........... Presiden Umno JAUH LEBIH POPULAR Dari Ketua Pembangkang - Cuba TANYA NAJIB ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Presiden Umno JAUH LEBIH POPULAR Dari Ketua Pembangkang - Cuba TANYA NAJIB !

Sunday, December 2, 20121comments

Laman Facebook Presiden kita .... lebih dari 1.25 juta penyokong ... berbanding dengan Ketua Umum mereka, tak sampai 400ribu.( boooooooo .... suara hadirin ) Tak sampai 400 ribu ..

Kalau kita tengok tweeter Presiden kita, pengikutnya lebih daripada 1 juta pengikut tweeter Presiden kita berbanding dengan hanya 200ribu pengikut tweeter Ketua Umum ( booooooooo.... suara hadirin ). Lebihkurang sama pengikutnya dengan saya dan Hishammuddin. ( Hahahaha .... hadirin gelak )

POPULARITI dia tuanpuan dari segi media sosial, jauh jelas, JAUH LEBIH POPULAR Presiden Umno dari Ketua Pembangkang. ( Semua hadirin tepuk )


( Sedutan transkrip ucapan penutup seorang pemimpin Umno di Pau semalam )

Acu try test -  TANYA NAJIB !Tujuan artikel ini sebagai PERINGATAN apakah sudah dilakukan PERUBAHAN mana-mana yang patut.... bukan nak berdebat.

Kalau sudah, sila abaikan Peringatan ini ...

Share this article :

+ comments + 1 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 2, 2012 at 11:47 AM

salam,

pembahas yg mengatakan ah jib gor menerima sokongan rakyat perlu diabaikan segala cakapnya. dia ni pembodek dan pemuji untuk kepentingan diri. tak ada maknanya segala maklumat yg diberikan. maklumat tu amat mengelirukan dan mungkin dia dan keluarganya sahaja dah jadi rakan untuk 1000 bagi setiap ahli keluarganya. kalu ah jib gor nak jadi bodoh bolehla terima cakap pembahas tersebut. boleh tandakan pembahas ni adalah calon utk tidak taat dan patuh pada parti jika tidak mendapat habuan.

Post a Comment