........... Wan Azizah Ngaku Anak Sulungnya Beraksi Dalam Video ? Kena Hack kot ... | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Wan Azizah Ngaku Anak Sulungnya Beraksi Dalam Video ? Kena Hack kot ...

Friday, May 3, 201330comments

Errrr........  Datuk Seri Wan Azizah ni cerita pasal apa ni ? ? KLiK . Saya tak faham la..... 

....klip video yang memaparkan bekas pensyarah dan anak sulung saya dalam keadaan yang mengaibkan ? ?


Anak sulungnya ada klip video yang mengaibkan ? ? Tidak ada kata2 penafian pun kat atas .... kan ? Anak sulung dia apa nama ek ?

Hmmmmm .... mungkin blog Presiden Pkr ni dah kena HACK kot .... Jika benar, janganlah buat kerja hack-hack ni.... TAK BAIK !

Share this article :

+ comments + 30 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 3:09 PM

Betulkah ini??? Ini lagi satu fitnah dari umno...blog azizah telah dihack hahahaha tu la jawapan pencacai pr...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 3:15 PM

tak terkata ...
er ... tang suami dia buat aksi dengan cina doll dalam vidio tu dia tak nak saman cina doll ka ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 3:25 PM

daripada buah kita boleh kenal tangkainya. sangat sporting sbb mengaku. jangan pulak besok lusa menafikan pulak.

....................
Reply To This Comment ...................
May 3, 2013 at 3:34 PM

No laaa...... i think the blog is hacking la...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 3:39 PM

aku mewakili pencacai PR dengan ini memberikan alasan bahawa blog presiden pkr dah kena hack. hackernya ialah anak sulung presiden pkr sendiri...

hahahahahhiihihhuuuuuuhuuuu..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 3:53 PM

Dia tak nafi, sebaliknya gunakan alasan "anak sulungnya masih mentah ketika itu", dan anaknya "dimanipulasikan". Tapi tak nampak pun pensyarah tu memaksa, wanita tu pun nampak mesra dan rela. Ketika itu, wanita tu dah berumur 24-25 tahun, mentah ke? Saya ingat masa tu wanita tu dah boleh ke luar negara dan berkeyakinan untuk berjumpa pemimpin2 luar untuk dapatkan sokongan untuk ayahnya. Dan perangai memburuk-burukkan Malaysia di luar negara dia masih buat sampai sekarang!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 4:09 PM

betul...dah boleh mengundi pun umur dia waktu tu..bukan kes juvana lagi dah. lain la kalau baru sekolah menengah. itu baru kes dimanipulasikan...

apehal puak2 PR senyap saja 2,3 hari ni ye? kah kah kah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 4:09 PM

Ya...la her blog got hacking la...no way la she would say something like this....she is very protective one....even the omega watch she claimed to be in her safe keeping in her sarung lah....what la you people...don't hack hack la..let her hack herself la.....

....................
Reply To This Comment ...................
May 3, 2013 at 4:13 PM

Hack tak Hack .... Part 3 and 4 TETAP akan keluar nanti !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 4:15 PM

tu laaaa ngko izzah..gian sangat nak buat havoc. sibuk nak hilangkan dakwat kat jari orang tapi sedangkan syahwat kat ofis tu ko abaikan. nah..bila dah tersebar camni amekaw!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 4:16 PM

X sabar!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 4:29 PM

umur lebih 18 taun dah bebas memilih katakan. tak mungkin masih mentah kalau dah boleh pilih anutan akidah, jika dah ngaku tu lebih baik berundur sebelum lebih banyak keaiban tertonjol, hati hati peace yours

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 4:47 PM

@dinturtle

ini yang aku nak tunggu. kasi cepat lagi baik.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 5:10 PM

sehingga jam 5.00, 3/5/2013 posting kak jah kat blognya still gitu ... anih ...

....................
Reply To This Comment ...................
May 3, 2013 at 5:14 PM

@AnonymousLepas mengundi nanti baru kita fikirkan... tak payah nak pecah kepala sekarang :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 6:06 PM

anak saya yang masih mentah ketika itu ??????? hai..gelinya.... mentah lah yang sedap.... cecah kicap.... wow

....................
Reply To This Comment ...................
May 3, 2013 at 6:15 PM

Oitttt Brader sema!!! memang masih mentah laaaa... diratah mentah mentah. kah kah kah

tapi kan, kalau tengok dalam bideo tu macam dah biasa jer buat kerja tu. sapalah agaknya orang yang pertama berjaya menerobos pintu berkunci? oppppssss....

