........... Kemaskini - Bandingkan Kerangka Tingkap ! - Video Anak Mami PART 2 ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Kemaskini - Bandingkan Kerangka Tingkap ! - Video Anak Mami PART 2 !

Thursday, May 2, 201310comments


Saya tak nak tengok ... Saya diPAKSA tengok !  Ada orang PAKSA saya KLiK juga link tu....
Clear tak clear..... yang pasti RAMAI yang tengok dan RAMAI yang NAK tengok adengan seterusnya . Ginilah, tengok dulu sampai HABIS PART 4, baru kita cerita clear tak clear, iras tak iras ...

Komen terbaru dari artikel Part 1 sebelum ini -

Bro Din, saya mula2 tak nak percaya. I would give benefit of the doubt to her lah. Tapi saya cam ini adalah interior bilik pensyarah di sebuah IPTS di Bangi, dan wanita tu adalah senior saya di sana. Jadi IPTS-connection tu lah yg membuatkan saya inclined nak percaya. Baru saya teringat, dulu time saya study sana memang ada kes lecturer kena buang pasal kantoi dengan student dalam bilik ofis dia. 

Ini kes lama (possible time frame 2002-2004), kalau Bro tengok monitor komputer lecturer tu pun saiznya amat gedabak (CRT monitor). Ofis sekarang banyak dah pakai flat screen. Yang pasal orang kata ini akan membuatkan wanita tu jadi martyr dan dapat undi simpati, saya katakan persetankan itu semua. 

Yg jelas bathil harus diwar-warkan, walau apa pun kos politiknya. Kalau tak, ramai akan terus ditipu dek perwatakan bertudungnya.

JANJI DI TEPATI .... PART 2 SUDAH KELUAR !

KLiK - MUAHAHAHAHAHAHAHA...

Kemaskini 10:00pm -

Dari komen dibawah, bandingkan kerangka tingkap pejabat ini ..... SAMA TAK ?

 

Share this article :

+ comments + 10 comments

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 9:26 PM

ko tak nak tgk ye din... hahahah

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 9:35 PM

@RizwanDalam tak nak tengok, duk refresh juga blog MKP 2-3 jam ni tunggu part 2 keluar ! hahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
penunggu Upten
May 2, 2013 at 9:48 PM

Bro Din, perhatikan gambar di link berikut yg menunjukkan design tingkap bilik pejabat di IPTS yg saya maksudkan. Design kerangka tingkapnya adalah sama seperti tingkap bilik pejabat dalam video itu. Saya rasa mana2 alumni dari IPTS berkenaan mesti boleh cam instantly lah rupa ruang pejabat ni. Wanita yg dimaksudkan pula memang adalah bekas pelajar IPTS itu. Konklusinya saya serahkan pada pembaca, tapi saya sendiri sudah buat kesimpulan sendiri.

http://4.bp.blogspot.com/_bmU4aiJqM0c/TG1bizrNtTI/AAAAAAAAAKs/qEJEhvtRv-4/s1600/DSC05327.jpg

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 9:58 PM

@penunggu UptenMana saya tahu! Tapi saya updatekan artikel ini dengan gambar itu, biar pembaca lain fikirkan :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 10:01 PM

itu perempuan adalah pelakon upahan UMNO. begitu juga lecturer. sy berpendapat lecturer itu sebenarnya pelakon dr selatan thai. dan perempuan itu mungkin merupakan pelakon yg sama dlm video stopa ali. cuma mungkin lebih muda.

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 10:10 PM

Nama2 jangan sebut ya !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 3:06 AM

hmmmmm.. aku agak2 mgkn akan ada satu gambar yg clear gila minah tu berpakaian sebijik camtu..eg gambar dlm kumpulan..hehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 10:10 AM

Ini adalah fitnah jahat umno...mana mungkin anak papa jahat sebegini...

Org2.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 3, 2013 at 2:35 PM

cer komen sket din.


http://wanazizahblog.com/2013/05/03/tindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya/

....................
Reply To This Comment ...................
May 3, 2013 at 2:50 PM

@AnonymousSaya akan postkan diartikel terbaru saya :) TerimaKasih

Post a Comment