........... Poster Team Najib Vs Team Muhyiddin ? Siapa Jadi Batu Api Ni ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Poster Team Najib Vs Team Muhyiddin ? Siapa Jadi Batu Api Ni ?

Saturday, August 3, 20136comments


Biar betik ! Najib/H2O  VS  Muhyiddin/Zahid ?

Ni siapa punya kerja ni ? Nak tahu lebih lanjut - KLiK

Tapi ........ sekadar berbincang .... OK apa ! Mungkin ya, mungkin tidak. Tapi KALAU IYA, apa pandangan anda ?

Share this article :

+ comments + 6 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 3, 2013 at 12:07 PM

Najib presiden UMNO ke? selama ni aku fikir Najib presiden mca... hhahahhahahah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 3, 2013 at 12:17 PM

ini yang seronok nih. macam wrestling lak, tag team championship. aku akan terus menerus berdoa agar ianya menjadi kenyataan. bukanlah untuk membunuh karier politik mereka, tapi something has to be done. agama, bangsa dan negara WAJIB didahulukan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 3, 2013 at 12:33 PM

aku sokong muhyiden dan zahid ... umno perlu berubah ... dari lembik kepada tegas ...
dari dipimpin oleh pemukul gong cina kepada mereka yang matang dan berfikiran tegas dan berani ...
dari seorang yang mahu menubuhkan satu parti kepada seorang yang mampu memperkasakan umno ...
dari seorang yang menjadi penurut kata punahsihat kepada seorang yang mampu berfikir dan membuat analisa sendiri ...
dari seorang yang memberi amaran kepada seorang yang membuat tindakan ...
ah jib gong .. perlu go itu sahaja ... demi maruah umno dan melayu ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 3, 2013 at 1:16 PM

bro din... dua dua team pun team umpon jugak....banyak retoriks je .... memang dah jadi parti umpon

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 3, 2013 at 3:41 PM

Why not ? Be gentleman, the winner lead, the loser support !

....................
Reply To This Comment ...................
August 4, 2013 at 3:08 AM

@Anonymous
Ana setuju.Kalau semua mengaku gentleman kenapa takut berpecah kalau kalah?Kalau team najib kalah,terimalah keputusan perwakilan/akar umbi dan teruskan menyokong umno dan kepimpinan baru yg dipilih.Dengan cara itu baru umno akan kembali kuat dan dihormati.

p/s:tentera2 RBA versi ah jib sudah mula menyerang di blog2,tanda2 pau dah dekat dan ahjib sudah goyang?hehe

Post a Comment