........... Anwar VS Gomo - Isu Homoseks Memasuki Fasa Baru - TERBAIK ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Anwar VS Gomo - Isu Homoseks Memasuki Fasa Baru - TERBAIK !

Tuesday, March 19, 201311comments


Sebelum ini masa gambar2 sepasang jantan seperti diatas mula disebarkan blog rajagoyang360.blogspot.com , saya ada menyatakan yang saya tidak setuju dengan tindakan itu, sekiranya ia datang dari kem pro BN. Alasan saya kerana pada ketika ini pembangkang sedang hebat diasak isu2 semasa dan kita tidak perlu isu baru yang statusnya masih samar2, yang bakal mengalihkan perhatian.

Kemudian hari ini kem Anwar membuat pengumuman  - Peguam Anwar N.Surendan yang juga Naib Presiden PKR dalam satu kenyataan menuntut Papagomo menarik balik dakwaan dan meminta maaf dalam  tempoh 24 jam dan membayar gantirugi RM100 juta.-  Agendadaily

Apapun alasan yang diberikan, saya melihat ia satu KESILAPAN BESAR dipihak Anwar. Pendedahan 'kecil' itu saya lihat tidak lebih sebagai umpan saja dan kini Anwar sudah NGAP umpan itu !

Nak tak nak Anwar sendiri sudah membuka pintu untuk keperingkat seterusnya ...

"Saya cuma link blog Rajagoyang pada blog saya tapi sendiri tidak kenal siapa orangnya yang kendali blog berkenaan,"

"Apapun lawan tetap lawan.Saya memang sudah lama tunggu saman dari Anwar.Lama sangat kata nak saman tapi baru hari ini saman sekalipun saya bukan blogger Rajagoyang," tegas blogger Papagomo.

Kenapa saya katakan gambar2 itu cuma umpan kecil ?

Kata Papagomo lagi menurut firasatnya jika gambar itu sudah panas semestinya video penuh lebih gempar."Kita boleh agak-agak begitulah,"katanya.

Dia menambah," saya rasa elok Anwar undur sebelum video penuh itu keluar,"katanya.

Dari blog Papagomo pula -

Apa sekalipun Dato Sri, saya juga dengan ini memberikan amaran buat Dato Sri untuk menarik balik saman tersebut dalam masa 48 Jam kerana jika Dato Sri tidak menarik balik saman tersebut serta membuat permohonan Maaf kepada saya maka saya dengan ini tidak akan teragak agak untuk mendedahkan lebih banyak paparan video Homoseksual Dato Sri untuk tatapan rakyat.


Umpan sudah dimakan dan pintu ke level lain sudah dibuka ! Anwar sudah tidak boleh patah balik..... untuk menarik balik Tuntutan kepada Papagomo is out of the question kerana itu dengan sendiri akan mensabitkan Anwar dengan persepsi Homoseksual.... paling tidak pada pemikiran rakyat.



Nampaknya Anwar terpaksalah redah juga .... dan saya pasti semua orang pun nak tahu kenapa gambar hotel diatas ada dalam artikel Gomo. Apalagi dengan caption begini -

Dato Sri Anwar Ibrahim, 6 hb Febuari 2013 berlokasi di Hotel Hilton KL Central pada jam 1 pagi rakaman aksi Dato Sri membelasah Jubor Mahasiswa dari Sabah juga berada di tangan saya. Saya merasakan bahawa Dato Sri tahu apa yang akan berlaku jika Video tersebut tersebar kerana rakyat perlukan bukti nyata dalam pekara ini.


Nah, ini baru BUKU BERTEMU RUAS ! Do or Die kepada Anwar dan Gomo. Salah sorang akan DIE !

Apa dia lagu yang Anwar duk nyanyi tu ..... Tanya sama pokok ?  Kalau takde bukti takkan berani Gomo pula yang cabar Anwar balik !

Apa yang nyata sekarang, orang dah mula MINAT kembali kepada isu SEKS Anwar sebagaimana yang dituduh selama ini. Dan TIMINGnya pula yang begitu hampir kepada PRU13 ...peeeergh ! Saya mula tertanya2, apakah isu ini bakal menjadi RAJA SEGALA ISU yang bakal menentukan nasib Anwar dalam politik ?

Kalau Gomo kalah, jadi satu kerja pula nak kaitkan beliau kepada Umno. Tapi kalau Anwar kalah ?

Pasti sekarang pemimpin2 Pas dan Dap sedang menggelabah .... masing2 mencongak langkah seterusnya. Buku Jingga ke, Manifesto ke, Negara Berkebajikan ke .... tidak mustahil semuanya akan lunyai hanya kerana isu SEKS Anwar ?

TERIMAKASIH kepada Anwar sendiri kerana mengLEGITIMATEkan isu ini.

Nik Aziz pastinya tengah sibuk mencari2 ayat2 yang sesuai untuk digunakan sebagai Fatwa bagi menyokong errrrr ..... apapunlah, sekiranya keadaan memaksa ....

