........... Kek Ambo Kalah ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Kek Ambo Kalah !

Monday, January 28, 20137comments


HAHAHAHAHAHAHA .....
KLiK

Mahathir , Najib, Umno, United Nation, Israel, Amerika semua ambo tak takut ...... TAPI..
Kek, ambo kalah !

Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
January 28, 2013 at 4:21 PM

Tgk apa lak penyokong pas nk spin buat ayat positif utk gambar ni... Mgkin paderi ni ttarik dgn keislaman tok guru,nk nk msk islam dh tp umno sekat.(ayat kena ada salah umno,br viva). Lanjut usia jgn mkn manis sgt,kena potong kaki mcm mn nk melawat kawasan

....................
Reply To This Comment ...................
January 28, 2013 at 4:29 PM

@terjun tirukmmmmm nik aziz yang nak makan kek stroberi sebenarnya, paderi tu alasan jer :) ... artikel buat senyum ... tak payah ambil serius la hehehehe

....................
Reply To This Comment ...................
January 28, 2013 at 4:43 PM

Kelmarin blog pr ada siar Nik aziz potong kek di rumah Karpal, tapi ayatnya diatur baik2 seolah2 Nik Azis sedang beribadat kat masjid. Katanya kek itu disediakan oleh Karpal (ayat power) untuk mengelakkan persepsi buruklah konon. Tapi hari ini Nik Azis sendiri yg sediakan kek pula, dah tu ditulis kpd yang mulia pulak tu... he he he. Agaknya ayat power yang akan ditulis ialah kek tu adalah disponsor seseorang (rasuah pun rasuah lah) asal ayat tu dapat mensucikan tok guru yang mereka taksubkan.

....................
Reply To This Comment ...................
Djo
January 28, 2013 at 5:28 PM

Kek macam ni biasanya buboh campuran alkohol untuk tahan lama lebih 2 hari. Tapi hok ni mungkin takde ye...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2013 at 5:35 PM

boleh jadi duta secret recipe neh..hehe
-aldan.

....................
Reply To This Comment ...................
January 28, 2013 at 6:07 PM

Woi Pok Nik..BIDAAH la mkn kek semua ni..Nabi tak penah mkn kek..

....................
Reply To This Comment ...................
January 28, 2013 at 7:07 PM

@Anonymoushahaha idea baik tu, kalau dapat lebih awal tadi, saya dah buat artikel :))

Post a Comment