........... Kepada Umno Terengganu - BANGSAT Sangat Ke Saya ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Kepada Umno Terengganu - BANGSAT Sangat Ke Saya ?

Thursday, March 21, 201358comments

Hari ni saya takde mood ! Bengang dengan Umno Terengganu. Bukan sekali saya dilayan tidak dilayan, malah dah berulangkali langsung tidak layan. Wa FED-UP beb ! 

Dah la saya di SISIH terus dari segala program, buat program media sosial skala besar pun langsung tidak diberitahu, buat group cybertrooper pun saya diblack-out terus, masing2 menipu, tidak mengaku bila ditanya .... NI APA BENDA NI ? 

PARIAH SANGAT KE DINTURTLE DIMATA UMNO TERENGGANU ?

Itu saya masih boleh pujuk hati lagi walaupun nak meletup ... tapi terbaru dalam usaha saya yang masih tidak kenal jemu, atau mungkin masih tak tahu malu, berusaha untuk menjawap beberapa isu lokal telah menghubungi Penerangan Umno untuk mendapatkan maklumat sahih .... MASIH TIDAK DILAYAN JUGA ? !

Halo, saya buat semua ni sebab nak MENANGKAN UMNO LA ! Saya tak minta pun duit dari korang. Entah banyak mana artikel saya tulis menjawap isu2 pembangkang terutamanya Pas, banyak artikel yang UPkan nama MatSaid .... tak pernah sekalipun saya minta balasan. 

Malah saya takde pun terhegeh2 tayang muka depan MatSaid minta perhatian, Matsaid pun tak kenal saya kalau saya bersalam dengannya.

Paling tidak berilah sedikit kerjasama.... kalau ada sedikit respek pun kira ok juga. TAPI JANGANLAH LAYAN SAYA MACAM BANGSAT !

Share this article :

+ comments + 58 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 1:09 AM

salam,

sabar bro, they just assholes! .... keep up the good work.

cheers.

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 1:13 AM

Salam bang,

Jgn la mcm ni. Hero mana boleh majuks...Lg pun PapaGomo kan dah add balik link abang, so mesti happy kannnn.... Tak macho la bang majuks2 ni....

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 1:19 AM

Kekurangan saya sebab saya TAK PANDAI BODEK, TAK PANDAI BERMUKA-MUKA depan pemimpin.

Dan tak pandai AMBIL PELUANG NAK POW DANA UMNO !

....................
Reply To This Comment ...................
Azlan
March 21, 2013 at 1:25 AM

Sabar bro.. nk berjuang ni mmg mcm2 cabaran.. bukan saje dr luar malahan selalunya juga dr dalaman sendiri.. apa pun Allah x kasi ko cabaran ni kalau ko x mampu memikulnya.. so teruskan usaha ni Din. X ramai blogger mcm ko.. jgn ko merajuk menghilang sudah la Din.

Perjuangan dan pengorbanan ko besar jasa dan impaknya utk Malaysia dan Melayu Islam khususnya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 1:26 AM

Kalau berterusan macam ni UMNO boleh tinggal nama sahaja. Kadang2 saya sendiri terasa hati dengan tindakan atasan UMNO dan kumpulan politician wannabe nya. Harap nama je UP tapi perangai DOWN in to the drain.

Final says jangan jadi HAMPAS

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 1:30 AM

tak berubah jugak perangai umno. kuat dengki. macamana la nak menang?

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 1:33 AM

keep charging onkel dinPenyu....

kami tetap di sisi mu....

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 1:42 AM

Dinturtle minta perhatian umno.... ?!

Hebat strategi tu? Lumayan? Kena pada masa (dah nak dekat pru ) Dan tempatnya (anak jati tganu)

Bro....samada you sokong umno atau pas...nasib tetapi Sama sahaja. Yang pandai Bela melayu sampai kenyang hanya dap...selagi diperlukan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 1:42 AM

rilex bro... matlamat kite memperjuangkan dasar UMNO.. jangan kerana few members in UMNO bro dah lemah semangat.. bro kene upkan about muhasabah ahli2 UMNO ni.. kipidap bro

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 1:49 AM

rilek..klu ikhlas jgn marah2..

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 1:51 AM

@kluangmanKASAR tu saudara ! kalau taktahu cerita jangan main redah jer...

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 1:54 AM

@Anonymousa few members ?

