........... Muhyiddin Ada Hati Nak Masuk Dekat Kg Rhusila, Marang ! ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Muhyiddin Ada Hati Nak Masuk Dekat Kg Rhusila, Marang ! ?

Friday, March 22, 20135comments

Kebetulan lepas solat Jumaat tadi saya menghala ke Marang untuk bertemu rakan, lepas sikit jer dari Kg Rhusila, kubu Haji Hadi terpandanglah kemeriahan deretan bendera biru BN. Heran juga sebab kalau didepan Masjid Rhusila tu semuanya hijau belaka, tiba2 jadi biru.

Rupanya TPM Muhyiddin nak datang ! Laaa .... tak tahu pun, Takde siapa pun beritahu ..... adeh, dalaaaaaam maksud tuh. Yalah, saya faham dah.....

Takperlah, dengan muka tak malunya saya singgahlah juga. Nak tolong promote walaupun orang taknak kita promote. 

Nah ! Ambik kau gambar kerusi sesaja !


Saya perhati banner yang bergantung... laaaa, pukul 3.30 start, satu jam lagi hehehehe ...Ni baru betul ! Bayangkan crowd macam ni sebelah Kampung Rhusila ...... Tak heran kalau Hadi berkira-kira nak CABUT LARI macam Anwar juga.

Kalau nak baca tentang ucapan Muhyiddin - SINARBeza kan ? kan ? Tak sampai 1 km jarak antara Masjid Rhusila dengan lokasi Majlis BN tadi. Banyak tempat di Terengganu dah dihiasi dengan bendera2 Pas dan BN.

Share this article :

+ comments + 5 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 22, 2013 at 11:11 PM

Banyak bendera hijau tapi kosong....kosong... Kosong.... Macam otak dia orang. Dah lah otak hijau tapi kosong.....

....................
Reply To This Comment ...................
March 23, 2013 at 1:58 AM

bulan purnama penuh hanya sekali dalam 28-29 hari, dlam setahun cuma 12 kali jer penuh.. maka Umno melekatkan keris melayu supaya bulan itu sentiasa mengambang penuh setiap hari ..365 hari setahun,
tapi pkr pulak guna bulan gerhana memanglah tak d=berguna sehabukpun ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 23, 2013 at 8:26 AM

pas akan terima akibatnya pada PRU nanti kerana sanggup menggadai kalaimah ALLAH dan mengabaikan perjuangan kerajaan Islam..tunggu dan lihat..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 23, 2013 at 10:33 AM

harap Bn BIJAK mengunakan isu2 panas dalam kempen pru 13 nanti...ada banyak peluru tetapi adakah tembakannya akan tepat atau tidak...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 24, 2013 at 2:16 PM

Jangan risau lah... setakat ni peluru BN sentiasa tepat mengena pada sasaran.. kerana hampir 100%, kata2 yang disebut oleh BN, berdasarkan perkara-perkara yang telah dilaksanakan... Program "Janji Di Tepati" pun dah cukup untuk membawa kemenangan kepada BN..
Peristiwa Lahad Datu, jelas membuktikan Kerajaan Malaysia adelah sebuah kerajaan yang mempunyai Kedaulatan yang setanding dengan negara lain.. HIDUP BN, HIDUP PM, HIDUP TPM..

Post a Comment