Share this article :

+ comments + 11 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 19, 2013 at 9:01 PM

jangan tiba2 gomo bt u-turn sudah mcm bapak saiful

....................
Reply To This Comment ...................
March 19, 2013 at 9:04 PM

Baru perasan .... TerimaKasih Bro Gomo kerana linkkan blog dinturtle :))

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 19, 2013 at 9:45 PM

salam,

penyokong pakatan dah bagitau, anwar dalam kumpulan lgbt apa ke benda, mereka nak berketuakan anwar. mereka mati hidup balik nak anwar jadi pm mereka. untuk memastikan anwar jadi pm, pemimpin pas dah kata, bukti rakaman tak boleh. hanya 4 pasang mata sahaja. mesti ikut hudud. dan yang terakhir, kita mesti tutup aib. berdosa buka aib. biarlah anwar jadi pm, aib dia jangan buka. mereka pun nak jadi menteri juga.

hanya penyokong bn jer yg tak mau anwar jadi pm. adala 2 3 orang bn nak anwar jadi pm. mungkin pangkat naik sikit kot atau memang geng anwar juga kot. penyokong bn hanya kenal kapla dan muka anwar jer. tapi geng lgbt ni kenal habis satu badan anwar. buncit tak buncit berparut tak berparut, bengkok atau lurus semua mereka tau. jadi dalam video tu, habis mereka kaji, penyokong bn hanya tengok tang kapla dan muka jer.

apa pun kita tunggu jer video aksi . mahkamah dah bagitau, kita pun dah tau. tapi tang balun lelaki belum lagi disahkan secara video.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 19, 2013 at 10:18 PM

ni baru panas.....siapa yg terlucut seluar nanti...kita nantikan di mahkamah...berani ke anuar memfailkan saman..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 20, 2013 at 12:43 AM

jika gomo benar, anwar hanya ada satu jalan...iaitu bayar gomo.. usaha memujuk akan dilakukan dlm masa 48 jam ini...jika anwar benar, check mate kat umno... tp knp pulak gomo x hantar notice of demand jugak..hehe... Jouhar

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 20, 2013 at 12:50 AM

Nik aziz dah bagi hint kpd penyokongnya ... Kalau dia tempang sekalipun apa peliknya, dia cerdik, kita nak cerdik dia tu, bukan tempang dia (lebih kurang itulah maksud katanya).
Malam ni nik aziz mungkin tengah memerah otak, tak tentu tidur untuk memikirkan satu fatwa yang ada ummmph demi menyelamatkan si cerdik itu berikutan ancaman papagomo tu.
Psssst... Kalau dia tanya syaitan yang dia nak berkawan tu senang sikit kerjanya nanti.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 20, 2013 at 8:51 AM

bro din..

mungkin bagi kita yang masih rasional dan masih mantap iman di dada memang tidak mahu LGBT camtu jadi pemimpin. memang kita jijik dengan sifat tidak normal itu.
tapi bagaimana dgn yang tak kisah? yang memang penyokong LGBT seperti org2 kafir? sekarang pun dah terang2 ada yang mengaku muslim tapi tak kisah jika pemimpin LGBT kan? walaupun mungkin mereka masih golongan minoriti tapi jika dibiarkan payah jugak tu. kena lagi jika yang ada influence atau ada kemampuan kewangan...senang2 je beli pengundi..tambah lagi dengan pengikut2 parti politik yang mengaku beriman tetapi main sokong babi buta je kat pemimpin yang disyaki LGBT..

bagi aku, tugas papagomo adalah menerangkan yang sebenar2nya kepada rakyat dan bukti yang dia perlu tunjukkan mestilah tip top sehingga tidak mampu disangkal lagi. jika itu berlaku, percayalah, majoriti umat Islam yang benar2 beriman akan menolak pemimpin LGBT tersebut. jangan harapkan orang kafir ikut sekali sebab mereka tidak kisah itu semua.

dan kepada pemimpin yang dimaksudkan..jika benar anda terlibat..segeralah undur diri dan bertaubat kerana sesungguhnya Nabi saw tidak mengaku umat kepada pelaku hubungan songsang..jika anda difitnah, pertahankan diri anda seadanya, jangan putarbelit dan jangan pecahbelahkan masyarakat kita. sekian

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 20, 2013 at 8:53 AM

dia 'cerdik' sebab senang2 je dia memperbodohkan nik aziz, hj hadi dan pengikut2 pas. itu sebenarnya maksud nik aziz..hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 20, 2013 at 3:57 PM

salam, sbb tu la aritu aku ckp i've 2 disagree dgn ko din..
sbb aku rs ni la cara utk check mate anwar terus.. once n for all..
aku mmg dr awal x rs benda ni kerja umno.. yg x suka anwar bukan pemimpin umno je, ramai lg dr kalangan rakyat esp yg celik dgn sikap chameleon anugerah tuhan nie.. malah utz azamuddin tu pun ader wat rakaman pengakuan mangsa bang non nie.. org umno ke bekas imam masjid negara tue? clear kan siapa lg yg anti dgn anwar nie..
-aldan

....................
Reply To This Comment ...................
March 20, 2013 at 4:03 PM

Sbab 2 sy ckp Din.Kalau ada org yg nj dedahkan aib dia.Biarkan.Bab undi simpati ker apa ker kita serah pd Allah.Dia sedap2 jer saman,fitnah dn balun org lain yg x sebulu dgn dia sewenang-wenangnya dn kita pulak takut nk balun dia takut dia dpt undi simpati.

Skrg dia dh bertemu buku dgn ruas.Jika sblm ini dia sbt jer nk saman,semua pihak yg dia saman spt Utusan,TV3 dll akn snyap.Skrg Papagomo bukan sahaja SAMBUT SAMAN DIA tapi siap ada COUNTER OFFER lagi sebagai tanda menyambut saman dia.Rasanya dh lbh 48 jam kn tp Papagomo tak kena saman apa2 pon.

....................
Reply To This Comment ...................
March 20, 2013 at 4:06 PM

Spt yg Papagomo ckp,dia hnya linkkan gambar dari blog rajagoyang360.Sama mcm kes Utusan yg link kpd sumber2 asal luar negara yg dedah pelbagai laporan mengenai dia.Tp spt biasa si nuar bacul tak berani saman SUMBER ASAL tp hnya berani saman 3rd party spt Utusan dn TV3.Dlm kes ni nuar lgsg x sebut nk saman rajagoyang360.

Bnda2 mcm ini lah yg buat sy makin tak pecaya pd nuar ni.

Post a Comment