........... Kempen Bangunan Cantik Pulau Pinang - Bangunan Umno DiTegur KM ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Kempen Bangunan Cantik Pulau Pinang - Bangunan Umno DiTegur KM !

Friday, June 14, 201310comments



Lu punya bangunan ah, itu cat kasi balu la .... wa mata tengok ah, lia punya cat sulah LUNTUR aah !

Oya, satu lagi ah, tolong ciakap sama Lajib ah, kasi LULUS itu bangunan sebab wa tengok ah, itu bangunan sulah LENTUR la ...

Apa maciam sulah bengkok , haiya ..... kasi malu sama Penang ma.... tolong kasi LULUS sikit OK !

Share this article :

+ comments + 10 comments

....................
Reply To This Comment ...................
June 14, 2013 at 3:14 PM

Nasib lah bila yang jadi Ketua Menteri tak reti bahasa! Budak2 High School Amerika lagi bijak menyanyi lagu Bahasa Melayu dari si lidah pelat tu!
http://youtu.be/Nh6k1HXHv6g

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 14, 2013 at 3:55 PM

Suruh eja babi.mesti betul.

....................
Reply To This Comment ...................
pemuda_surau
June 14, 2013 at 5:41 PM

Salam Din....Kempen lentur-melentur ni sebenar nya dah start sejak penyambung konkrit Jambatan P.Pinang ke-2 lentur minggu lepas. Ni kira kemuncak kempen lentur. Memang terbukti wajar sekolah vernakular di hapuskan sejajar dengan isu lentur ni. Sesiapa warganegara tak boleh bertutur dalamm bahasa melayu dengan betul patutnya dilucut kewarganegaraan!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 14, 2013 at 6:01 PM

itu menala sulah tumbang la apek...bukan lentur..itu lentur lu punya "adik kecik" sulah tatak tegang, lu tau ka? apa? lu salah type lagi la..lu apa bikin? salah type, salah kila, suma salah, kecik punya hat, ape mcm mau jd CM? lu lancau la apek!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 14, 2013 at 7:05 PM

Wa setuju! Cuma wa takut itu Lajib aa tak ada belani mahu kasi ajar sama ini maciam punyia olang oo!

Mahathir steady oo. Tatak ada olang aa belani kaciau sama Melayu oo!

Sikalang aa apa l****** pun moleh maa!

....................
Reply To This Comment ...................
El-barokas
June 14, 2013 at 7:58 PM

Ah Jib Gor suka gostan loh. Lia tiitak sidat Lear Admilal ala tunggu li bilakang siap lengan kelis bengkok tunggu mau tikam bilakang. Kalau titak pitcaya pigi tanya itu Kapal Selam Singh.

....................
Reply To This Comment ...................
June 14, 2013 at 8:09 PM

@El-barokasAduuuuh, ko cakap apa nih ? ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 14, 2013 at 8:45 PM

Salam,

ah jib gor dgr ok jer. Sudah runtuh. Maklum la, adik dia cakap. Umno sudah luntur. Sudah sampai masanya, ah jib gor nak jadi ketua bn tunggal dgn ah jib gor jadi proksi dap.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 14, 2013 at 9:18 PM

Hahahahahahahaha pelut manyiak sakit oo maca itu komen suma

aj

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 16, 2013 at 2:23 PM

Ribut dahsyat, sampai ada yang mati, kat negeri pimpinan dia lagi, dok nyibuk bangunan UMNO pulak....


Gelakkan orang pilihan Pulau Pinang yang niat mau memperolok UMNO, malah menunjukkan kejahilan diri sendiri.

Yang kes sebelum ni apa macam?Ada gag order lagi ke?

Post a Comment