........... Rosmah Guna Bomoh - Deepak ! ! ? ? ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Rosmah Guna Bomoh - Deepak ! ! ? ? ?

Thursday, February 14, 201324comments

OK, ini betul2 kategori GOSSIP ni ! Saya copy dari Greenboc yang copy dari KeadilanDaily. Saya tak nak komen apa-apa, saya cuma nak anda baca apa yang orang sebelah sana baca. Tak salah kan ? Saya percaya pembaca blog saya punya kematangan untuk berfikir !

Nak komen dipersilakanlah ...


Datin Seri Rosmah Mansor menggunakan bomoh untuk menguasai pentadbiran kerajaaan termasuk mengawal kontrak Kementerian Kewangan, kata ahli perniagaan, Deepak Jaikishan.

Rosmah guna ilmu sihir untuk menundukkan suaminya, Najib, kata Deepak.

“Rosmah juga menggunakan ilmu sihir terhadap musuh politik, malah menggunakan bagi ‘menundukkan’ suaminya, Datuk Seri Najib Razak,” katanya.

Bercakap kepada Keadilan Daily, Deepak juga mengakui bertanggungjawab membayar dan membawa bomoh berkenaan untuk bertemu Rosmah apabila diminta berbuat demikian.

“Saya yang bawa bomoh itu ke rumah Rosmah di Kuala Lumpur, menyediakan hotel penginapan, tiket perjalanan, malah nombor akaun bomoh itu pun saya ada,” katanya.

Beliau berkata, Rosmah juga menggunakan bomoh berkenaan untuk ‘menundukkan’ sebahagian pemimpin Umno BN yang dirasakannya perlu bagi kepentingan sendiri.

“Bomoh itu digunakan untuk orang akur atau perlu diakurkan. Saya sendiri saksikan upacara perbomohan,” katanya tetapi enggan menjelaskan butiran lanjut.

Deepak juga mengakui memiliki bukti berbentuk gambar, nama, alamat, bayaran berkaitan penggunaan khidmat bomoh yang bakal dimuat dalam buku keduanya.

Beliau yang diketahui umum rapat dengan Rosmah sebelum ini hingga menganggap isteri Perdana Menteri itu sebagai ‘kakak’ bercadang mendedahkan butiran lengkap melalui buku berjudul ‘Black Rose 2.0: Black Magic Women.

’ Katanya, buku setebal 47 halaman itu yang dijadual dimuat naik ke internet mulai 16 Februari ini, bakal memapar kecenderungan Rosmah terhadap amalan ilmu hitam.

“Gambar upacara ilmu hitam itu juga dimuatkan dalam buku berkenaan,” kata Deepak.

Mengulas kenyataan Tun Dr Mahathir Mohamad baru-baru ini yang meminta supaya Najib tidak melayan pendedahannya, Deepak berkata:

“Mereka boleh tak pedulikan saya tapi mereka tidak boleh nafikan kebenaran dan hukuman tuhan.

Saya simpati pada Najib sebab ada isteri sejahat itu,” kata Deepak. -KD

Share this article :

+ comments + 24 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 14, 2013 at 6:55 PM

Pariah mabuk ni elok dibenam dalam lombong saja.

....................
Reply To This Comment ...................
x
February 14, 2013 at 7:10 PM

Pengundi yg undi BN, semuanya tersihir ???

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 14, 2013 at 7:19 PM

kah, kah, kah. luka lama berdarah kembali. dulu citer Rosmah nak dapatkan Najib, sekarang pulak Rosmah bila dah dapat Najib, tundukkan Najib pulak tuh............................ layannnnnn.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 14, 2013 at 7:23 PM

salam,

kesian kat orang yg beragama islam. boleh caya ke cakap orang india ni? deepak ni kafir kan? kesian sungguh.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 14, 2013 at 8:16 PM

mamat keling ni dh nampak tak betul.....

