........... Abby ! Apa Makna Semua Ini ? LONDON ? RM50K ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Abby ! Apa Makna Semua Ini ? LONDON ? RM50K ?

Wednesday, March 20, 20139comments


Apa makna semua ini, Abby ? !

Saya ingin memberikan peringataan kepada Abby Abadi bahawa saya tahu apa yang berlaku di London baru-baru ini dan dengan siapa Abby ke sana.Siapa VVIP yang menaja segala perbelanjaan.Abby  ke London yang pada mulanya hanya berbekalkan satu beg tetapi pulangnya ke Malaysia dengan enam beg  dan beg-begnya dibawa oleh private jet balik ke Malaysia.Dan apa kerja yang Abby lakukan hingga dapat bayaran RM50,000 selama seminggu?Takkan menyanyi ataupun berceramah di London hingga dapat bayaran sedemikan besar jumlahnya.

Dan ini juga -

Kita tidak mahu mendedahkan pada setiap persembahan pentas sebelum ini beliau sering sebilik dengan teman lelakinya malah sering meminta penganjur menyediakan bilik bersebelahan bila mereka ada pertunjukan pentas secara bersama tetapi kita juga ngin  tahu wang siapa sebanyak RM20,000 yang Abby minta bagi menjayakan majlis harijadi anaknya.Tidak cukup RM50,000 di London!Rumah Kedai di Taman Melawati itu pun kita tahu datang daripada siapa?Jangan berselindung di sebalik penjualan jubah sedangkan hakikat sebenar ada yang tahu puncanya.


 Artikel sepenuhnya - sanggahtokjanggut

Share this article :

+ comments + 9 comments

....................
Reply To This Comment ...................
March 20, 2013 at 9:38 PM

http://cartakebenaran.blogspot.com/2013/03/anwar-mahathir-najib-dan-bursa.html

....................
Reply To This Comment ...................
March 20, 2013 at 10:09 PM

Check mate!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 8:53 AM

kalaulah berita ini benar..alangkah tercalarnya imej pas..

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:19 PM

Jeng jeng...jenggg

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 2:54 PM

Tidak kah kau sedari AB, selama ini aku amat setia padamu, berhujan berpanas (dalam ceramah mu) bukanlah nilainya sedangkan kelautan api ku sanggup harungi ... mengapa AB? mengapa?
ohhhhhh gelap rasanya dunia ku AB.... ingatkah lagi AB semasa kita bercengkerama dibawah sinaran bulan purnama.... tapi kini bulan purnama telah menjadi bulan gelap..... ohhhhh!!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 21, 2013 at 3:30 PM

Letak batu dalam tin kosong... kemudian digoncang-goncang... tiba-tiba batu keluar dari tin, terkena muka sendiri.. Inilah nilai post ini..

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 3:39 PM

@Anonymoushahahahahaha ... terasa la pulak saudara ni :) Ko pun syok kat Abby ?

....................
Reply To This Comment ...................
March 21, 2013 at 10:03 PM

Mungkin saja 50k tu hasil kutipan derma masa majlis hari jadi anak VVIP tu. Maklum le VVIP. Yang hadir majlis tentulah VIP. Harap derma dari ceramah dah berkurang. So kena cari alternative lain le...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 23, 2013 at 7:39 PM

Hahahahaha3.30... kes frust dgn ab adabi...hahaha. adabi elok d hantar kat palestin je yg beratapkan langit tgk ingin shopping bw balek 6 beg. Isshh menganga agaknya pak haji dengar adabi berceramah. Hahaha

Post a Comment