........... Banjir Lumpur Putra Heights - Gambar2. | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Banjir Lumpur Putra Heights - Gambar2.

Friday, January 4, 20131comments
Sumber Gambar - Klik

Dari Bernama -


04 Januari, 2013 00:41 AM


Tujuh Kenderaan Tertimbus Runtuhan Tanah Di Subang Jaya

KUALA LUMPUR, 4 Jan (Bernama) -- Tujuh buah kenderaan melibatkan lima kereta, satu van dan sebuah motosikal tertimbus dalam kejadian tanah runtuh di Persiaran Putra Bahagia berhampiran Balai Polis Putra Heights, Subang Jaya, dekat sini, Khamis.

Bagaimanapun lapan pengguna kenderaan terlibat dilaporkan selamat dan tidak mengalami kecederaan.

Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor Mohd Sani Harul berkata banjir lumpur berlaku di laluan itu akibat daripada runtuhan tanah daripada Bukit Cermin yang sedang dalam proses pembinaan rumah semi-D.

"Air dan campuran lumpur tersebut melimpah ke jalan raya yang mana jarak antara kolam dan jalan kira-kira 20 meter," katanya di lokasi kejadian.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Subang Jaya, ACP Yahaya Ramli berkata pihaknya menerima maklumat mengenai kejadian itu pada pukul 6.05 petang.

Share this article :

+ comments + 1 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anunonama
January 4, 2013 at 5:41 PM

Hannah Yeoh tersilap sembahyang dan salah tafsir ayat2 Al-Kitab tu, itu yg 'Tuhan Allah' (panggilan Tuhan Allah ni kurniaan Pok Nik utk org Kristian seMalaysia) jadi 'marah' dan datangkan bala.

Pok Nik kan ada kata 'Allah' (yg ini utk org Islam PAS) tu samseng, mcm majoriti pengikut2 PAS jugak? Kira2 'Tuhan Allah' marah lalu baling lumpur le tu kat Subang Jaya!

Post a Comment