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 1:56 AM

Tak pandai bodek & tak pandai bermuka-muka tu bukannya kekurangan Din.... Tapi itulah kelebihan anugerah tuhan. Memang tak dinafikan, bukan senang nak jadi manusia yang tak nak membodek dan bermuka-muka ni. Tapi hakikatnya, dengan tiada bodek membodek dan bermuka-muka ni dah kurang sikit dosa kita.
Apa-apa pun, teruskan blogging. Saya pun serupa jugak, tertanya-tanya sana sini macam mana nak jadi blogger UMNO tapi takde siapa endahkan... Memang ada kaum-kaum lain yang offer, siap nak bayar lagi... Tapi pada saya... Tak berani hidup menabur fitnah ni. Takut tak terjawab bila kat bawah nanti.

Wasalam
http://mycybertrooper.net.ms/

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:01 AM

Untuk apa kita terus menolong mereka yang menolak pertolongan kita ? yang menyisihkan kita ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 2:06 AM

Relex bro...beri sedikit keyakinan lagi kepala otai2 pro umno...kadang kala ramai juga yg pro pembangkang tapi menyamar blogger pro umno hanya kerana nk korek rahsia ...dlm diam menghentam juga kerajaan,..

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:06 AM

@dinturtle

Din, pada mulanya saya pun berpendapat yang sama tapi selepas saya muhasabah diri, saya buat ni semua bukan untuk mereka-mereka yang gila kuasa & pangkat tapi demi maruah & masa depan bangsa Melayu termasuklah diri saya sendiri serta anak-cucu saya nanti.

Saya kurang pasti samada Din sudah berkeluarga atau belum tapi bagi orang yang sudah mempunyai keluarga seperti saya.... Percayalah, tak sanggup nak memperjudikan masa depan mereka.

http://mycybertrooper.net.ms/

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:07 AM

Bawak bersabar bang, bawak 'botonang' kata orang NS.

Kerja sudah hampir ke penghujung ni, sikit saja lagi, so jangan ikutkan sangat perasaan geram tu.

Baca yang ini,

http://kitopunyo.blogspot.com/2012/03/blogger2-otai-bn-yang-berpindah-kem.html

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 2:11 AM

SAYA SELALU BACA ARTIKEL DIN KRN BANYAK INFO. HARAP JANGAN GIVE UP YA.... SELAMATKAN TANAH AIR BUKAN HANYA KERANA UMNO TETAPI KRN KITA ORANG MELAYU... SABAR... KEEP UP GOOD WORK. UMNO TAK NAMPAK TAPI ALLAH TAHU... CHEER UP! SENYUM?

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:14 AM

Salam Din,

Walaupun ambo jarang komen, tapi ambo baco sokmo gapo demo tulih.

Come on Din, you are not in their league, you simply speak out your mind without expecting anything in return.

Probably the reason why you are always left behind is simply because they knew you are much better than them. It is like a kind of insecurity, perhaps your presence might pose a kind of threat to their periuk nasi.

I am perfectly aware the extensive efforts you have taken to help our struggle. In Tuan Guru Abu Saamah's case for example, that kind of accomplishment could not be carried out even by the whole army of them. Yet, you managed to do it alone.

Take it easy Din, you presence has changed the landscape. Let it be if they still failed to identify your quality. There are definitely plenty of people like me who much appreciated for what you've contributed thus far.

Remember Din, an army of principles can penetrate where an army of soldiers cannot.

W'salam.

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:15 AM

TerimaKasih atas sokongan anda semua. Saya tidaklah akan beralih kem atau berhenti menulis....pilihan saya samada saya terus buat muka tak malu ATAU saya akan persetankan PRU dan utamakan isu rakyat ....

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:20 AM

@dinturtle

Itulah yang sebaik-baiknya, terus berusaha yang penting kita sebagai blogger kenalah jujur dalam menerbitkan berita kerana kita tidak tahu siapa yang bakal membaca berita-berita kita itu nanti.

Sekali-sekala nak buat gila takpe...

http://mycybertrooper.net.ms/

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:22 AM

@Singh Is Kinngerrr... i know 'penetrate' from covering anwar's cases !

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:24 AM

@Malaysian CybertrooperTerimakasih :)

....................
Reply To This Comment ...................
tukang telek
March 21, 2013 at 3:39 AM

Sabar bro Din. Jasa mu adalah menyampai kebenaran (tablik) salah satu dari sifat 4 Muhammad. Kalau ini kerja untuk sampaikan kebenaran, wajib lah diteruskan. Kalau ini jalan yang lurus janganlah patah arah.
Ini adalah perjuangan yang di rahmati Allah untuk membenamkan pembohongan PR. Bro Din harus berbangga. Orang tua tua mcm Mat Said ni mana dia tahu perang cyber alam maya ni.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 4:18 AM

suara hati tidak semestinya betull.tanamkan ikhlas dlm stiap perbuatan,renung2kan dan selamat beramal..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 5:23 AM

Bagus le utamakan isu rakyat .... kenapa cost of living tinggi, bagaimana mutu perkhidmatan awam di daerah kamu, ada tak pegawai majlis daerah makan rasuah ... irrespective org PAS ke, UMNO ke or whatever party.

