........... Eleeeeeeh... comel comel comel ... | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Eleeeeeeh... comel comel comel ...

Thursday, April 4, 201320comments


Eleeeeeh ... comel comel comel ...

Gambar Timeline FB Saya Sayang Tun Dr Mahathir

Untuk adil, saya carilah juga gambar pemimpin PR dengan kucing ke... atau apajua binatang cute2 ... google image ... takde la pulak.  Yang ini pun kira bolehlah -

Eleeeeh comel comel comel ...
tak pun yang all time favorite ni -

Eleeeeeh co... erk !

Share this article :

+ comments + 20 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 4, 2013 at 9:30 PM

erk nape x diteruskan .... anjing jugak makhluk tuhan walaupun najis pada islam.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 4, 2013 at 9:31 PM

Gambar yang ketiga wajah lebih kurang dan gambar kedua wajah seakan.........eeeee bijak bistari tak terhingga tuan mempotretkan character peribadi pemimpin pemimpin terkini dan tersilam.......ah bagaimana pula dengan nik Aziz dan hadi awamg....apa pula haiwan cute belaian dan belaan mereka??????

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 4, 2013 at 9:48 PM

....dog tu pun comel ler...cuma garang jer...mcm tuan dia :)...

....................
Reply To This Comment ...................
April 4, 2013 at 10:31 PM

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

GAMBAR yang nih Abg. Din tak nak TAMBAHkan sekali ke?

http://4.bp.blogspot.com/_dq3_4kpRdy8/SAAuy3vqkqI/AAAAAAAACA8/Bh4K6D-3tXU/s320/DAP%2Bfor%2Bpigs.jpg

Abg Din, Jemputlah ke FACEBOOK kita kat sini..

http://sensecredaccountability.blogspot.com/2013/04/jemputlah-menjengok-facebook-tukang-dok.html

Wallahualam..

....................
Reply To This Comment ...................
April 4, 2013 at 10:42 PM

Hahahaha.... Memang tak boleh tahan tengok cekelat Hacks dengan Bulldognya....


Kesian pun ada sebab muka dua-dua ekor menatang tu dah lebih kurang serupa je!


http://mycybertrooper.net.ms/

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 4, 2013 at 10:50 PM

Hahaha...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 4, 2013 at 10:52 PM

Din, ko tepek gambo husam ngan kambeng jamnaparinya......buat aku tergelak jer.....

Karpal ngan anjeng kesayangannya tu memang dah banyak kali dah enter frame dalam blog engko.....ko tak perasan ke din.

Tapi aku suka tengok pemimpin yang mencontohi nabi dengan membelai dan sayang pada kuceng.

....................
Reply To This Comment ...................
pemuda_surau
April 4, 2013 at 11:00 PM

Salam din. Banyak sisi gentleman Tun dan Najib yang cybertroopers BN gagal tonjolkan. Harap ditonjolkan jua gambar Najib atau Tun makan bersila atau perlakuan lain yg membuktikan pinpinan Umno+BN jua merasai dentut nadi rakyat.

P/s: Din, saya terharu bila lagu "semarak" yg popular masa zaman Dr.M dan Tok Mat dipopularkan semula ikut gaya moden. Terasa jiwa patriotik saya membara semula...hehe

-Pemuda Surau-

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 5, 2013 at 12:12 AM

Hebat Din... pelok dengan kambing tu yang paling cute....eeee....haaaa...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 5, 2013 at 12:42 AM

Dibelakang pemimpin yang menonjol, pasti ada binatang!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 5, 2013 at 12:51 AM

miauuu meowww ,embek embekkkkk, wof wof wofffffff....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 5, 2013 at 1:46 AM

Bro Din,

Jamnapari tu dh jd trademark huse doh...HUSE JAMNAPARI....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 5, 2013 at 8:41 AM

Hang ni kelakaq sungguhlah! Best Husam Jamnapari.

....................
Reply To This Comment ...................
April 5, 2013 at 8:54 AM

@Tukang Dok PeghatiTerfikir juga nak letak tapi rasanya ganaz sangat, rosak mood artikel nanti

....................
Reply To This Comment ...................
April 5, 2013 at 8:55 AM

@pemuda_surauLamaaaaaaaaanya tak muncul!

....................
Reply To This Comment ...................
KA
April 5, 2013 at 11:12 AM

saya share kt fb gambar ni. ada plak yg komen cmni - ... sekadar nak ambik gambar,pegang kejap boleh laaa,tp kalau nak tgk yg sebenarnya...manusia yg betul2 sayangkan kucing akan bertemu kucing setiap hari,menyuci najis dia,mengutip kucing yg terbiar,memberi makan kucing dijalanan dan paling ptg tgk pada kucing yg terbiar,pegi tak pada org tuuu,yg kita pelihara tak boleh kira sb slalu dah diusap. Dan sanggup tak pegang kucing yg berkurap dan kotor?

aiyaaa

....................
Reply To This Comment ...................
April 5, 2013 at 11:30 AM

@KAMacam orang sayang kambing juga kan ? :)

....................
Reply To This Comment ...................
April 6, 2013 at 1:35 PM

Ada gambar yg xmasuk,geng dap dukung babi...

....................
Reply To This Comment ...................
pembankang bangang
April 15, 2013 at 11:25 AM

Ini satu lagi gambar dari pembankang bengang..
tengok kat sini... http://www.google.com/imgres?q=kucing+najib&biw=1138&bih=531&tbm=isch&tbnid=xctIQuo2hkvg9M:&imgrefurl=http://najwasuhaimi.blogspot.com/2010/06/namakan-kucing-najib.html&docid=WNhhzE2bHTZouM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_prna2zgw4aA/TB7zOXN0xiI/AAAAAAAABQU/fs_uUFNpKSA/s1600/KUCING%252BNAJIB.jpg&w=993&h=972&ei=fnJrUeCYJYiMrQedwIHQBw&zoom=1&ved=1t:3588,r:2,s:0,i:87&iact=rc&dur=3695&page=1&tbnh=210&tbnw=206&start=0&ndsp=11&tx=85&ty=71

....................
Reply To This Comment ...................
April 15, 2013 at 11:31 AM

@pembankang bangangGambar di FB pemimpin Pas itu dah dibuang !

Post a Comment