PRU13 - Doa dan harapan seorang anak di TendangTerajang

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 6:26 PM

Cecah kicap tmbah garam slurrppp sedap gila bergetah!! Kalau blh cecah dgn aiq asam lg sodap hahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 6:27 PM

Hahaha link dah hilang mgkn sudah dipadam agak ny...

....................
Reply To This Comment ...................
May 3, 2013 at 6:33 PM

@AnonymousLink ADA cuma page dah hilang ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 6:42 PM

KE MANA TUMPAHNYA KUAH KALAU BUKAN KE NASI..

DARI MANA TURUNNYA PERANGAI SIAL KALAU BUKAN DARI MAK BAPAK...

HEHE

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 8:07 PM

betul bro ... links ada tetapi pages dah hilang ... tahniah bro sebab u dah print skrin dia punya pages ... kalau tak ... u tahulah apa kata puak harami nih ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 8:15 PM

Cuba fikir sejenak!Kemana kh arah tuju negara ini? Apa kh dasar yg ingin di terap kn oleh UMNO/BN?Buka lh blog2 pro BN.Dr A sampai Z,semua ny berkisar tentang sex.Sampai kn ada blogger wanita pro BN yg tnpa segan silu memapar kn cerita sex,foto lucah dlm blog ny.Ini kh dasar yg mahu di terap kn utk generasi akn dtg?

....................
Reply To This Comment ...................
May 3, 2013 at 8:23 PM

@AnonymousCuba fikir sejenak .... kalau pemimpin2 tak kiralah dari parti manapun, tak buat kerja2 maksiat / seks itu, tak ada lah video yang nak ditayangkan ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 8:28 PM

Cuba fikir sejenak!Kemana kh arah tuju negara ini? Apa kh dasar yg ingin di terap kn oleh PR?Buka lh blog2 pro BN.Dr A sampai Z,semua ny berkisar tentang sex YANG DILAKUKAN OLEH PEMIMPIN2 PR.Sampai kn ada blogger wanita pro BN yg tnpa segan silu memapar kn cerita sex,foto lucah YANG DILAKUKAN OLEH PEMIMPIN2 PR dlm blog ny.Ini kh dasar yg mahu di terap kn utk generasi akn dtg? PEMIMPIN2 MACAM ITUKAH YANG INGIN DIJADIKAN PENERAJU NEGARA?

BLOGGER CUMA SAMPAIKAN BUKANNYA NAK MEMIMPIN PUN..TAPI PEMIMPIN YANG BUAT PERKARA MUNGKAR ITU YANG KORANG SOKONG AKAN MENTADBIR..SIAPA YANG LEBIH BANYAK BAWA MUDARAT????

FIKIR2KAN..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 8:30 PM

Anon 8.15 p cakap kt pemimpin pakatan rakyat jangan dok terap kan budaya kuat bohong dan kuat fitnah nati dapat la hasil penyokong2 pr yang biadap lagi kurang ajar!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 11:32 PM

dah lebih pada jenak berfikir pun, pada pemimpin umno yang bersalahan tetap diambil tindakan ,yang difitnah perlukan bukti tak kira besi ke kayu ke ky jelly ke asal bukan hanya mulut busuk, tak perlu mahkamah pun rakyat boleh menghukum. pada 5 5 13 peace yours

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 4, 2013 at 12:14 AM

Wah....got 3 & 4 part ah........aiiiyaa......Leong & Lim lumah ulut cordially inviting all Malaysian voters before or after going to the polling station please do visit our centre, we give all the special and the unthinkanble style of massage...u want mat sabu style we got, u want husam masam style we got...u want anwar Ibrahim front and back also we got but that one you need to pay extra because it’s two way ma.....but of all the most special is stoppa ali style the very new technique one you cannot find anywhere in the world except at Leong and Lim lumah Ulut....we have our franchise in Terengganu and Kelantan...come come don’t worry we treat you like VVIP.......Slamat hali mengundi ha.......

Pssssss why she say “terguris hati” for her eldest daughter performing the same act as her father had done unto the father’s best friend wife as what the father other best friend was saying. Her hati not terguris when the husband performed much better act compared to the daughter.

Aiiiyooo...very funny she can recognized her daughter’s doing video but could recognized her husband video.......hoooraayyy Aaapppa.......Ammmmaa

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 4, 2013 at 7:47 PM

din dalam sinar harian ... kak wan bagitau blog dia kena hack ... mohon pencerahan ...

....................
Reply To This Comment ...................
May 4, 2013 at 8:00 PM

@AnonymousKalau dia dah kata kena hack, atas pembaca la nak terima atau tidak .... :)

Post a Comment