........... Calon PM : Mursyidul Agong Sudah Keluar Fatwa - Pandangan Majlis Syura Pas Sudah Tak Relevan | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Calon PM : Mursyidul Agong Sudah Keluar Fatwa - Pandangan Majlis Syura Pas Sudah Tak Relevan

Tuesday, February 12, 201310comments


Murshidul Agong Pakatan Rakyat sudah bersuara - "Pilihan DAP adalah Anwar Ibrahim dan saya fikir pilihan ini akhirnya akan disokong Pas dan PKR kerana Anwar Ibrahim paling layak," Sinar

Jadi kita tak perlu lagi dah nak tanya pendirian orang Pas siapakah calon PM pilihan mereka atau samada orang Pas akan sokong Anwar atau Hadi. Kita juga tak perlu ambil pot apa pandangan Majlis Syura Pas mengenai calon PM jika PR menang, sebab apa jua pandangan orang Pas, semuanya sekadar pandangan peribadi saja. 

Sekali Mursyidul Agong cakap - SEMUA KENA AKUR !

Dan sekarang beliau sudah keluarkan fatwa - Calon PM adalah ANWAR dan pilihan ini perlu disokong oleh Pas - jadi orang Pas KENA SOKONG.

Beliau juga berkata - Anwar yang paling layak - maka orang Pas pun terpaksalah AKUR yang Anwar LEBIH LAYAK dari Hadi. 

Siapa tak setuju, SIMPAN JER DALAM HATI, siapa yang berani suarakan bantahan akan diBUANG KELUAR DARI PARTI.

TAKBIIIRRRRR ! !

Share this article :

+ comments + 10 comments

....................
Reply To This Comment ...................
February 12, 2013 at 5:29 PM

Sudah ada MUSUH yang serang blog Dinturtle ! Baru tadi ada yang hantar virus spam dimana kesannya, setiapkali cursor dilalukan pada mana2 bahagian, window akan kembali pada HOME. Jadi orang tak boleh baca artikel.

Sudah dibaiki dengan bantuan rakan.

Kepada hackers yang serang tu - Kenapa sakit hati sangat tu ? Kalau tak puas hati, lawanlah dengan hujah anda pula, tak perlulah serang2 blog. BOLOH PUNYA OLANG !

....................
Reply To This Comment ...................
February 12, 2013 at 5:38 PM

Kesian kat pas, sentiasa jd prebet.paling tinggi jadi sarjan(mat sabu ketua demo).. Bab demo,bab berhimpun turun ramai2, bab nk buat keputusan kena mintak pihak atasan(atas sikit dr nik aziz,karpal). Paling power,komandor(hadi awang),bab yg bola tanggung kat bn dia yg kena buat press confrence. Anwar senyum ja.
Nk buat mcm mn,klw ketua pas kalah dgn kek...
Yeah dpt kek,takbirrrrr

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 12, 2013 at 6:05 PM

salam,

syukur kepada Allah. kebiasaan yang membawa kepada kemusnahan. sikap yg tak mampu nak lawan, tapi buat cara yg dia pandai, memusnahkan.

ahli pas dah terima wahyu. maka tak boleh la nak tukar lagi. maka berbanyaklah bertakbir kepada Allah moga terbuka hati dan diberi cahaya olehNya. kalu bertakbir untuk karpal tak boleh menda la

....................
Reply To This Comment ...................
February 12, 2013 at 6:28 PM

baguslah tu, kalau dah ada musuh, maknanya dah ada pemerhatian dekat dari sebelah. sekurang kurangnya kita dapat berwaspada dan berjaga jaga. mungkin cili yang dihidangkan terlalu pedas agaknya.

karpal dulu pernah berkata :

"anuar has caused enough trouble. anuar ibrahim perlu BERTAUBAT".

kenapa tak digunapakai kata kata himat itu dalam percatuan memilih pemimpin?

walau siapa pun dari kalangan mereka yang naik, PAS tetap hancur. kalau nak diambil kira keahlian, PAS punyai lebih ramai ahlinya dan adakah sanggup mereka itu nak bertuankan anuar yang bukan dari kalangan mereka?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 12, 2013 at 6:54 PM

PENCACAI2 PR MEMANG MACAM TU..TAK MAMPU HUJAH, DORANG SPAM. MCM BLOG GAP TU.. KALAU KITA BERHUJAH KAT BLOG PRO PR, TERUS KENA BLOCK. PEGI MAMPOSLAH PR!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 12, 2013 at 7:07 PM

Setau aku hanya blog yang femes je yang kena serang virus. Nampaknya terbukti bahawa blog din dah fofular....hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 12, 2013 at 7:24 PM

Aku berpegang kepada kenyataan pertama karpal iaitu "anwar harus bertaubat". Begitu juga tuduhan karpal terhadap anwar di dalam parlimen. Sebagai seorang lawyer yang mempunyai kredibiliti, beliau tidak akan mengeluarkan kenyataan sewenang-wenangnya tanpa bukti dan saksi.

Aku membayangkan seandainya anwar jadi pm. Adakah karpal akan mengeluarkan kembali bukti-bukti yang ada di tangan beliau untuk menjatuhkan anwar? Harus diingat bahawa karpal merupakan bekas peguam utama anwar.

Selagi karpal belum menarik balik tuduhan beliau terhadap anwar, saya beranggapan seolah-olah karpal mempunyai agenda rahsia. Oleh itu, sekiranya anwar menjadi pm, ditakuti anwar akan menjadi boneka dap.

....................
Reply To This Comment ...................
February 12, 2013 at 7:47 PM

@انتارا_كيتDari segi bilangan ahli, Dap paling kecil tapi dari segi pengaruh ?

Bayangkan Pas yang punya ahli 5 kali ganda tapi sanggup samarata kuasa,takke bodoh ?

....................
Reply To This Comment ...................
February 12, 2013 at 7:50 PM

@Anonymoussaya tunggu orang nak kata begitu la ! hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
February 12, 2013 at 7:51 PM

@Anonymoussebab itu Karpal kata Anwar yang paling layak !

Post a Comment