........... GEMPAK HABIS ! SATU LAGI VIDEO SEKS SUDAH KELUAR ! Anak Mami Punya ..... | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

GEMPAK HABIS ! SATU LAGI VIDEO SEKS SUDAH KELUAR ! Anak Mami Punya .....

Thursday, May 2, 201315comments

Akhirnya...... selepas bermain tariktali, main keluar sikit2 gambar.... sampai saya sendiri MAKI diorang dulu - " Nak keluar buat cara nak keluar, Jangan PERBODOHKAN orangramai...." kali ni ada orang sudah kasi keluar PART 1 video yang ada gambar dibawah - Ingat lagi SIAPA AKTRES ITU ?


Difahamkan ada 4 PARTS, satu hari akan keluar satu PART sehingga hari SABTU, kasi habis !

Nak tonton PART 1 ? KLiK Rakan blogger  - MatKilauPenang

Ko jangan main tarik tali tau ? ! Jangan macam orang lain, main tunjuk sikit2, last2 habuk pun tarak ..
Daaaak .... kali ni aku kasi tunjuk habis !

Begitulah katanya ...... so, layaaaaan ...

Share this article :

+ comments + 15 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 12:25 AM

Bro Din, jika itu bekas YB LEMBAH PANTAI, bertepatanlah dgn peribahasa Melayu, BAPAK BOREK ANAK RINTIK.

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 1:00 AM

Jangan sampai vedio2 ini backfire momentum bn yg sedang baik ke arah kemenanganJ

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 1:16 AM

Khabar angin dah lama, disahkan pula ianya ada oleh kem pkr sendiri, tuan punya tubuh yg biasanya cepat respond tak dengar pula penafian atau menyerang balik seperti biasanya, gambar blurr n suara pun tak ada....body language macam sama.....body language papa dgn mahasiswa sabah dibuktikan sama, tapi videonya jelas dan diakui rafizi cuma gomo tak habiskan episod itu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 1:20 AM

Kalau ikut gaya tubuh dan lenggok badan mmg dah betul dah. Setting dlm ofis tu jika benar camtu..maka tak syak lagi la..

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 1:23 AM

Gambar blur macam tu bagi saya tak keluarkan pun lagi baik.Siapa yg nak percaya?Saya pun tak boleh percaya pasal memang tak nampak muka pelakunya..boleh jadi sesiapa saja pelakunya,mungkin mirip nurul izah tapi bukan dia.

Sekarang ramai orang pertikaikan cara blogger pro bn berkempen,katanya penyebar video lucah.Dan kita tambah satu lagi video blur tanpa audio yg 'tak melukakan' pun,malah boleh jadi backfire pada bn.

Kalau nak keluar biar video yg berkualiti sekurang2nya sebaik kualiti video mahasiswa papagomo yg tak kunjung tiba(saya percaya gomo cuma ada video setakat adegan terkam itu saja).

Nasihat saya sekali lagi,kalau tak ada video yg betul2 'membunuh' baiklah jangan keluarkan..jangan sampai senjata makan tuan..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 1:38 AM

xboleh pun masuk link tu

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 2:34 AM

@Anonymoussaya baru cuba,ok je

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 2:34 AM

@tobengKlimaksnya dijanjikan gempak :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 4:13 AM

WALAUPUN GAMBAR KELABU.
RASA GHAIRAH KEPADA NURUL IZZAH.
MEMBUATKAN-KU RASA SATU MACAM JE..

LAYAN...............

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 6:40 AM

salam. saya pun tak boleh buka. mula22 macam ada tapi kemudian hilang. blog mat kilau ni memang tak boleh buka. saya dah cuba sejak dua tiga hari ni tak penah dapat.

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 7:32 AM

@AnonymousRamai sangat kot....katanya dah lebih 100k dalam 2jam ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 7:33 AM

@AnonymousNurul Izzah ? Apa kaitannya dia ngan video ni ? ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 8:39 AM

alaaa...video CSL pun blurrrrrrrr jugak. tapi berjuta2 orang percaya dan yakin itu dia...tunggu la sehingga selesai. pastu baru komen...janganla jadi premature ejaculation mcm puak2 pr tuuuuuuuu..hihihi

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
May 2, 2013 at 11:12 AM

Sdra Din,
Bijak kah ni? Apa blogger tu nak menyakitkan RNC dan BN?
Ini kerja bodoh.
Now the martyrdom of St Nurul is complete.
Syabas

....................
Reply To This Comment ...................
penunggu Upten
May 2, 2013 at 7:01 PM

Bro Din, saya mula2 tak nak percaya. I would give benefit of the doubt to her lah. Tapi saya cam ini adalah interior bilik pensyarah di sebuah IPTS di Bangi, dan wanita tu adalah senior saya di sana. Jadi IPTS-connection tu lah yg membuatkan saya inclined nak percaya. Baru saya teringat, dulu time saya study sana memang ada kes lecturer kena buang pasal kantoi dengan student dalam bilik ofis dia. Ini kes lama (possible time frame 2002-2004), kalau Bro tengok monitor komputer lecturer tu pun saiznya amat gedabak (CRT monitor). Ofis sekarang banyak dah pakai flat screen. Yang pasal orang kata ini akan membuatkan wanita tu jadi martyr dan dapat undi simpati, saya katakan persetankan itu semua. Yg jelas bathil harus diwar-warkan, walau apa pun kos politiknya. Kalau tak, ramai akan terus ditipu dek perwatakan bertudungnya.

Post a Comment