Ameno Mau Alih Tumpuan Dari Saifuddin Isu Video Seks Nurul Izah ?

Friday, March 29, 20133comments


Semalam adalah kawan yang sms beritahu dinturtle glamer sekejap atas ihsan amenoworld yang letak link artikel tahun lepas saya dalam post terbarunya - 

Bloggers UMNO Sebarkan Gambar Aksi Seks Dan Kaitkan Dengan Nurul Izzah..

Artikel lama saya itu - KLiK - pula mendapat coverage world! semalam .... TerimaKasih ya Amenoworld, siapalah saya kalau nak dibandingkan dengan ko, malah merupakan satu kebanggan pula bila nama disebut oleh blogger tersohor PR. Rasa nak buat kenduri pulak ....

Tak tahulah apa tujuan minah/balak yang menggunakan nama ameno tu meletakkan link saya... seperti yang ditulis -

Tengok tahun2 diterbitkan artikel ini. 2012. Bermaksud tahun lepas. Mungkin ramai yang tidak terdedah dengan penulisan mereka disebabkan blog mereka tidak baca oleh ramai orang. Maaf ye, bukan nak kutuk, sindir atau apa. Ia just nak highlightkan kenapa ada orang TIDAK SEDAR mengenai penulisan2 korang. 

TERIMAKASIH SEKALI LAGI AMENO !
Sebak rasa ..... hanya Tuhan saja yang boleh balas budi anda ..


Sebenarnya saya malas nak main isu ni tapi, disebabkan penghormatan itu, saya terpanggil jugalah nak catitkan isu nya disini.





Adakah ini gambar2 still dari video yang ameno maksudkan ? Saya copy dari rakan blogger yang turut dikaitkan namanya - MatKilauPenang -


"Oleh sebab YB Saifuddin yang buat kenyataan itu lebih baik soal dia sendiri, apa yang beliau katakan sudah memadai," tegas anak perempuan Ketua Umum PKR Datuk Anwar Ibrahim itu dalam sidang media di Ibu pejabat PKR hari ini.
Persoalan besar timbul apabila beberapa blog pro-pembangkang mula memainkan isu ini dengan mendakwa mereka sudah dapat gambar pelakon wanita di dalam video terlarang tersebut!

Bukannya bloggers pro-UMNO tetapi bloggers pro-pembangkang sendiri yang mendedahkan serta mensensasikan isu yang dibangkitkan oleh Setiausaha Agung PKR!



Jadi saya tertanya2 sekarang, apakah tujuan Ameno mengaitkan bloggers pro BN dalam post tersebut merupakan satu helah DIVERSION untuk menyelamatkan Saifuddin dari menjadi tumpuan semua ekoran keGALOKkan beliau meMULAkan isu ini ? 

Atau satu DIVERSION supaya orang tidak tertanya2 apakah wujud kem-kem berlainan dalam PKR itu sendiri ?

Hmmmm .... logik kan ? kan ? kan ? Sedap kalau boleh POW pemimpin ni ...... Mana tuan punya badan nih ?

KLiK

Erk .... ada kat ISTANBUL pulak dah ....
 eeeehhhh.... TURKI LAGI ? ? ?  Suka bebenor keluarga dia ngan TURKI kan ? kan ?

Share this article :

+ comments + 3 comments

....................
Reply To This Comment ...................
March 29, 2013 at 3:38 PM

Pegi Turki nak cari kembar seiras..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 29, 2013 at 4:07 PM

Kalo pemimpin BN tuh dah kena korekla sgl detail perbelanjaan oleh rapizi lembooo...tapi betina neh g obersi kesana sini terbang pakai duit sapa? utk apa? nak mmpromote atau mncari pelaburan atau pe'libur'an saja..duit jatoh dari langit kah sbb bapak diakan ANUgerah tuhan..

ye hok tuh penganot pakatan jubor xnampak ke????

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 29, 2013 at 7:54 PM

Alamat U all ne.... l mesti ikut cara papa l..

Post a Comment