........... Tanya Najib - DiMana Cybertrooper BN Yang Ribu-Ribu ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Tanya Najib - DiMana Cybertrooper BN Yang Ribu-Ribu ?

Thursday, October 4, 201212comments

WAT HAPPENG ?






Saya tak ikut pun benda ni semalam. Tapi nampak hebat promosinya. Pagi ni cadang nak layan juga cerita mengenainya, tapi saya perasan macam ada benda yang tak kena jer ...... Betul ke benda ni backfire ?


Kenapa di PRIVATE kan ? Kenapa blogger semua sepi mengenainya ?

Kalau ada berita mengenainya pun cuma soalan / jawapan berkaitan OKU. - Sinar Yang ini pun saya heran sebab bahagian komennya ditahan.

Satu jer lagi saya nak tanya -

DIMANA CYBERTROOPER BN YOUTH YANG DIKATAKAN BERIBU-RIBU TUH ?

Share this article :

+ comments + 12 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 4, 2012 at 8:00 AM

Diaorang tak cukup makan sebab tuan diaorang tak bagi makan itu yang jadi lemah longlai, umno yang ajar macam tu, tak da duit tak da sokongan

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 4, 2012 at 8:21 AM

Dang those cybertroopers!

....................
Reply To This Comment ...................
October 4, 2012 at 8:33 AM

'Dang' ? Mu orang Ganu gak ?

....................
Reply To This Comment ...................
October 4, 2012 at 8:34 AM

Bila dah terbiasa dilayan begitu .... inilah jadinya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 4, 2012 at 9:13 AM

TAK TAHU PUN BENDA NI ADA..KALAU ADA..NAK TANYA JUGAK..

....................
Reply To This Comment ...................
October 4, 2012 at 10:22 AM

din.. soalan mu patutnya..

mana blogger2 yang claim diri tersohor dgn ramai viewer dan byk pengikut?

(realitinya, x semua yang baca artikel/blog itu 100% bersetuju... betul x?)

~ OnDaStreet

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 4, 2012 at 11:10 AM

kah! kah! kah! cybertroopers UMNO? cai ber teluuuper UMNO!!!! aiya manyak bagut. lia olang cikalang ala pesta. itu PM sudah kena hantam pasal itu bajet ua ingat. lia olang makan talak cukup maaaa. lia olang pun ala bos jugak maaaa. bos lia olang talak sama yalan maaaa. aiya din, lu tentu tau maaaa. apa pasat lu talak join sama itu teluuuuper?

....................
Reply To This Comment ...................
October 4, 2012 at 11:50 AM

Sebab NAK TAHU la yang saya tanya ni.... HELAN !

....................
Reply To This Comment ...................
October 4, 2012 at 11:51 AM

Bila dah berperang dan kalah sebab askar tak muncul ..... apakah penting alasan lagi ?

hmmm ... tengah mencongak artikel terbaru berkenaan ini !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 4, 2012 at 3:10 PM

haiya..itu dislikes pasal kena hack maaaa..lu olang pun tau maaa..itu pakatan lakyat sangup buat apa saje asal nampak maciam lia olang menang maaaa..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2012 at 12:44 AM

ala apa yang nak diherankan...setakat dislike 1 ribu lebih ja pun...lagi pun pencacai pr kn mmg ramai dkt youtube tu...masa merdeka tweet 2 juta orang lebih tu tak kecoh pun!!

....................
Reply To This Comment ...................
October 7, 2012 at 4:01 AM

Beritahu itu ke Najib hehehe

Post a Comment