........... Pengganas Sulu Serah Diri ..... Macam Kenal Jer, Tapi Dimana Ya ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Pengganas Sulu Serah Diri ..... Macam Kenal Jer, Tapi Dimana Ya ?

Tuesday, March 26, 20135comments

Biar betul ni muka pengganas Sulu yang menyerah diri ? Macam tak percaya jer .... sebab rasa macam kenal, tapi ..... isssh, tak mungkin lah !

Tapi .... saya copy ni dari blog beritapdrm.blogspot.com   bunyi macam official jer blog ni.

Pelanduk dua serupa kot ...

Share this article :

+ comments + 5 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 26, 2013 at 10:48 PM

Kejap! Kejap! Din... Kalau depan atau dibawah mamat ni ada jubor jantan... maka, betul la itu ANWAR!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 26, 2013 at 11:04 PM

kah kah kah kah lucunya.

....................
Reply To This Comment ...................
Malangsia
March 26, 2013 at 11:35 PM

Anwar memang hebat...wow DSAI sangat menakjubkan kerana beliau bukan shj pelakon video porno,peliwat,ejen amerika,CIA,FBI,KGB,ejen yahudi,ejen soros bla2...ketokohannya makin menyerlah sejak menjadi dalang sulu & penganas sulu...lepas ni apa pulak kehebatan anwar..KITA TUNGGU & LIHAT..wow tak sabar rasanya...wakaka

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 26, 2013 at 11:59 PM

Kau ada RM100 juta ke DIN. Aku bukan apa. Dulu dia suka saman org ada duit. Tp skrg saman org tak da duit. Tgok dia saman papagomo. Trio Dato T yg kaya tak pulak kena saman. Apa strategi macam ni. Mungkin sapa2 ada teori.

....................
Reply To This Comment ...................
March 27, 2013 at 12:08 AM

@AnonymousSaman ? Erk ... janganlah... janganlah .... saya anak yatim, mana ada duit.

Gurau2 sikit jer :) eleh, sensitif sangat...

Post a Comment