........... TERBAIK Pas Kelantan ! - 2 Jantan Kafir Tengok Kapaltelbang Dalam Keleta Pun DiTangkap KHALWAT ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

TERBAIK Pas Kelantan ! - 2 Jantan Kafir Tengok Kapaltelbang Dalam Keleta Pun DiTangkap KHALWAT !

Saturday, December 8, 201215comments

Sepasang JANTAN bukan Islam dalam lingkungan 30an yang berada dalam kereta BERDUA2AN dalam kawasan parkir Airport Kota Bharu sambil menikmati pemandangan kapalterbang landing waktu malam telah ditangkap pegawai penguatkuasa dan diSAMAN kerana BERKHALWAT.

Kedua mereka menafikan sebarang perlakuan sumbang, mereka hanya mau lihat kapaltelbang telbang sama mendalat saja ...

Itu saja yang dilaporkan oleh The Star dan saya tak mahu memandai tokok tambah.

In the latest incident, the two men in their 30s were in a car parked beside the Sultan Ismail Petra Airport, watching aeroplanes land in the night, when they were issued with the summonses. The duo claimed that they were not doing anything indecent.

Satu lagi kes menjadi isu bila pasangan normal lelaki dan perempuan ( remaja 17 dan 15 tahun ), kedua2nya bukan Islam  telah disaman kerana berkelakuan sumbang ( indecent behaviour ) di Taman Tengku Anis ditengah bandar Kota Bharu waktu siang.

Kedua kes bakal merancakkan lagi isu penguatkuasaan Undang2 Islam keatas orang kafir susulan kes Salon Rambut dimana amoi potong lambut customer lelaki bukan Islam juga turut disaman.

Share this article :

+ comments + 15 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 8, 2012 at 12:46 PM

Ha... ha... ha... PAS telah membuat "joke of the century" ... sekarang kat Kelantan sesiapa aje x boleh berada berdua-duaan tanpa mengira jantina...
nanti dituduh khalwat!!! Sama2 kita tunggu komen Nik Ajis!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 8, 2012 at 1:52 PM

apa nieeee ??? LGBT hak pribadi laaaa...seks jantan dgn jantan ker, jantan dgn betina ker...itu kan hak kebebasan pribadi?.... kamon la...jgn la cam ni.
Apasal buat anak-beranak penyokong kuat LGBT Anwar dan Nurul kecewa?

....................
Reply To This Comment ...................
December 8, 2012 at 2:02 PM

Din!
aku baru nak ajak ko pegi dating tengok penyu bertelor. nanti telor kita lak yang kecut. kah kah kah

GEMPAR!: Hari Jumaat akan jadi cuti hujung minggu seluruh negara di TENDANG TERAJANG

....................
Reply To This Comment ...................
December 8, 2012 at 2:28 PM

Macamana boleh jadi lagu ni. Takkan berdua-duaan lelaki sesama lelaki pun dituduh berkhalwat?

Bagi yang berkelakuan sumbang dikhalayak ramai tu, memang patut kena saman walaupun bukan Islam. Dia tertakluk kepada undang-undang sivil bukan undang-undang Islam.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 8, 2012 at 3:33 PM

macamana pulak kalau jaga yang bertugas malam dua orang tuh? dah tak pakai saksi lagi ker?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 8, 2012 at 3:34 PM

nak tunjukkan ngan orang Kelate jer tuh. luar Kelate tak per kot.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 8, 2012 at 3:35 PM

aku cadangkan supaya kamu berdua jangan bawak telor. PAS Kelantan dah tenggelam punca nampaknya th.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 8, 2012 at 3:37 PM

dorang dah tak kenal yang mana sivil dan yang mana syarak. dorang dah tertekan tuh dan dah jadi mamai.

....................
Reply To This Comment ...................
December 8, 2012 at 4:03 PM

sebenarnya saya tertanya2 dan amat berminat nak tahu apakah keadaan yang buat para penguatkuasa menyaman Khalwat dua mamat tu. Mesti ada cerita tuh ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
tebing tinggi
December 8, 2012 at 4:38 PM

Kalau undang-undang Islam itu hendak digunapakai ,penguatkuasaan wajiblah terpakai kapada semua 'people of the land's 'barulah betul ianya tidak bolih terpakai kapada yang Islam sahaja yang bolih menjurus kapada ketidakadilan undang-undang itu sendiri.
Sebagai contoh, Lim Chin Chong telah memujok Ramlah kebilik hotel,kerana kasih atau apa-apa alasan juga Ramlah telah menurut kemahuan Chin Chong.Apabila kena tngkap hanya Ramlah sahaja yang didakwa dan Chin Chong dilepaskan kerana undang-undang tidak terpakai kapada Chin Chong atas dasar Ugama. Adakah itu adil namanya ?.

Kalau undang-undang Islam 'hudud' itu terpakai kapada 'all people of the land' saya menyokong penoh akan pelaksanaanya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 8, 2012 at 5:53 PM

saya nak tanya sikit ngan penulis, gambar disebelah kanan, nombor tiga dari bawah tuh penyu tengah buat apa? agak agak kalau kat Kelantan, kena humum tak?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 8, 2012 at 6:12 PM

“Media hari ini melaporkan dua pasangan kekasih bukan Islam ditangkap khalwat oleh pegawai penguatkuasa Majlis Perbandaran Kota Bharu”.

http://mynewshub.my/2012/12/08/saman-bukan-islam-jejas-kerjasama-pakatan-guan-eng/

kalau dah kekasih, paham pahamlah.

....................
Reply To This Comment ...................
December 8, 2012 at 7:17 PM

Takde apa tuh, penyu kat atas tu letih jadi di gendong penyu yang dibawah.. Tapi bergantung pada nafsu dan persepsi penguatkuasa Pas, mungkin saja kena saman jugak tuh!

....................
Reply To This Comment ...................
December 8, 2012 at 8:03 PM

talibanisasi kelantan dan mungkin juga malaysia?

....................
Reply To This Comment ...................
December 8, 2012 at 10:39 PM

berhati-hati puak kapir sedanng mempersendakan undang2 PAS, bagaimanapun cuba memburukkan Islam.

Post a Comment