelah kiri calon Naib Presiden #4.
Selain itu ikhmal ada rambut dan Datuk Mukhriz tak ada.
( dari FB KCD )

Share this article :

+ comments + 8 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 7, 2013 at 8:07 AM

encik din, sapakah admin blog maya khairy tu? Mohon aktifkn kembali blog tu..

....................
Reply To This Comment ...................
October 7, 2013 at 8:20 AM

Hmm ini rupanya Rocky XCD. Ada follow tweet dia di Twitter. Cuma baru nampak wajah sebenarnya. Semoga berjaya di pemilihan UMNO nanti. All the best dan all the best to Mukhriz juga. UMNO perlukan suntikan imej baru yang lebih menyakinkan rakyat.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 7, 2013 at 9:06 AM

analisis ringkasnya ialah.. sekiranya mukhriz, akhramshah , akmal dan lain-2 (team non-liberal) memenangi jawatan masing-2 bermakna sebahagian besar ahli-2 umno masih lagi merupakan umno yang boleh diharapkan membela melayu. Secara automatiknya rakyat boleh bernafas lega dgn mengharapkan pelapis umno ini akan mengekalkan perjuangan asal sekurang2nya dlm tempoh 20-30 tahun akan datang. Tapi kalau kalah geng ni, bermakna rakyat melayu boleh berhenti berharap kepada umno sebagai pembela melayu,,, anggaplah perjuangan melayu dah mati, tinggallah perjuangan untuk hartabenda dan wang ringgit oleh pemimpin2 umno yang dipilih tersebut. Kalaulah pas keluar dari pakatan haram, baru mampos umno waktu tu,,,,

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 7, 2013 at 9:49 AM

mukhriz demi masa depan generasi baharu. penyatuan bangsa.

....................
Reply To This Comment ...................
October 7, 2013 at 4:33 PM

@Anonymoussaya pun ada kesana baru ni.... hehehe.. tak tahu siapa adminnya

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 7, 2013 at 8:30 PM

bang din penyu... tolong senarai gambar sekali ahli dan penyokong kelab chedet yg masuk jadi calun bertanding... buatlah kempen besar besaran

saya pasti calun bertanding yg jadi ahli kelab chedet adalah org org yg anti liberal... liberal tak tentu pasal... liberal merosak agama.. liberal merugi bangsa melayu bumiputera..

semoga mukhriz dan calun anti liberal menang... aminnnnnnnn

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 9, 2013 at 11:53 AM

livberal..itu je lah modal dr pagi ke petang, dr utara ke selatan dijaja..mukhriz legasi mahathir, nak jatuhkan org yg bukan pak turut kpd TunM..perghgh

Post a Comment