........... Ingin Mencari Seorang Pendengar Yang Setia ? Hubungi Mahfuz ( No HP Disediakan ) | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Ingin Mencari Seorang Pendengar Yang Setia ? Hubungi Mahfuz ( No HP Disediakan )

Tuesday, January 22, 201310comments

Bila membaca hasrat Deepak mahu memohon Imuniti  dari PR , jika berkuasa kelak, dengan segera Mahfuz kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan ....

"Beliau memohon jaminan imuniti jika kerajaan Pakatan Rakyat memerintah. Saya sedia menjadi perantara dan akan membawa hasratnya itu kepada Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat."


Mahfuz dengan post gaya ala Pakar Konsultan

"Tetapi yang penting beliau kena berjumpa dengan saya terlebih dahulu. Saya sedia menjadi pendengar yang setia kepada apa yang hendak diluahkannya," kata Mahfuz - Mkini

Mahfuz berkata Deepak boleh menghubunginya melalui  emel mahfuz4555@yahoo.com atau menghubunginya 019-442 2685.

Diserta gambar beliau yang bergaya ala seorang pakar konsultan yang sedia menjadi pendengar yang setia, siapa pun boleh cair la !

Errrr .... kecuali Rafizi -
 
"Saya tidak fikir sesiapapun atau Anwar sekalipun dapat memberi jaminan lateral untuk Deepak. Kita kena ikut undang-undang dan juga agensi yang terlibat,"


Kenapa ek, Rafizi macam jealous jer .... ?

Apapun, ternyata Deepak caaaaaiiir .... hari yang SAMA ( Jummat 18/1 ), selepas membaca pelawaan itu, Deepak segera emel kepada MEDIA ( ? ) -

"Saya menyambut baik jemputan oleh Datuk Mahfuz untuk bertemunya berkaitan dengan permohonan imuniti kepada Pakatan dan berharap dapat bertemu beliau esok di Pejabat Agung PAS," kata Deepak dalam email itu. - Harakah

Sia-sia jer Mahfuz siarkan alamat emel dan no hp dia dalam media, ke media juga Deepak nak jawab hehehe... tapi takper kot, mungkin ramai lagi orang lain diluar sana yang mahu Mahfuz menjadi pendengar yang setia kepada masalah mereka ... boleh hubungi Mahfuz !


Mahfuz sedia meluangkan masa untuk Deepak TAPI.....  -

.. beliau hanya akan pulang ke Semenanjung pagi esok dan akan terus ke Alor Setar. Beliau akan sibuk dengan majlis hari ulang tahun Tuanku Sultan sehingga beberapa hari ini di Alor Setar.

"Jadi selepas itu baru saya akan ke Kuala Lumpur untuk bertemu dengan Deepak," kata Mahfuz
.


Ingat ya, sesiapa yang ingin mencari seorang pendengar yang setia, yang terasa diabaikan ..... sila hubungi 019 - 442 2685 dan bercakap dengan Mahfuz.

Anytime, anyplace ... Launch pun boleh !

Share this article :

+ comments + 10 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 22, 2013 at 12:55 PM

Dia ader skype x? Whatsup er?hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 22, 2013 at 2:46 PM

Yeee...nk dgr kata2 pujangga pon dh blh... Miss kol sj,dia akan kol blk..baiknya mahfuz... Apa2mslh pon blh bawa kehadapan oleh mahfuz,utk mnyalahkan umno.... Btl x?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 22, 2013 at 3:00 PM

Ahli ekonomi yg nk buat buget syrkt pon blh mhubungi mahfuz,dia blh buat sampai ada "wow factor"mcm buget france. Plajar yg xfhm matemetik pon blh tanya mahfuz,bab pratusan dan purata klw plajar nk bmain dgn angka... Sbb tu,saya sayang mahfuz,semua dia tau,semua diluar kotak.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 22, 2013 at 4:00 PM

Bro DT...terkezut kawe kemarin tengok perubahan wajah blog demo nih...mulo2 tu tak cayo yo ko dok ni blog Din Turtle...takut keno hijack jah...tapi bila amati betul2 meme yo lah...ini Din Turtle ner blog...apo2 pung TAHNIAH atas perubahan ini...moga blog ini terus mendapat sambutang yang lebih ramai and lebih positip...berkaitang isu pendengar setia ni...agak2 bro DT la kalu masalah peribodi maupung masalah rakyat dia nok dengar ko tak nih?...Ker masalah Deepak jer yang dapat tempat istimewa di lube telingo Dato' Mahpuz kito nih...kalu masalah selain dari Deepak dio tak nak dengar...kawe nak pengesahan dari demo Bro DT...supaya mudah kawe nk salur dan selesai masalah yang dihadapi...sbb bila tengok gambar Dato' yang bro postkan di atas mcm nampak bijak sgt Dato'kita nih...harap dapat penjelasan....

....................
Reply To This Comment ...................
January 22, 2013 at 5:56 PM

Salam der,

U delete my comment in your upgrading article yer...It's ok. To err is human :)

Saya perhati you mmg suka usik2 manja Mahfuz ni kann....Ada apa2 yg terjadi ker?? Eh since dia kasi no. telefon dia tu, kalau saya call rasa2 dia buley tlg carik kan jodoh utk saya x? LOL

....................
Reply To This Comment ...................
January 22, 2013 at 7:11 PM

Rumah baru Din lebih mewah dan bergaya. Segan juga nak masuk.
Mahfuz memang dilahirkan untuk menjadi ahli politik. Dia layak ditawarkan Doktor Persuratan dalam sains politik.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 22, 2013 at 10:19 PM

Kelakar gila. The best.

....................
Reply To This Comment ...................
January 22, 2013 at 11:27 PM

Masalah nak reply komen, kena buat adjustment lagi ....

Anon 4:00pm - Rasanya masalah rumahtangga menjadi favoret Mahfuz, :)

Mimie - Takut saudari jer yang terpikat giler kat Mahfuz ! Ayat2 dia power.. Semoga berjaya !

Putrarahman - Rupa jer lain tapi isinya tetap sama :)

....................
Reply To This Comment ...................
January 22, 2013 at 11:57 PM

Sesiapa saja boleh cal dan hubungi Mahpos, kecuali pengundi dan org2 daerah Pokok Sena, sebab Mahpos akan sena-k bila pengundi dia yg tel... Maklumlah berpuluh masaalah kat pokok sena masih tak selesai, sebab MP lebih suka main politik dari menyelesaikan masaalah rakyat.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 23, 2013 at 8:56 AM

Coll x dapat. Pegi persidangan ekonomi dunia kat Davos katenyer... kena bagi ucap utama. Hik3x.... :D

Post a Comment