Kepada Cai Pas - Pengundi Hantu TOK MU !

Wednesday, May 1, 201319comments

Dibawah adalah gambar dan screen shot dari salah satu blog Pas - KLiK. Mulanya saya malas nak layan, tapi sebab beberapa blog yang mainkan isu ini merupakan top blog Pas, maknanya ramai pembaca, terpaksa jugalah saya layan lebihkurang.

Baca dan bayangkanlah mentaliti blogger Pas ni .... berita macam ni pun diorang boleh percaya ? Punyalah nak cari salah orang...  Terdesak sangatlah tu nak cari alasan bagi menjelaskan kenapa Pas kalah PRU13 nanti !


Sebenarnya, mereka yang didakwa sebagai pengundi hantu oleh cai2 Pas itu adalah peserta2 dari jauh untuk menyertai satu program yang diresmikan oleh Najib hari ini. Mereka di bawa oleh Kementerian Luar Bandar yang melibatkan pelbagai agensi seperti Ketengah, Risda dll.

Perhatikan program Najib dibawah ini, jelas tertera yang ia melibatkan peserta dari kesemua 7 daerah di Terengganu. Ada juga disebut - VETERAN RELA. 

Dah namanya VETERAN, mestilah orang tua. 


Dibawah adalah gambar Najib di Batu Rakit pagi tadi.... perhatikan hadirin yang ramai. Mereka yang didakwa sebagai pengundi hantu oleh cai Pas, ada diantara yang ramai2 tu.



Asal orang tua jer, maka cai Pas anggap pengundi hantu ? Mak ayah tuk nenek diorang pun HANTU jugalah ya ?

Saya call sumber di Hotel Sumai yang gambarnya tertera diatas...... mereka mengesahkan memang terdapat hampir 300 orang dari pelbagai daerah yang menginap disana DAN MEREKA SUDAH PUN CHECK-OUT tengahari tadi....... sebab program ngan Najib dah habis !

Disahkan juga tidak ada kelibat ramai anggota Polis seperti yang didakwa. Jika benar ada, kenapa tidak diambil gambar ? Mana buktinya ? Kalau takde bukti macamana nak lawan .... setakat cakap pakai air liur, budak kecil pun boleh.


Alahai orang Pas ....... kesian nengok korang..

Share this article :

+ comments + 19 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 1, 2013 at 6:54 PM

Kesian2...fitnah dan pas berpisah tiada...

....................
Reply To This Comment ...................
May 1, 2013 at 7:04 PM

tula pasal.. bila dikata parti ajaran sesat smua mlenting. Pada mereka berita baik dri kerajaan skrg adalah fitnah dan bniat buruk smata2, sdgkan jlas sekali mereka sudah dibutakan hati, smpaikan sgala kbaikan saudara seIslam dinafikan, malah dikhianati.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 1, 2013 at 7:29 PM

harap spender je besor ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 1, 2013 at 7:45 PM

MasyAllah, sampai ke tahap tu. Psywar. Betul kata sdra, kalah teruk nanti ada alasan.

Sdra Din,
Nak share dari star sms news service: Kelantan Pas info officer Ustaz Abd Hamid Derani withdraws support for party, says conflict within party will worsen if given mandate.

Syukur, hari demi hari ramai semakin sedar ya. Kerana terlalu banyak mendoakan kehancuran org lain, Allah buka hijab satu persatu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 1, 2013 at 8:07 PM

Apabila datang suatu berita, hendaklah disiasat kebenarannya meskipun berita tersebut datang dari orang fasik sekalipun. Saya perasan satu benda jer, setakat ni orang pas gagal mengemukakan bukti dalam bentuk video. Mereka hanya menyebarkan sekeping gambar yang belum tentu sahih. Itupun orang pas boleh percaya bulat-bulat tanpa diselidiki sama ada ia benar atau tidak. Oh, ya....sebentar tadi saya baru saja menonton majlis najib di ganu bersama anggota rela kat buletin utama.

....................
Reply To This Comment ...................
May 1, 2013 at 8:23 PM

Saya pertikaikan NIAT dan INTEGRITI para bloggers Pas. Penulis asal artikel fitnah itu bukannya tak boleh cek dengan pihak hotel...call je dan tanya.

