........... Jelajah Janji DiTepati Kuala Terengganu - Memang RAMAI ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Jelajah Janji DiTepati Kuala Terengganu - Memang RAMAI !

Saturday, February 23, 20136comments


Orang cuma nak tahu satu jer setiap kali ada program melibatkan pemimpin - RAMAI ? Jadi tadi saya melawat tapak program Jelajah Janji DiTepati Kuala Terengganu nak tengok ramai ke tidak orang.  Gambar diatas diambil dari atas pentas setengah jam sebelum Najib tiba.


Gambar kedua pula diambil dari sebelah hujung belakang mengadap pentas pula, juga setengah jam sebelum Najib tiba.  Untuk gambar masa Najib berucap, anda dah tonton TV...

Memang RAMAI !

Masa Najib tiba
Rakyat Sambut Najib
Lepas Najib tiba, saya pun belah .... sebab tak nampak kelibat Rosmah.

PS - KLiK gambar untuk besarkan

Share this article :

+ comments + 6 comments

....................
Reply To This Comment ...................
February 23, 2013 at 5:38 PM

Time nak jumpe Rosmah time tu la xde, biasanye ada jer..tak gitu din?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 23, 2013 at 6:19 PM

Hari tu najib dtg kat kuching. Ingat nak pergi buat tinjauan, may be ada story boleh share dgn abg. Tapi, maaflah. Saya tak sempat. Masa tak mengizinkan saya ke sana. Dengan traffic jammed lagi , banyak jalan kena tutup. Susahnya nak mesra, ops i mean ramah mesra dgn pm kita ni. Kalau abg dpt bjabat tangan dgn dia, kira ok what? *!*
PCP84

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 23, 2013 at 6:23 PM

Lupa nak tanya, abg pegi sorang ke? Or dengan org rumah? *!*
PCP84

....................
Reply To This Comment ...................
February 23, 2013 at 6:25 PM

@AnonymousYalah tuuu .... Janji manismu.. :)

....................
Reply To This Comment ...................
February 23, 2013 at 6:25 PM

@Iliyas IsmailTengok tv tadi adalah Rosmah, entah masa bila dia datang ntah hehehe ...

....................
Reply To This Comment ...................
February 23, 2013 at 6:30 PM

@AnonymousApa relevannya ? ? hmmmm .... Isteri saya tak minat politik.

Post a Comment