Manalah tau dah jadi champion rakyat esok esok, UMNO panggil le jadi wakil rakyat plak. Dah naik atas, for survival, kita kena hentam le all dissenting voices yg menghentam kita. Hahahaha get in the circle bro, get in the circle.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 5:25 AM

Hang tanya tarikh PRU ka? :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 5:30 AM

salute sama incik din.. kipidap support to BN & marking muka2 cilanat dalam umno terengganu tu... sampai masa nanti kita henjut sekor2 ni cukup2..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 5:31 AM

din turtle pejuang bangsa..terima kasih saya ucapkn..kerana org seperti anda bangsa ni bernafas..no money still berjuang..thanks bro umno??byk masih tdo..umno tlg jgn sombong..kami genarasi muda xsuka pada umno yang sombong..plzzz umno kami sayang bangsa kami..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 6:01 AM

Morning abang din,
just nak cakap walau apa pun yg tjadi, saya tetap sokong abg. Teruskanlah usaha abg. Betul tu, umno tak tau tapi Allah tahu. Saya akan sentiasa di sisi abg din. Err...bukan saya je, kami sentiasa bsamamu.*!*
PCP84

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 6:39 AM

Ini lah masaalah UMNO sebenar-benarnya.Bukan golongan muda professional tak nak kat UMNO,tapi juak-juak UMNO lah yang menyisihkan mereka.Juak-juak ini lah yang dapat sebahagian besar kontrek2 majlis perbandaran,dan segala kontrek yang RM100,000.00 kebawah,langsung tidak memberi peluang kepada golongan muda yang ingin berniaga.Salah nya pemimpin UMNO yang berkuasa memberi muka kepada juak-juak ini,kononnya payback time,selepas kemenangan.It is not that rakyat wants Pakatan,the rakyat has no choice but to teach UMNO leaders who are living in their world of fantasy.

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 8:14 AM

Bro sabar bro...bro punya artikel memang kaw-kaw, tak kisahlah UMNO tak nak layan pun. Kita berjuang bukan untuk parti, tetapi demi menyelamatkan bangsa, agama, negara dan raja. Ramai sahabat berjuang atas landasan NGO lebih hebat dari mereka yang makan duit parti. So, kita sama-sama bebas, yang penting kita ikhlas dan Allah swt tahu kerja kita.

Jangan kita jadi macam segelintir orang, tak dapat habuan terus merajuk jadi pencacai... perjuangan pun ditukar menjadi dosa menjatuhkan bangsa, agama, negara dan raja sendiri hanya semata-mata rasa terpinggir tak dapat habuan seperti mana orang lain. Rajuk-rajuk tak main lah bro...anak jantan wajib berani di hadapan, bukannya main belakang sorok-sorok...dah kantoi salahkan orang nak saman orang.

Pejuang takkan kenal erti putus asa...semuanya lillahi taala!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 8:26 AM

Segala kerja buat kita bersandar pada Allah subhana wa ta'ala. Ingat Bro Din kemarahan, x puas hati & benda2 yg x elok tu hanya bisikan syaithon. Tahniah krn byk org disini sokong Bro Din.

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 8:32 AM

@dinturtle
Yes menang kasar sebab selama ini saya ikuti blog tuan dengan ingatan tulisan itu ikhlas.

Kalau hari ini tuan menagih perhatian, menagih layanan dari umno ganu tentulah seumpama mengharap segelas air di ketika panas terik...kalau dah terminum segelas, rasa sedap minta lagi, kalau dah termakan budi? Apa gaya penulisan nanti?

Kalau semua penyokong atau ahli umno merasakan mereka sudah cukup berjasa Dan minta dihargai Dan dilayan? Lingkuplah parti...

Jadilah diri sendiri...berjuang atas nama kebenaran...tunggu Dan dapatkan layanan first class dari illahi, berbaloi....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 8:36 AM

tapi nanti kalau nak masuk PAS, jgn segan2 bagitau yer....

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 8:52 AM

@Anonymousya... bagaimana kalau dalam satu2 isu rakyat itu saya balun Umno ? Apakah nanti saya akan dilabel sebagai pembangkang ?

Umno pun bukan bersih 100%, ada juga buat taik sana sini. Dan pembangkang pun bukan semua isu yang mereka timbulkan takde isi.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 9:11 AM

TULIS JE SAPE YANG BUAT PERANGAI TU BRO DIN..

