........... Dulu ( Masih Ada ? ) FLOM Sekarang PALaM | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Dulu ( Masih Ada ? ) FLOM Sekarang PALaM

Thursday, August 15, 201312comments



Kalau sebelum ini kita ada FLOM atau Pejabat First Lady Of Malaysia ......


Sekarang kita ada Pallas PALaM - Pejabat Anak Lelaki Menteri


Ada JAWATAN, TIDAK BERGAJI .... maknanya tidak menggunakan wang rakyat ....so apasal nak bising2 ? SAMA JER , kan ?


KEPIMPINAN MELALUI TELADAN Hahahahahaaaaa........

Macamana nak marah Menteri kalau Perdana Menteri pun buat lebihkurang sama ?

Mampuuuussss .....

Share this article :

+ comments + 12 comments

....................
Reply To This Comment ...................
master
August 15, 2013 at 2:25 PM

bayar dengan tender le tu....

....................
Reply To This Comment ...................
emma49
August 15, 2013 at 2:48 PM

salam Din turtle..

Makin menjadi jadi menteri2 umno, nak defend umno pon dah malu dah... semua style take for granted... kalao umno kalah saya takut Chedet kena heart attack lak... entahlah.. semoga masih ada ruang untuk pemulihan & baik pulih..

Regards,
Emma

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 15, 2013 at 3:01 PM

Azeez rahim punya cerita terbaru takde ke? Takkan dah senyap, banyak orang tak senang duduk azeez jadi pengerusi tabung haji, ungku aziz dah letak benchmark pengerusi tabung haji di satu tahap yg tinggi, dari segi akademik dan pangalaman bisnes. Ya betul azeez byk buat kerja kebajikan tapi tak boleh disamakan dgn dunia korporat. Azeez buat kerja kena ada kamera wartawan dan blogger, sbb nak canang satu dunia ex tingkat 4 ni buat kerja moolia, belakang masyukk...buat kerja ada makna

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 15, 2013 at 3:02 PM

Hang pun lebih kurang jugak jadi blogger belaan ahli politik berkepentingan...kahkahkah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 15, 2013 at 3:24 PM

Kalau dah ramai penyokong BN siap dok komplen pak2 menteri, banyak benda yg tak betul dibuat, PM buat dekkkk je, alamat nak melingkup sungguh BN ni. tak sabar nak lihat presiden umno ditentang dlm pau...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 15, 2013 at 3:49 PM

NOKNOK
UMNO di hujung nyawa ..pemimpin pon da meroyan...apa lagi sodut la ....selagi bole sodut duit rakyat....nanti bole pakai Hummer, Ferarri...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 15, 2013 at 4:48 PM

Orang Parlimen Padang Rengas tak sedor-sedor lagi ke?

....................
Reply To This Comment ...................
August 15, 2013 at 6:26 PM

@emma49ya, kita yang balun ni kerana sayangkan Umno !

....................
Reply To This Comment ...................
August 15, 2013 at 6:27 PM

@AnonymousLaaa... ada spesis mamat kaki fitnah ni . Selamat Hari Raya !

Dah berulangkali saya minta bukti tapi sampai sudah takde pun.

....................
Reply To This Comment ...................
August 15, 2013 at 6:28 PM

@AnonymousBerapa ya harga ferrari ? Banyaknya duit keluarga Nazri ni !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 16, 2013 at 3:47 AM

bro din... inilah dalil tuduhan pas dulu...bila tun razak jadi pm, anak dia kaya...tun husin jadi pm anak dia kaya.... tun m jadi pm, anak dia kaya, tun a jadi pm anak dan menantu kaya...dato najib jadi pm...habis menteri menteri bagi anak/isteri/suami jadi kaya... yang lagi peliknya mereka ini berani pulak tawar diri untuk pau tahun ni...akhirnya aku dan bro din hanya dapat melepaskan geram dalam blog dt ni je la....tengok anak ex pm/menteri naik ferari heheheh

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 16, 2013 at 9:42 AM

Anonymous said...

Hang pun lebih kurang jugak jadi blogger belaan ahli politik berkepentingan...kahkahkah

August 15, 2013 at 3:02 PM

Mr Anon,

Kalau takde bukti nak tuduh saudar Din ok lagi le .... tapi kalau betul le anak jantan cuba kenalkan diri atau contact saudara Din direct, secara personal .... itupun kalau ada telur, kalau takde maknenya kau memang bitch le.

Post a Comment