........... GERENTI HOT VIDEO - KOLEKSI FATWA2 SESAT PAS - Pakat2 Sebarkan.. | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

GERENTI HOT VIDEO - KOLEKSI FATWA2 SESAT PAS - Pakat2 Sebarkan..

Thursday, April 11, 201311comments

Dibawah adalah video yang mengumpulkan pelbagai fatwa2 SESAT oleh pemimpin2 Pas. Para bloggers boleh buat editing ikut point2 mana yang ingin dihuraikan dengan lebih lanjut. Atau sebar je secara keseluruhan ... tak sampai 10 minit pun.

Untuk rujukan saya catitkan minit2 ikut point -

Mula - Amanat Hadi
1.02 - Hadi menfatwakan mangsa2 Memali sebagai Syahid
2:52 - Visual Sembahyang 2 Imam
3:34 - Hadi menyalahtafsir ayat 251 alBaqarah bagi menghalalkan perkelahian sesama manusia
4:00 - Nizar menfatwakan sebagai Haram Syarie menyokong Umno
4:30 - Baiah Talak 3 Pas
5:00 - Nabi di Mat Kampungkan oleh Nik Aziz
6:00 - Nik Aziz menghalalkan Demonstrasi dan menyifatkan Solat sebagai Demo
6:32 - Perbandingan Ucapan Hadi antara tahun 2003 berkenaan Negara Islam dan Ucapan tahun 2011 mengenai Negara Berkebajikan
8:11 - Bantuan Syaitan Diterima Nik Aziz
8:30 - Ucapan Lim Guan Eng yang menyatakan Hudud oleh Pas perlu restu Dap



Share this article :

+ comments + 11 comments

....................
Reply To This Comment ...................
April 10, 2013 at 10:17 PM

terbaik..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 10, 2013 at 11:36 PM

Tambah lagi banyak ada.... Kongsi nama Allah belum masuk

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 11, 2013 at 12:13 AM

Salute sama lu din.
Askar tanpa jenderal...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 11, 2013 at 1:55 AM

Hudud? Restu Dap?

Bukan itu saja malah nak duduk di kerusi PM PR pong kena dapat restu dari Dap.

Apa lagi keadaan memerlukan restu Dap?

Tolong senaraikan, Kay!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 11, 2013 at 6:52 AM

Sapa kata takde jeneral..besar duk ada jeneranya..cuma x nampak ngan mata kasar je..bodo betul din ni..terima membuta tuli je..

....................
Reply To This Comment ...................
April 11, 2013 at 7:12 AM

@Anonymousmuahahahahaha .....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 11, 2013 at 8:51 AM

Habis tu explain sket kalau ni membuta tuli,

Org yg bodo je taksub membuta tuli nk tegakkan benang basah

Melayu hampa

....................
Reply To This Comment ...................
April 11, 2013 at 8:59 AM

@AnonymousTumpang sekaki...... heh heh hehe heh he he he he!!!!
(Mereka mati akal kalau dgn DT)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 11, 2013 at 12:02 PM

Bro din,
Last month aku ada lepak borak dgn penyokong tegar parti ni kat satu kampung yg remoteLife diaorng simple je. Pagi motong getah, petang menjala ikan. Bila aku tanya kenapa sokong parti ni, dgn konfident dia jawab parti ni yg bawak dia ke syurga. Panjat pokok tualang utk gantung bendera. Aku risau & tanya klu jatuh ada insurance ke? Dgn jawab takde. That day follow bersih sampai kena angkut ke buki aman. Dia kata klu hari tu tak kena sembur & angkut di polis maka pergotbanan dia sia sia. Masyallah!!!! Org yg macam inilah mat sabu suka.. Sanggup dipergunakan sampai mati. Ramai puak yg sanggup berjihad ni din.. Tapi bila aku tanya siapa calon parti tu kat situ? Dia kata: ooo... Ustaz tu duduk kl. Belum jumpa dia lagi tahun ni.... Pergh!!!!

Zack
Air putih kuantan

....................
Reply To This Comment ...................
April 11, 2013 at 12:19 PM

@Anonymousorang kampung yang hidup serta pemikirannya simple memang menjadi target utama Pas. Safe deposit undi Pas.

sebab itu saya sering katakan, kalaupun kita menang dialam siber menjawap pelbagai fitnah mereka, dialam nyata pembangkang masih salak isu2 sama. Orng kampung masih percaya dan terima bulat2.

Umno kena proaktif.

....................
Reply To This Comment ...................
April 12, 2013 at 12:17 AM

3.4: Beso betoi kencing si Hadi nih. Foot soldier Pas bole la Hadi umpan ngan dedak sampah cam tu.

Ayat 2:251 tu Allah memberi isyarat bahawa Dia menolak kerosakan sebahagian manusia melalui sebahagian manusia lain.

Maksudnya Allah swt menolak kerosakan sebahagian makhlokNya dengan sebahagian makhlokNya yg lain .... seperti Allah menolak perbuatan kerosakan Firaun dgn laut .... menolak kerosakan kaum nabi Saleh dengan jeritan/jerkahan .... menolak kemunkaran kaum nabi Noh dengan banjir ... MENGHANCURKAN KEJIJIKAN KAUM NABI LOT DENGAN API BATU CAIR.

Ayat 2:251 menggunakan "Nas" bukan hanya merujuk kepada makhluk Allah jenis manusia sebagaimana tersurat, malah secara tersirat ayat itu juga merujuk kepada makhlukNya yg lain daripada manusia juga seperti laut, api, banjir, angin dll.

Allah melarang perkelahian; bukan menghalalkannya sp dakwa Hadi. Jika Hadi kata Allah menghalalkan perkelahian, Hadi sudah menghalalkan apa yang Allah haramkan.

Post a Comment