BIAR MAT SAID TAHU MEMANG ADA ANAK BUAH KAT BAWAH YANG SABOTAJ DIA..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 9:43 AM

Sedara Din,
saya antara orang yang terasa sakitnya apabila tn merasa sakit. ikhlas saya katakan tulisan tn ada rohnya yang mempengaruhi cara fikir saya terhadap politik tanahair.
barangkali penulisan tn lahir dari keikhlasan dalam berjuang. Cuma UMNO tak reti nk bersyukur sbb ramai yang membantu nk memenangkan mereka.sy yakin satu fenomena baru akan berlaku selepas PRU-13 apabila UMNO akan bersuka-ria dengan kemenangan besar mereka dan dengan perlahan-lahan melupakan sumbangan dari ramai sukarelawan yang telah membantu kemenangan mereka.
....dan dalam pada UMNO leka menikmati hasil kemenangan ini akhirnya mereka akan dapati mereka keseorangan menghadapi PRU-14.
Percayalah, panjang umur kita akan saksikan drama ini.

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 10:23 AM

Sekali lagi, TERIMAKASIH kepada anda semua yang menyokong dan memberi kata2 semangat. Tak sangka ek .... :)

Yeah... whenever we get stuck,always return to basics ...... still..

what ever la !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 10:33 AM

Saudara,

Berjuang dgn jujur dan ikhlas....betul kata betul,salah kata salah. InsyaAllah diberkati.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 10:34 AM

Salam...
sebenarnya lebih baik jadi Neutral... boleh "nasihat" dua2...

emma49

....................
Reply To This Comment ...................
KA
March 21, 2013 at 10:46 AM

@Anonymous

hehehe anon ni nak cuba nasib plak.

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 11:13 AM

Sabar bro Din,

Sy ni salah sorang supporter bro.Kita jugak mcm pasukan keselamatan ATM dn PDRM yg berkorban di Lahad Datu.Mereka bkn berkorban untuk umno.Mereka bkn berkorban utk YDP Agong tp mereka berkorban kerana agama,bangsa dn negara.Pendek kata demi kita semua.

Jgn la kerana sikap sesetengah pembodek dn pengampu umno kita nk tolak terus umno.Kalau kita buat mcm 2 sama la juga mcm kita nmpk ada Polis yg pow pesalah jalan raya maka kita pon terus nk boikot polis malah label plak polis anjing,anjing kerajaan dll

....................
Reply To This Comment ...................
aku_jebat
March 21, 2013 at 11:15 AM

din pada aku jika nko ikhlas dalam perjuangan maya nko harus cekal dan tabah dalam apa jua cabaran asal tiap apa yang nko lakukan demi kebenaran dan tidak lari dari landasan lebih2 lagi keikhlasan.. aku berpendapat cara nko menyiarkan artikel berlainan namum ada pengisian yang perlu di ambil perhatian jadi jangan mudah mengalah atau putus semangat.. keep going and be smart bolgger..

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 11:31 AM

Sangatlah setuju. Allahyarham Tok Wan selalu berpesan buat apa pun jangan lupa niat lillahi ta'ala. Teruskan Bro Din dengan niat ini.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 11:44 AM

kita dah kenal siapa pembangkang jadi wajib lah kita berjuang untuk tumbang kan mereka..sama ada diiktiraf atau tidak itu soal kedua.ini jasa kita pada negara dan bukan pada umno...mungkin umno hnaya megiktiraf umb dibawah kelola tun faizal dan pemuda umno kot...

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 11:54 AM

Jangan gusar Bro Din. Jangan patah hati. Tulisan Bro Din saya baca setiap hari...santapan minda yang mantap, telus dan berani! Pembangkang dah terlampau biadap dan Barisan Nasional pula lembab. PRU13 ni amat penting bagi menjaga kuasa dan maruah Melayu. Kita tolonglah sedaya mungkin memperbaiki kelemahan UMNO dan singkirkan PR. Rugi sungguh orang Melayu tidak bersatu! Saya tak dapat mengundi kerana tidak berada di tanahair tapi saya akan berdoa yang terbaik untuk negara tercinta.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 1:24 PM

Tahniah En. Din. Itu lah yang sebenarnya berlaku ketika ini. Menyisihkan mereka yang benar-benar untuk menolongnya dan membela mereka-mereka yang hanya bergantung penuh kepada khulus ??? HANYA MEMENTINGKAN PERKARA-PERKARA YANG REMEH TEMEH dan tidak cuba menepis apa yang dilemparkan oleh Pembangkang. Inilah yang berlaku di UMNO Kuala Terengganu. Saya berharap En. Din bersabar dan ada kebenarannya. Mungkin MB Terengganu tidak menyelami apa yang berlaku dibawah, hanya diberitahu oleh mereka-mereka yang bermuka-muka demi kepentingan peribadi.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 2:37 PM

salam

Bro Din ingat pesan tun teruskan perjuangan...

