........... Perhatikan Tahap Kemesraan Tun Mahathir Bila Bersama Rakyat ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Perhatikan Tahap Kemesraan Tun Mahathir Bila Bersama Rakyat !

Monday, September 30, 20137comments

Sempooooi ....... bila last korang buat tanda Peace kat atas kepala orang lain masa bergambar ? Korang berani buat begitu pada orang yang tidak dikenali ? Hahahaha ... biasanya hanya sesama teman rapat jer kita berani buat begitu walaupun perbuatan itu tidak lebih sekadar gurauan.

Gambar Dari FB SSTDM

Beruntungnya adik kita ni bila negarawan ulung kita yang namanya terkenal disanjung seluruh dunia, buat tanda peace atas kepalanya !

Bayangkan kemesraan Tun Mahathir bersama rakyat ......

PS - Kot ada yang tak dapat tangkap maksud artikel . Sesama kawan = Satu Level. Perbuatan kecil yang tak memerlukan modal satu sen pun tapi mampu menceriakan keadaan sekeliling dan merapatkan hubungan antara pemimpin dan rakyat adalah besar nilainya.

Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2013 at 11:49 AM

Individu yang pernah bersidang dan berbahas dengan pemimpin dunia, pemimpin korporat dan tokoh dunia. Tak kurang pernah menggegarkan dunia dengan idea-idea bernasnya. Pernah menggusarkan tokoh yahudi george soros dan negara Israel. Membawa Malaysia sehingga dikenali ke seluruh pelusuk dunia.. tiba2 melayan dan bergambar dengan seorang budak yang tidak dikenali dimana2 hatta di daerah kecil nya?!
Payah dah nak cari individu tang begitu humble macam TDM ni,

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2013 at 1:38 PM

Pemimpin kena bermesra dengan rakyat bawahan supaya rakyat makin sayang padanya. Nak bodek orang melayu, tak perlu pakai modal besar pun, tak perlu tabur duit juta-jutaan semata-mata untuk meraih sokongan. Rakyat cuma perlukan pemimpin yang selalu balik kampung dan bukannya pemimpin yang selalu melawat kampung.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2013 at 7:09 PM

bro din , nak buat macam mana,kebanyakan pemimpin melayu sekarang dah hilang budaya melayu , yang ada hanya budaya fulus, yang banyak fulus pulak orang cina, jadi tunjuk lah kelembutan/kebaikan pada orang cina , baik pada melayu dapat apa..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2013 at 9:19 PM

kihkihkih...... pandai lak tun m wat lwk ngan budak2

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 1, 2013 at 5:44 PM

tapi saya lebih rasa kecewa bila ada pemimpin umno yang pernah berkerja di bawah tun memandang rendah dan berani mengutuk tun.contohnya macam bapak nadim tu

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 3, 2013 at 11:47 AM

Siapa bapak Nedim tu?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 4, 2013 at 12:05 PM

nazri menteri pelancongan lah tu

Post a Comment