........... Hadi Kini Menjadi Proksi Ultra Kiasu | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Hadi Kini Menjadi Proksi Ultra Kiasu

Sunday, November 18, 20127comments

Saya sempat menonton komen Haji Hadi mengenai doa Umno BN KO melalui Berita TV3 semalam dan saya menunggulah juga mana2 paper kot2 ada yang melaporkannya supaya dapat saya jadikan rujukan. Tapi saya tidak ketemu ....Yang saya ingat Hadi berkata beliau menyokong doa pemusnah itu kerana dakwanya rakyat terutama orang bukan Islam diZALIMI oleh kerajaan Umno BN.

Dan saya terbayang muka Lim Kit Siang ketika Hadi berkata begitu .....

Apakah kerana terdesaknya kepada sokongan orang cina maka sekarang Hadi sanggup menjadi BALACI proksi kepada cina ultra kiasu dalam tuntutan kesamarataan mereka ?

Apakah KEZALIMAN dan SIAPAKAH yang DIZALIMI  oleh  Umno BN hingga dihalalkan Doa Pemusnah sebegitu ? 

Dari 30 ribu dalam stadium itu yang mengaminkan doa pemusnah, berapa ramai yang telah dizalimi dan dalam bentuk apa kezaliman itu ?

Apakah Ketua Pemuda Pas yang baru ni tampil dengan versi pengisytiharan hartanya dimana beliau telah isytiharkan pendapatan bersama bersama isterinya berjumlah RM6800 ( KLiK ) boleh dijadikan contoh rakyat yang dizalimi ?

Apakah jenayah2 ragut rogol bunuh bakar cincang seperti terkandung dalam doa pemusnah itu angkara kerajaan Umno BN ?

Apakah sekarang Pas mahu menjadi jurucakap kepada parti ultra kiasu Dap ?

Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
November 18, 2012 at 1:06 PM

KHAWARIJ dan SYIAH yang nyata.

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
November 18, 2012 at 3:45 PM

Mursyidul, Presiden, Timb Presiden, Naib2 Presiden & Dewan Ulama PAS sendiri suka menipu.....maka sudah pastilah apa yg keluar dr mulut mereka tidak boleh dipercayai lagi

pemuka2 "pewaris nabi" ni makin ligat menharuskan segala bentuk kemungkaran yg JELAS menggunakan nas & hadis

mungkin mereka terjumpa nas/hadis yg menunjukkan Nabi saw pernah mendoakan org Islam lain supaya HANCUR/K.O, maka tak salah pemuka2 ini menggunakan kaedah yg sama....cumanya mereka malu nak paparkan kpd umum

keBALACIan pemimpin UMNO terhadap tuntutan Cina biaDAPigs belum lagi melangkaui had memperGUNAkan agama demi survival....jelas yg PAS semakin terDESAK setelah berselingkuh scr haram dgn biaDAPigs yg dahulunya UMNO dianugerahkan gelaran KAFIR kerana berselingkuh dgn MCA/MIC

Doa org yg benar2 dizalimi tiada penghalang antara dia dgn Allah:

Sabda Rasulullah s.a.w kepada Mu’adh bin Jabal ketika baginda mengutusnya ke Yaman yang diriwayatkan oleh Ibnu Abbas r.a:

“Dan takutlah engkau akan doa orang yang dizalimi, sesungguhnya (doa orang yang dizalimi itu) tidak ada di antaranya dan di antara Allah pendinding.” (Bukhari).

Abu Hurairah r.a meriwayatkan Rasulullah s.a.w. bersabda: “Doa orang yang dizalimi itu adalah mustajab, sekalipun dia adalah seorang yang berbuat maksiat kerana kemaksiatannya itu adalah tertanggung ke atas dirinya sendiri.” (Ahmad).

berpuluh tahun mereka berdoa, tapiiii???....ini doa org yg dizalimi atau apa?....jgn nak samakan doa org yg dizalimi dgn doa2 biasa pulak....kang nnt ada yg kata biasalah...itu ujian dr Allah....pala hanggok mung!

Read more: http://satuhala.blogspot.com/2012/09/pewaris-nabi-atau-hanya-sekadar-ahli_29.html#ixzz2Cccpia4q

....................
Reply To This Comment ...................
November 18, 2012 at 4:50 PM

Satu pandangan yang menarik, TerimaKasih !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 18, 2012 at 7:02 PM

Rakyat yang di zalimi...... puas gua duk cari sape lah manusia dalam Malaysia ni yang di zalimi oleh kerajaan. Nak kata kerajaan bom tempat-tempat awam, tak da la pula. Nak kata kerajaan tangkap dan bunuh semua ulama tak da lah pula, nak kata kerajaan himpun penentang yang demo masuk dalam kurungan gas beracun dan di biar sampai mati, atau di jadikan sasaran tembak di padang sasar, tak da juga. Ni mangkok2 semua.... bagi tahu gue sape yang kena zalim ni.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 18, 2012 at 7:35 PM

Syaitan yg tk d kenali sudah mmperlihatkn wajah
dan dr mereka yg sbnr

....................
Reply To This Comment ...................
November 19, 2012 at 12:17 AM

Bukan rakyat kelantan jugak dizalimi? dpt duit RM600juta dari federal utk projek air tapi apa pun tak buat? Jadi bulehla rakyat kelantan doa ahli2 pas dari mursyidulnya sampai ke ahli biasa supaya musnah?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 19, 2012 at 12:47 AM

Kesian, bila dah berkawan dengan DAP dan Anwar, jadi melalut pulak.

Post a Comment