........... Stopa Buat Repot Polis ! Hahahahahaha Ambik Ko ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Stopa Buat Repot Polis ! Hahahahahaha Ambik Ko !

Sunday, May 5, 201312comments

SAKIT LUTUT bukan penghalang ...

G-String ada pengganti Spendar ....

Tidak ada siapa yang berani halang ...

Aku BERANI kerana Aku BENAR ! 


Semalam, Mustafa Ali dah buat  laporan Polis ! - SINAR.  Nah... Ambik kau ! Fitnah aku lagi ... jawablah korang hahahahahahaha ....

Hah ....NAK CAKAP APA LAGI ? ? ? Hahahahaha ......

Deng.... mu dah baca belum artikel Sinar tu ?
Errr ... belum.Kenapa pulak ? Kan tajuk ia jelas - Mustafa Ali buat laporan polis !

Ya lah .... memang Stopa GI Balai Polis......
Hah ... so ?

Memang Stopa duduk dimeja dalam balai polis mengadap pegawai polis yang ambil repot ...
Kan .... aku cakap dah ! Buat repot la tuh namanya.

Ya, Stopa buat repot polis......
Hahahahahahahahaha ...... ambik kau !

Tapi ....... kes lain... BUKAN KES VIDEO MAT SPENDER.
Errrr .... meh aku baca.

Kes edar surat palsu konon dari Majlis Syura pasal undi calon bukan Pas..
Laaaaa...... dah duduk DEPAN pegawai polis DALAM balai polis, dah BERCAKAP pun buat repot... tapi tak tersebut hal video ?

Errr encik Polis, saya nak buat satu lagi report, hal video Mat Spender. Ada orang nak fitnah saya. Hah, settle ....... ! Stopa tak tercakap pun ? ?

HAIRAN .... AMAT MENGHAIRANKAN ..... 

Share this article :

+ comments + 12 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 12:23 PM

Hairan bin ajaib!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 12:25 PM

Gambar kat atas tu sma la dengan video tu muka sebijik kot!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 12:30 PM

Din sudah la. Lebih baik tumpu kpd masalah pemimpin UMNO. Rasuah, tonggang arak, main betina dan segala mcm onar yg depa buat. Itu isu besar bg org UMNO dan rakyat. Puak sebelah tak usah hang perbesar. Buang masa dan buat letih saja. Ada rakyat atau penyokong depa kesah????. Depa ada lesen besar. Semuanya tak salah atau blh diterima penyokong dan rakyat. Atau kurang2 ada jawapan tongong @ bangang.

....................
Reply To This Comment ...................
May 5, 2013 at 12:41 PM

@AnonymousKalau ada BUKTI, saya hentam juga biarpun Umno. Sampai kena buang link dek 'rakan2' :)

Takde pilih kasih. Bukan soal Pilihanraya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 12:45 PM

polis tu pun gabra mamat ni nak report kehilangan spenda ke. lepas tu gelak satu balai, ha ha ha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 12:53 PM

Anon 12.30 aku rasa apa yang kau cakap tu salah. Sebelum tuduh umno lihat diri tu sendiri lihat parti pakatan rakyat tu sendiri noooo u ulang I saman

....................
Reply To This Comment ...................
May 5, 2013 at 12:56 PM

Klw pegawai polis yg tulis report tu tanya,"ada kes lain yg nk report skali?" tobat stopa meleleh air mata

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 1:53 PM

Betul r bro. Sekarang bukan zaman pak turut. Adakalanya kritikan itu perlu untuk lebih kuat dan mantap. Yang penting setiap pertuduhan itu perlu ada bukti yang sahih. Masalahnya yang dah ada bukti pun ada pihak yang pertahankan kesalahan itu. Masalah, masalah..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 4:32 PM

KAH KAH KAH..

APSAL BUAT TAK TAHU JE PASAL SPENDA PUTIH-PUTIH MELATI TU STOPA OOOOOI????

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 7:00 PM

"Putih-putih melati"... mak suka nak..
Pengeluar produk bahan pencuci peluntur sedang usaha nak buat iklan tu...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 9:42 PM

Aku abadikan spenda ini kasih
Lambang cinta kita yang semakin pudar
..
Spenda ini aku abadikan ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 7, 2013 at 2:45 AM

Pencacai PAS dan PKR dan yang lain selalu lebelkan pegawai kerajaan rasuah!Tapi kena ingat, pegawai kerajaan tu banyak juga yang menjadi ahli PAS , PKR serta DAP juga! Mereka inilah makan rasuah jugak.......Sedar tak perkara ini? Berkupiah dan berserban,tangkap kontrak sana sini, dalam kereta banyak risalah PAS dan PKR tetapi pasal duit dan kos projek make up bagai nak gila.... itu satu aspek.Lain aspek banyak lagi yang masuk dalam kategori mereka ini makan rasuah.termasuk buat claim tuntutan kerja luar dan perbatuan. dll. mereka ni hebat sekali..............

Post a Comment