........... Bila Orang Munafiq BerMuktamar | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Bila Orang Munafiq BerMuktamar

Friday, November 16, 20126comments

Dari harakah  - Tahaluf siyasi kejayaan besar PAS dalam Pakatan

Keputusan ijtihad Majlis Syura Ulamak untuk mengadakan kerjasama politik dengan PKR dan DAP dalam Pakatan Rakyat dilihat satu kejayaan besar dalam gerakan politik PAS setakat ini.

Ianya bukan sahaja bersifat kejayaan politik, malah juga kejayaan dari sudut mengangkat perjuangan Islam PAS diterima bersama-sama dengan parti politik lain yang majoriti ahlinya bukan Islam. BLA BLA BLA ...


Tak sanggup nak terus membaca kenyataan SYOK SENDIRI, yang terang2 MENIPU DIRI SENDIRI serta semua yang hadir berpakat MEMPERBODOHKAN DIRI dengan bertakbir tanda menyokong ..... SEMUANYA MUNAFIQ !

Nak MUNTAH baca ....

Kejayaan TERBESAR hasil Tahaluf Siyasi Pas-Dap adalah - BERSETUJU UNTUK TIDAK BERSETUJU dalam apajua isu berkaitan Islam dan perkara ini tidak disebut langsung oleh mana-mana pemimpin maupun perwakilan setakat ini.

Teringat saya artikel dari teman blogger Tukang Dok Peghati yang ikut sama muntah bila mengulas kenyataan Datuk Harun - Muktamar Pas hanya untuk memastikan ahli-ahli Pas kekal BODOH dan menurut nafsu pemimpin mereka.


Setiap kali MUKTAMAR PAS, Lebai-Lebai DUNGU PAS akan di'BRAINWASH'kan KONONnya perJUANGan mereka semakin berjaya atau mereka akan berjaya menegakkan ISLAM di NEGARA ini.. KONON-KONONnya, kerjasama dengan musuh ISLAM dalam PKR dan DAP La'anatullah akan menegakkan ISLAM di muka BUMI ini? Entah daripada mana RUMUSAN sedemikian yang diperolehi, tak siapa pun TAHU
.


Imej diatas adalah gambaran sebenar Tahaluf Siyasi Pas-Dap !

Dan tak lama lagi KEMUNAFIQAN TERTINGGI yang mereka sendiri tidak dapat nafikan akan dipertontonkan kepada seluruh umat Islam bilamana mereka semua akan melaungkan Takbir ALLAH MAHA BESAR kepada pemimpin yang pernah ditangkap khalwat berdua2an dengan isteri orang lain dalam satu bilik tapi dilepaskan kerana kesilapan teknikal.

TAKBIIIIIIRRRRRRR !

Share this article :

+ comments + 6 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 16, 2012 at 6:28 AM

bukan takbir la sedara,
takebeer!!!
dah macam org mabuk pegi muktamar. maklum la nak $$ dan dapat bilik tidur banyak bintang berserta buffet pagi / petang / malam.

kalau nak extra income, boleh la mentarbiyah kan bini org pukul tiga pagi dlm bilik! ooopss! itu kan PKR...but wait, bukan kah PKR/DAP rakan taulan dan contoh terbaik PAS??

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 16, 2012 at 8:37 AM

Dalam PAS ada 3 golongan :

1. Pro-Ulama
2. Pro-Anwar (Anwarinas)
3. Syiah

Golongan Anwarinas dan Syiah perlu disingkirkan dari PAS supaya PAS boleh kembali ke landasan asal. Cuma masalahnya, mereka sukar disingkirkan kerana majoriti mereka adalah terdiri daripada pemimpin-pemimpin PAS.

....................
Reply To This Comment ...................
Antihipokrit
November 16, 2012 at 2:13 PM

PAS adalah KHAWARIJ.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 16, 2012 at 2:39 PM

Sorry, bukan nak komen pasal topik ni. Saye nak komen pasal gambar keldai dan gajah tu. Walaupun mewakili parti pembangkang, cara gajah menungggang keldai tu tak molek di pandang. . So irritating!! Nyampah la. Macam anwar pulak!!!!!!*!*
PCP84

....................
Reply To This Comment ...................
November 16, 2012 at 6:24 PM

3 tahun , 3 TAHUN saya pakai gambar tu , ni pertama kali ada orang komen CARA gajah tunggang keldai !

Mana cik puteri tahu itu cara Anwar ? Bukan ke cara Anwar tu - Keldai kat ATAS ? !

....................
Reply To This Comment ...................
November 20, 2012 at 12:36 PM

Landasan asal?Bukankah TUJUAN ASAL PAS ditubuhkan pon tak lebih dari kecewa dgn umno.Apakah yg dimaksudkan dgn perjuangan PAS?Adakah perjuangan HITAM PUTIH yg pernah Din sebut dlm artikel beliau dahulu.HALAL-HARAM,KAFIR-ISLAM,label melabel fitnah memfitnah dll.Itulah wajah PAS dulu kini dan selamanya.

Bagi sy istilah yg betul adalah PAS PERLULAH BERUBAH KE ARAH YG LEBIH BAIK.

Post a Comment