........... Projek Jamban Pas kah Ini ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Projek Jamban Pas kah Ini ?

Tuesday, March 26, 20136comments


Gambar diatas dah 2 hari dimainkan oleh beberapa bloggers Umno .... saya cuba cari sumber maklumat berkaitan gambar diatas dari media / blog Pas, termasuk fb Dr Rani dan Fb Pas Selangor tapi tak ketemu. 

Takkan malu kot ....... Tu siap berposing maut kat depan bangunan baru , kenapa tidak diwar2kan ? Adakah ia fotoshop ? Atau fitnah ? ATAU mereka sedang beratur menunggu giliran nak masuk tandas ?

Last2 saya jumpalah sumbernya, rasanyalah -



Dari Hindraf rupanya ...... posting tahun lepas. Perhatikan tajuknya -

Cheapskate Pakatan claiming credit for building Jamban @ Hindu Cemetery, Meru, Selangor. UBAH!! or A la UMNO Janji Di Capati? 

Pakatan claiming credit ... ? Maknanya bukan projek Pas @ PR ?

Hai .... buat orang lain punya projek jamban pun Dr Rani nak claim kredit juga ke ?

Apapun, saya TABIK kepada cara berposing maut DrRani dan kawan2 ... begitulah cara nya kalau nak bergambar merasmikan sesuatu projek... tak kiralah besar atau kecil projek itu.

Share this article :

+ comments + 6 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 26, 2013 at 11:28 AM

Jamban tinggung tu bro..mau terjeluar buasir.

Janji dicapati
Jamban diduduki

....................
Reply To This Comment ...................
March 26, 2013 at 11:59 AM

Tumpang gelak boleh tak Bro...?
Kah kah kah kah kah .....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 26, 2013 at 2:21 PM

nak buat bantuan rakyat, Umnu dah buat.

nak buat sekolah rakyat, Umnu dah buat

tang jamban rakyat Umnu belum buat kot, pasai to posing habih!

....................
Reply To This Comment ...................
March 26, 2013 at 3:55 PM

Bila dh masuk PAS,doktor,lawyer,engineer,economist,IT expert atau apa sahaja semua jd Samdol dn Pak Dogol kaki angguk.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 26, 2013 at 6:30 PM

azmin berlakun makan ais krim dalam jamban ...
anwar minat jamban ...
pas memang akur kepada setiap perintah azmin dan anwar ...
maka bagi menunjukan ketaatsetiaan tak berbelah bahagi mereka ... er rasmikan jamban ...
pas ...
parti auta saja ...
parti asobiyah sejati ...
parti ajaran sesat ...
pengikut ajaran sesat ...

....................
Reply To This Comment ...................
April 2, 2013 at 12:13 AM

Kira tambi punya susu, rani dapat nama lah??

Post a Comment