........... Lakonan Anak Beranak Lim Yang Berjaya MengAnjingkan Pas | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Lakonan Anak Beranak Lim Yang Berjaya MengAnjingkan Pas

Thursday, April 25, 20131comments


Ingat lagi gambar Lim Kit Siang menangis selok sampai keluar hingus2 minggu lepas ? - KLiK. Sedih sangatlah kita sebab tak boleh pakai lambang roket ... KONONnya ..... kemudian berduyun2 pencacai Pas memujuk dan memuji2 penutur Butuh Melayu itu ..... menyentuh kalbu ... semoga tangisan tidak sia2 ....peeeergh ! 

Paling tak boleh belah si tua sorang tu bila dia kata - Akhirnya Roket Mendarat Di Bulan ! Hahahahahahaha .......

Dari situ terbitlah ayat2 memuji betapa Dap telah mula menerima Islam hanya kerana mahu meminjam lambang tin biskut Pas ..... kemudian terbitlah dakwaan2 betapa Dap tidak lagi menghalang Pas memperkenalkan Hududnya walaupun tidak bersetuju ...... 

Itulah PUNCAnya kemelut Hudud antara Pas - Karpal @ Dap sekarang ini.

Artikel ini adalah untuk menunjukkan betapa SEMUA yang diatas telah berjaya diPERBODOHKAN oleh Lim Kit Siang dan anaknya Guan Eng !

Semua pun dah tahu sekarang yang tidak ada pihak baik ROS maupun SPR pernah mengeluarkan kenyataan menghalang Dap dari menggunakan lambang roket. Dap BEBAS menggunakan lambang partinya.

Dibawah adalah sebahagian surat yang dikirim oleh ROS kepada Dap yang menjadi punca keluarga Lim untuk menitikkan airmata syahdu -


Mereka sedih bukan kerana tidak dapat menggunakan lambang roket sebab isu itu tidak disebut langsung dalam surat diatas tapi mereka sebenarnya TAKUT dan SEDIH akan kemungkinan kehilangan kuasa yang selama ini keluarga Lim pegang keatas Dap.

Setelah memutar belitkan keputusan pemilihan CEC untuk memasukkan anak cina yang perasan Melayu sebagai ahli CEC, ramai ahli2 Dap sendiri telah membantah cara tidak demokratik yang telah mereka gunakan itu.

Bertindak atas aduan ahli Dap sendiri, ROS telah menyiasat dan memberi katadua kepada kepimpinan Dap supaya mengadakan semula pemilihan CEC, DAN ITU YANG MENAKUTKAN LIM ANAK BERANAK !

Mereka khuatir ahli2 Dap akan memberontak dan menghukum mereka kerana telah memalukan parti Dap dimata dunia dan kemungkinan kedua Lim tidak mampu meraih undi untuk terus kekal sebagai bos dalam Dap.

Makanya kedua Lim cuba mengalihkan isu dan mula membuat pelbagai tuduhan keatas ROS, SPR dan pastinya keatas Umno kononnya terdapat konspirasi terhadap Dap, kononnya ada usaha mahu sabotaj Dap dalam menghadapi PRU13. Mereka menuntut ROS menarik balik surat itu untuk menyelamatkan kuasa mereka dalam DAP.

Jika ROS tarik balik, maka barisan CEC akan di iktiraf dan Dap tidak perlu mengadakan semula pemilihan yang baru !

Adengan menangis oleh situa terkutuk itu hanyalah untuk meraih simpati rakyat dalam mendesak ROS menarik balik suratnya. 

Ternyata rakyat tidak tertipu dengan lakonan Lim Kit Siang dan anaknya Guan Eng .... kecuali cai2 dalam Pas dan kepimpinan tertinggi Pas yang percaya telan bulat2 wayang cina itu dan mengisytiharkan Dap telah terima Islam ! Hahahahahaha .....

Sekarang isu Hudud timbul balik kesan lakonan anak beranak Lim ...... dan Umno juga yang akan dipersalahkan.....

Baca juga sifu blogger JMD

Share this article :

+ comments + 1 comments

....................
Reply To This Comment ...................
April 26, 2013 at 11:18 AM

Ahhyyaa..lim guann eng my son noh,tolong ciakap sama itu lainbow,bawang lia potong letak dalam poket baju daddy mmg sunnnn woo... Itu nik nyaaziz woo,sudah manyak syok,lia punya budak suda takbil...semua bawang lainboww punya hal,daddy no hal mau angkat itu punyapu melayu lg skali..

Post a Comment