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 3:18 PM

TERIMAKASIH lagi kepada anda yang menyokong dengan kata2 semangat... :) semoga artikel ini dapat membuka mata mereka yang berkenaan. Kalau tak sedar juga, tak tahulah nak kata apa lagi ...

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 4:02 PM

Saya harap dinturtle akan teruskan blog ini. Moga ada la diantara mereka2 yang puak lain tu sedarlah skit.
di johor ni, blogger macam dinturtle tak de la rasanya. i wish there is....apapun, moga sabar, dan teruskan perjuangan.

saya sehari tu kekadang, berpuluh kali jugak refresh blog ni, nak tau komen dinturtle. one in a million hehe

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 4:18 PM

@zakzaksaya pulak berpuluh kali refresh menunggukan komen orang :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 9:05 PM

Sdra Din,
Don't ever give up blogging. saya peminat setia blog tuan.
Your complaint abt Umno folk not the first i've heard. Dah menang pilihan raya ke action sangat?
Umno harus perihatin to the ordinary supporters. They are the ones who can make or break any organisation.
Selamat berjuang dan salam Sdra Din

....................
Reply To This Comment ...................
March 22, 2013 at 8:12 AM

Din, dah terbukti pun ramai yang menyokong. Kuatkan semangat. Biasalah tu yang kadangkala kita rasa perjuangan kita tak berbaloi , tak dihargai, jadi rasa macam nak give up. Seperti saya katakan sebelum ini, boleh dikatakan tiap-tiap hari saya melayari blog Din dan artikel-artikel daripada blog ini banyak telah saya sampaikan kepada sahabat-sahabat saya. Saya suka dengan penulisan Din kerana ditulis secara neutral demi kebenaran dan kebaikan rakyat. Bila Din merajuk, ramai pun yang memujuk kerana rupa-rupanya ramai juga yang berpendirian macam Din iaitu kita berjuang kerana cintakan ugama, bangsa dan negara (bukan kerana UMNO ke PAS ke sesiapa pun). So, please carry on, Bro, you are not alone.

....................
Reply To This Comment ...................
March 22, 2013 at 9:27 AM

@Laksa JohorTerimakasih bro, dan begitu juga yang lain - sekali lagi TerimaKasih!

Tunggu satu artikel yang betul2 ikhlas yang ramai setuju dalam hati tapi menyakitkan hati beberapa org yang berkuasa. .. Namun terpaksa saya tulis juga atau selamanya saya akan terasa diri hipokrit!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 23, 2013 at 1:35 AM

@dinturtle Encik Din, UMNO perlukan blogger yg berani tegur mereka our right. Mereka tak layan sbb mereka ego, tak nak terima hakikat yg mereka juga ada kelemahan. Tapi saya yakin, pasti ada ahli umno yg akan fikirkan teguran2 tersebut.

Demi Malaysia, demi maruah bangsa... kita harus/ wajib menegur. Kalau teguran kita dianggap seolah-olah kita ni penyokong Pembangkang... biarlah, yg penting Allah tau niat kita... keikhlasan hati kita.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 23, 2013 at 7:22 PM

Betul.. niat keranaNYA... buat untok manusia mmg menghampakan. Kita buat kerana agama bangsa dan negara. Itu pon tuan boleh crtic baik sapa dgn niat ikhlas dan membangunkan. Teruskan.. Hanya Allah dapat membalas jasa baik tuan dunia akhirat. AMEEN.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 17, 2013 at 8:47 PM

BETUL TU POK DIN..
PUOK-PUOK UMNO TERENGGANU MEMANG TAK RETI NAK HORMAT RAAYAT BIASA. DIA RETI KAWAN SAMA PEGAWAI PARTI DIA SAJA. NAK MINTA SENYUM PUN SUSAH. TOK INGAT 5 TAHUN NAK CARI RAAYAT NI LAH JUGA. DIA INGAT KALAU SENYUM TU HABIS DUIT DIA. KIOTA RAAYAT BIASA NI TOK MINTA DUIT DIA ORANG PONG. HANYA DIA AKAN CARI KITA MASA NAK NGUNDI. INGAT KALAU BUAT SOMBONG TU ORANG NAK UNDI DIA KO..?

Post a Comment