........... Tian Chua - Peluang Rakyat Terengganu Luahkang Perasaang Sabtu Ini ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Tian Chua - Peluang Rakyat Terengganu Luahkang Perasaang Sabtu Ini !

Thursday, March 7, 20138comments


ANDA SUKA TIAN CHUA ?

ANDA SAYANG TIAN CHUA ?

ANDA GERAM TIAN CHUA ? eleeeeehhhhh comel, comel ..... ooooopppsss sori...bukan geram yang itu tapi GERAM yang jenis PUKIMAKMENATANGBABIBERUKBABOON ... 


Anda ingin luahkan kegeraman anda bersama rakan2 yang ikut sama mahu luahkan geram yang sama ?


Ramai yang sudah lakukannya ...... ANDA yang di Kuala Terengganu/ Marang dan sekitar, BILA LAGI ?


Saya difahamkan sempena himpunan para NGO yang akan meraikan Tun Mahathir Sabtu ini di Marang Terengganu, Majlis Perundingan NGO Terengganu akan turut menggerakkan satu demo KHAS buat Tian Chua.


KLiK Gambar Untuk Besarkan

Jadi apakata anda bersama rakan2 turut sama memeriahkan majlis ..... Isu2 lain juga akan turut di tunjukperasaangkang seperti isu Kalimah ALLAH ..

Jangan lepaskan peluang ini, bersama kita meluahkang perasaang kepada Tian Chua... tak kiralah apapun perasaang anda.

JUMPA MUNG Di SANA !

Share this article :

+ comments + 8 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 7, 2013 at 3:15 PM

Sdra Din,
Strange things are indeed happening....


1) MB S’gor: Kenyataan Tian Chua tidak dijangka
Fazy Sahir
| March 6, 2013

Saya tak tergambar pemimpin PKR akan mengeluarkan kenyataan itu, kata Abdul Khalid Ibrahim.

2) A move in PKR to oust Anwar’s dynasty?

PETALING JAYA: A handwritten letter published on Malaysia Today website yesterday suggests that there is a move in PKR to oust its supremo Anwar Ibrahim’s family before the general election.

3) And now here's brader (talking from both sides of his mouth):
a) Anwar: Lynas plant can operate if safe
aiiikk? Tu hari kata nak tutup. Sia-sia saja lah yg puasa-tak-puasa-bantai-kfc, arak anak-bini dari kuantan ke kl?

4) Anwar: PAS can pursue Islamic law for Muslims
Huh? So it means one law for Muslims and another for nons? Pening, bang. Scenario ini Tun M dah lihat dan ulas lama dah.

5)Anwar: Indian issues to be be listed in Pakatan manifesto

Pulak dah! Tu hari rafizi ke saying no need to put Indian issues in manifesto (bukan janji) because PR above racial concerns. Adoi.

Bayangkan mereka memerintah (Nauzubilah). Schizophrenic nation jadi nya kita.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 7, 2013 at 4:03 PM

Apek ini mewakili semua apek-apek di luar sana. makanya kalau apek-apek yang mengundi beliau tidak menunjukkan perasaang meloya terhadap mulut Chua yang busuk itu maknanya apek-apek semua tu 2x5 aje.

....................
Reply To This Comment ...................
March 7, 2013 at 5:12 PM

@AnonymousNi mesti brader Hypho semalam kan ? Hari ni Schizo pulak ...

Thanks for the analysis , kekadang tu bila dikumpulkan benda2 pelik ni, akan timbul satu patern.... yang tidak mungkin tergambar kalau tumpuan hanya pada kes2 secara individu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 7, 2013 at 5:14 PM

@Anonymous

kalau perkataan india dimasukkan dalam manifesto makanya PR akan buat pusing 360 darjah... yakni depa pun akhirnya tidak mampu menolak politik berpandukan bangsa.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 7, 2013 at 5:39 PM

Bro, boleh interview Haji Hadi dan Nik Aziz? Tanya orang Sulu yang Islam tu mati syahid tak? Sebab mereka mati semasa menentang Kerajaan UMNO yang menegakkan undang-undang jahiliah.

....................
Reply To This Comment ...................
March 7, 2013 at 7:05 PM

@Anonymouspeergh... Soalan maut tuh!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 8, 2013 at 9:13 AM

bukan bro din.. aku nih anon hypoglycemia smlm..hihihi..

perasan tak? ramai educated non partisan mmg tak berkenan sungguh dgn tindak tanduk pakatan rakyat. yes, we gave them chance last GE..but what did they do all this while? nothing!
performance? nothing to be proud of..
promises? manifesto bukan janji..

then do you expect us to vote for them again? no..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 8, 2013 at 9:24 AM

tamabh soalan lagi..perwira2 kita yang muslim difatwakan syahid akhirat oleh majlis fatwa kebangsaan..so hj hadi dan nik aziz setuju ke tak sebab perwira2 kita syahid dlm mempertahankan kerajaan yang diterajui umno-bn yang hj hadi dan nik aziz cop sbg kerajaan jahiliah..camne tu?

Post a Comment