........... Hai .... Nama I Anwar ! Nama U Apa ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Hai .... Nama I Anwar ! Nama U Apa ?

Friday, September 20, 201313comments






Betul ker ni wajah baru Anwar ?

Ni suntik botox atau kena gigit lebah ?


Salah makan ubat ? Hahahahaha ..... ubat apa yang tersalah tu ? Mesti ramai yang nak tersalah makan juga ! Boleh jadi kaya tuh ..

PS - Maaflah saya agak sibuk sikit kebelakangan ini dan agak ketinggalan bas dalam isu2 semasa. Tapi dalam banyak2 isu, yang diatas ni memang tak boleh blah ....hahahahahaha

Share this article :

+ comments + 13 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2013 at 7:23 AM

Kalau alahan kerana tersalah makan ubat. Takkanlah bengkak tu boleh terus melicinkan kulit muka 100% dari sebarang kedutan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2013 at 8:05 AM

Sebenarnya petua untuk kelihatan 'sentiasa' muda amat mudah.

Amalkan selalu senaman LGBT,nescaya pasti anda akan sentiasa kelihatan muda remaja!

-Pak Bontoks

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2013 at 8:56 AM

Mcm bengkak air je ! Tgn pun nampak mcm bengkak !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2013 at 9:01 AM

macam ular salin kulitlah kata kan.

....................
Reply To This Comment ...................
September 20, 2013 at 9:36 AM

Assalam Bro

Pada kawan kalau orang tua2 ni buat perangai... rasanya buang tebiat kot... Dah sama macam muka anggota kongsi gelap ni Bro.... wakakakkaaaaaa...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2013 at 3:09 PM

sial ko din, abis keyboard gua kena muntah...hissshh

....................
Reply To This Comment ...................
Kuntum
September 20, 2013 at 3:17 PM

Anwar + facelift + filler + fat injection + laser peeling + botox + cermin gelap metrosexual => muka bapak ayam (pimp)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2013 at 5:36 PM

Sapa kata muka anuwar takde nur..

Skrg tengok.. berseri2 lagi..

Kalah kak ton...

Comel tak kak ton??? Tak..
Anwar comel lagi... huhuhuhu

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2013 at 6:22 PM

Ni twin dia dari thai tu. Kan dia tu muda sikit.
Gerli aku dgn dia perangai dah mcm badut sekarang boleh dapat award badut of the year.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2013 at 11:06 PM

Dah macam muka Hail Amir aku nengok....!!!!!!!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2013 at 12:52 PM

Geli nengok, nak muntah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2013 at 10:20 PM

@AnonymousOoops!!! Jangan tak tau, tangan dan jari2 tu masih maintain macam dlm video tu.... Tak percaya cuba ulang tonton....

....................
Reply To This Comment ...................
September 22, 2013 at 5:31 PM

Apa engkau org susah hati biar la dia nak suntik botox ke apa ke lantaklah apa yg engkau peduli atau engkau org dengki yg tak sudah2 kat dia tu apasal

Post a Comment