....................
Reply To This Comment ...................
February 14, 2013 at 8:17 PM

perghh gosip tahap gaban nie.....seolah2 membenarkan gosip2 yg lalu atau ini adalah lanjutan kepada gosip2 yg lalu.....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 14, 2013 at 8:26 PM

kalau ckp keling ni diorg boleh percaya, apsal diorg x boleh percaya ckp dato' T? apsal tolak mentah2 ckp saiful? gua heran betul la.. ke melalui keling ni anwar dah bomohkan sume macai2 die?
-aldan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 14, 2013 at 9:17 PM

Kalau dah smp kuar buku si rosmah tak ambil tindakan mmg janggal la nnt..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 14, 2013 at 10:35 PM

ishk,ishk,ishkkkk.....caner nk jwb ni??..kalau xjwb,apa rakyat punya persepsi,kalau jwb,apa plak rakyat punya interpretasi??..tp satu pengajaran utk semua,xkira org biasa2 ke,pemimpin ke,atau sesape juga,,jgn sesekali amik bangsa k_ _ _ _ g ni jd pencacai,akhir nya,kita yg akn dipatuknya,dah banyak contoh dh,baik d sebelah sini ataupun puak2 sblh sana,(kalau xcaya,tanya ANUwar Al-Jub) huhuhu....

....................
Reply To This Comment ...................
February 15, 2013 at 5:26 AM

NO KOMEN ! ! ! hehehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 15, 2013 at 5:38 AM

@Anonymous

aku kalau gi klinik atau hospital, selalu jumpa doktor kafir. tapi kalau dia cakap aku sakit apa apa ker aku caya. cakap Nik Aziz boleh cayer ke? Anuar Ibrahim macam mana lak?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 15, 2013 at 5:39 AM

@Anonymous

pasal dia cakap Rosmah tak betul?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 15, 2013 at 5:40 AM

@koloGnyer

kalau dah dinamakan gosip, mana ana pemberhentian.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 15, 2013 at 5:43 AM

@Anonymous

betul jugak. pikiran depa dah terbalik. yang betul tak dipercayai dan yang tak betul dibesar besarkan. kalau depa perintah, dah confirm rakyat Malaysia sumer tak boleh caya, cakap bohong.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 15, 2013 at 5:44 AM

@Anonymous

bila tak ambil tindakan, orng akan mengatakan/menganggapkan berita itu benar. kalau tak benar, kenapa tidak disaman?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 15, 2013 at 5:48 AM

@Anonymous

kalau dah tak boleh caya, napa BN letakkan calun K****g sebagai calun dikawasan ramai orng Melayu? ada ker BN nak orang Melayu kena patuk?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 15, 2013 at 5:52 AM

@Anonymous

kebebasan bersuara bang asalkan berani bertanggungjawab dengan apa yang dicakapkan. sekarang ni zaman buat duit, saman saja kalau tak betul, RM100 juta? atau lebih? tengok kedudukan.

....................
Reply To This Comment ...................
February 15, 2013 at 7:38 AM

nape x bomoh tu je yg tadbir kerajaan..lagi power

....................
Reply To This Comment ...................
tukang telek
February 15, 2013 at 2:46 PM

Kalau kita nampak India paria ni dengan ular berbisa, Untuk keselamatan diri kita kena ketuk India paria ni dulu. Apa mcm ada paham.

....................
Reply To This Comment ...................
February 15, 2013 at 5:12 PM

KAlau macam tu meh bagi aku no talipon & no akaun bomoh tu.. Nak guna service dia untuk lingkupkan PR.. Depak ada berani bagi? Hehehe..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 15, 2013 at 5:37 PM

Haa betul tu ...mari ketuk samy velu...

....................
Reply To This Comment ...................
February 16, 2013 at 8:37 AM

Pr ni untung,kluar apa saja brita,pnyokong dia akan sebarkan.tgk la,benda ni pon dh penuh kat fb. Apa saja yg xtau betul tipu mst diorg share.
Deepak ni sapa sbnrnya... Apa saja yg pm n rosmah nk buat semua tanya dia,semua dia kena bg nasihat. Nmpk sgt penipu tahap gaban

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2013 at 12:08 AM

@Anonymous kalau saya di tempat Rosmah , agak2nya macamana nak buat ya?

Kalau tak saman, orang kata mesti cerita tu benar.

Kalau saman dan keputusan kes memihak kat Rosmah, orang kata Rosmah dah sihirkan hakim, saksi dan semua yg ada kat mahkamah tu.

Macamana ek? Susah juga jd Rosmah ya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2013 at 12:07 PM

Baik Che Ros sihirkan anuar, lim guan eng dengan karpal singh... tak payah gado-gado...

Post a Comment