........... Prk Kuala Besut - Banner Potong Stim ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Prk Kuala Besut - Banner Potong Stim !

Wednesday, July 10, 201313comments


Kalau tak letak pun, tak hilangnya undi ..... 

Share this article :

+ comments + 13 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 10, 2013 at 8:55 AM

Setuju!!!. tak payah nak over dgn banner `i love PM` tu.. lama2 org naik meluat..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 10, 2013 at 9:07 AM

Risau banner ni yg akn buat org makin menyampah dn dizahirkan melalui peti undi.mungkin org yg letak ni dok syok sndri lg kot..

....................
Reply To This Comment ...................
tungkaran hati
July 10, 2013 at 10:13 AM

tak fobia ke DS Najib melihat seperti ini....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 10, 2013 at 12:02 PM

bro din , nampak nya apa yang bro tulis selama ini tak sampai kpd ajib GO , atau pun sampai tapi buat2 tak tau, tak dengar atau pun memang kepala batu..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 10, 2013 at 12:10 PM

belum habis ker lagi citer nih? aku takut bila dah letak undi akan merosot. ada orang Trengganu kat Parlimen tuh yang punya idea. ikhlas aku cakap aku sememangnya dah muak dan loya dengan slogan tuh. tapi apa nak kata, orang Trengganu dah suka nak buat camana lagi? terperasanlah Najib agaknya orang Melayu masih sayang pada dia.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 10, 2013 at 12:39 PM

bro din... puak umpon ni dulu kata pas tiru syiah letak gambar pemimpin... ni mana punya mangkuk hayun nak bawak budaya sama dalam umpon ni...

....................
Reply To This Comment ...................
July 10, 2013 at 12:44 PM

Lupa nak tulis, Banner tu letaknya sebelah pentas pengumuman calon semalam !

....................
Reply To This Comment ...................
July 10, 2013 at 12:48 PM

Apakah mesej yang cuba disampaikan oleh Banner 'i love pm' itu begini -

Jika anda sayang Najib - UNDI BN

Bagaimana pula jika anda sayang BN tapi anda TIDAK sayang Najib ?

Itu maksud ayat ringkas diatas - Kalau tak letak pun, tak hilangnya undi.

Takut sebab letak AKAN menyebabkan BN hilang undi !

....................
Reply To This Comment ...................
July 10, 2013 at 9:51 PM

Ikut pandai penjilat seperti bro din.. tak dapat bajet lah tu..tu yang duk meroyan sana sini..ingat dulu2 bro din pernah menjatihkan maruah MB ganu..jgn lupa tu bro din.. ingat ke dok lagi tu.. puihhh..

....................
Reply To This Comment ...................
July 10, 2013 at 9:53 PM

@Pejuang Sejati Mayawohooo... kumpulan para penjilat dah bersuara !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 10, 2013 at 11:18 PM

din, i like yr writing. So accurate with what the people want. Dont bother with the suckers. Write with guts and passion. Lots of people are supporting yr blob.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 11, 2013 at 12:09 AM

I Love Islam, tak pun I Love Melayu.

....................
Reply To This Comment ...................
July 11, 2013 at 1:02 PM

@dinturtlePejuang Sejati Maya - kenapa tak jawab cabaran saya ? Benarlah saudara ni blogger jenis KAKI FITNAH ORANG !

http://dinturtle.blogspot.com/2013/07/saya-cabar-blogger-terengganu-today.html

Post a Comment