Maksud saya ada banyak cara yang dia boleh buat untuk sahihkan syak wasangkanya SEBELUM dia postkan artikel tapi adakah dia buat ?

Yang lain pulak umpama pucuk dicita .... memang mereka mencari berita2 nak malukan SPRM dan kerajaan, jadi tanpa usul periksa terus je sebarkan.

NIAT MEREKA SEBENARNYA APA ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 1, 2013 at 8:42 PM

Niat dia satu nak tunjuk kata spr ni penipu tu..kalah nati boleh la buat rusuhan kata spr ni tak telus la apa la bengong toi puak pembangkang ni...yang lagi pelik ada video yang terang2 tunjuk Malaysia ni ada tangan asing yang cuba nak hancurkan Malaysia...tapi hati tu dah buta...tak boleh kata apa.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 1, 2013 at 8:49 PM

bayangkan..dgn sekeping gambar tu je dorang dah percaya dan siap fitnah orang.

dengan video tiba2 semua pakat2 jadi buta pulak?

puak2 pas memang munafik yang nyata!

....................
Reply To This Comment ...................
Xpas
May 1, 2013 at 9:23 PM

Perkara sebeginilah yg membuatkan saya yg dulunya ahli dan mengikuti program program PAS, perlahan lahan side line, down grade to supporter, until 2010, isu Kalimah, then no more.

....................
Reply To This Comment ...................
May 1, 2013 at 11:20 PM

bengong cai PAS ni...percaya sangat kat hantu, inilah jadinya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 1, 2013 at 11:55 PM

Terunasepi the blogger..takde awek.....hmmm sebab tu kije merapu aje..dah gila tu...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 12:01 AM

@dinturtleItulah politik berdasarkan persepsi amalan parti ajaran sesat tu. lepas PRU, bN diminta haramkan perkataan islam dlm parti pas..... Tukarkan kpd sesat lagi baik.

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 12:08 AM

Jika lihat sepintas lalu mmg nampak real perjuangan pas dan pkr. Tapi bila kita selidik secara ikhlas dan berlapang dada pasti kita akan lihat siapa mereka sebenarnya. Lebih jelas setelah gabungan pakatan terjadi. Bagi pengundi di luar sana. Berlapang dada lah dan selidiki setiap maklumat. Buang hasad dengki. Pasti tuhan akan bukakan kebenaran. Dan apa yang Bn sedang lakukan adalah benar. - bekas penyokong tegar. Kebanyakan sahabat anwar sebelum dia dipenjara telah tiada kini. Yg tinggal hanyalah mereka yg berkepentingan. Cari maklumat tentang maklumat yg menyatakan mereka meninggalkan anwar kerana dibayar atau mendapat habuan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 11:07 AM

saya baca tajuk je da gelak abg din hahahaha

aj

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 12:17 PM

ilmuminati,
statemnt kamu tulah sama maksud yg saya sampaikan pada kawan2 pro pembangkang

ramai yg nampak tersurat..tak nampak tersirat..kena ikhlas pandang tersirat.buka pintu tersirat,nescaya nampak bayang2 tersembunyi

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 7:07 PM

teringat time ujian lisan bahasa malaysia sekolah rendah time dulu2. buat cerita dari sekeping gambar.. agaknya dieorg punya mental msh tahap sekolah rendah kot...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 2:19 PM

niat dia nak memenangkan PAS dimata rakyat, tetapi bodoh spt kamu 'dinturtle'!! (kalu mung gentlement, try sior komen aku dlm blog mu din wei... try jwb)

....................
Reply To This Comment ...................
May 5, 2013 at 2:23 PM

@AnonymousTry jawab ... soalannya apa ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 5, 2013 at 2:29 PM

kALU MUNG MUMAYYIS DOH, SOALANNYA DLM KERTAS UNDI TADI... KER MUNG UMUR BERAPE AWANG WEI YG DOK GI NGUNDI LAGI NI, PETANG DOH NI???!!

Post a Comment