........... Tun Mahathir Terkencing DiGertak Karpal Singh ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Tun Mahathir Terkencing DiGertak Karpal Singh !

Tuesday, April 30, 20137comments


GERTAK Karpal Singh

22 April SINAR - "Sepucuk surat sudah dihantar kepada Dr Mahathir hari ini dan beliau mempunyai masa tiga hari, mulai esok, untuk menarik balik (kenyataan itu) serta memohon maaf dan jika beliau gagal berbuat demikian, satu tindakan undang-undang akan dimulakan terhadap beliau,"

Satu laporan polis akan dibuat terhadap Dr Mahathir berhubung kenyataannya itu, kata beliau, sambil menambah: "Semoga ini menjadi pengajaran kepada ahli politik agar tidak melakukan serangan peribadi dalam bentuk fitnah dan hasutan semasa berkempen untuk pilihan raya umum ini."

Respon Tun Mahathir -  

29 April SINAR - "Terkejut saya, pucat muka saya ......

tapi Tun tetap akan sebut juga  - Lim Kit Siang RASIS ! Lim Kit Siang RASIS ! Lim Kit Siang RASIS ! Lim Kit Siang RASIS !

"Tangkaplah saya, heretlah saya ke mahkamah. Saya tetap ulang lagi, (Penasihat DAP) Lim Kit Siang sebagai rasis dan dia memang rasis".


Hahahahahahaha ....... Tun Mahathir memang TERBAIIIIKKKKKK ! !


Beliau berkata Karpal Singh membuat kenyataan itu kerana mahu menghalangnya daripada menjelaskan dengan lebih lanjut mengenai sikap Lim yang didakwanya rasis.


"DAP hanya mahu bertanding di kawasan majoriti Cina kerana mereka hanya diterima pengundi di kawasan berkenaan dan tindakan DAP ini ternyata menunjukkan sikap rasis mereka,"

Dr Mahathir mendakwa sekutu DAP iaitu Pas juga bersikap rasis kerana hanya mahu bertanding di kawasan majoriti kaum Melayu terutamanya di Kelantan dan Terengganu.

Katanya ini berbeza dengan Umno dan MCA yang tidak menunjukkan sikap perkauman kerana boleh bertanding di mana-mana kawasan di seluruh negara tanpa mengira majoriti kaum.


                                               **********************

Ironinya, bila Umno letak calon bukan Melayu di tempat majoriti orang Melayu,Umno dituduh sebagai mengamalkan perkauman ! ? Umno dituduh sebagai Gila kuasa dan mahu berkuasa sampai bila2 ! ? 

Tidakkah pelik bunyinya ...... ? 

Pas dan Dap yang sepatutnya lebih jauh kedepan mengambil risiko itu dengan meletakkan calon yang bangsanya tidak mewakili majoriti rakyat dikawasan yang mahu ditandingi,contohnya Lim Kit Siang bertanding dikawasan majoriti Melayu dan pemimpin2 Pas pula bertanding dikawasan majoriti Bukan Melayu sebagai membuktikan apa yang Presiden Pas Hadi Awang dibawah sebagai berkata -

Tiba-tiba Pakatan Rakyat telah berjaya memecahkan benteng perkauman ... yang memisahkan antara kaum.. tak jadi salaaaaah, Melayu sayang ke Melayu ... ? ?Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 30, 2013 at 8:34 AM

bro din ... memang rasis... 'blogger parti melayu'... jaga jaga nanti ada orang tiru karpal nak saman juga hehehehew

....................
Reply To This Comment ...................
April 30, 2013 at 8:46 AM

@AnonymousTerkejut saya .... pucat muka saya .....

....................
Reply To This Comment ...................
April 30, 2013 at 8:49 AM

Din,
Aku dengar pun camtu gak. Bukan saja sejak Karpal gertak tapi sejak SEBELUM lagi...... TDM terkencing-kencing setiap kali dia bangun pagi. Aku pun camtu gak! kah kah kah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 30, 2013 at 11:06 AM

amboi..terkejut saya...pucat muka saya...kah kah kah..memang best la Tun M.

Tun M tak terkencing-kencing bangun pagi. en.kapral tu yang kena pakai pampers. ataupun mungkin dia guna CBD (continuous bladder drainage)..air kencing keluar pun dia tak rasa..hehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 30, 2013 at 12:23 PM

Saya terkpanggil untuk share link di bawah ini untuk menjalankan tanggungjawab saya sebagai seorang muslim. Saya akan rasa amat berdosa jika tidak sebarkan video ini sekiranya pemerintahan Malaysia jatuh ke tangan DAP dan dengan itu Malaysia juga jatuh ke tangan zionis...nauzubillahiminalzalik....

http://anginperubahan.blogspot.com/2013/04/video-zionis-israel-berdoa-untuk.html

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 30, 2013 at 11:04 PM

Giler la org2 livingbreadchurch...kemain lagi diaorg berdoa utk this coming election..thank u bro diatas for sharing the video..

....................
Reply To This Comment ...................
May 2, 2013 at 10:23 AM

video itu mmg menakutkan. non malaysians berdoa utk kesejahteraan kerajaan Malaysia slps Pilihanraya.. dr Israel plak tu.. agenda tersembunyi yg amat merbahaya

Post a Comment