........... Penangan Pondan .... Meleleeeeeeh Air Liur ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Penangan Pondan .... Meleleeeeeeh Air Liur !

Thursday, October 25, 201210comments



Meleleh air liur beb .......



.


Saya nak test tengok berapa banyak hit boleh dapat dengan tajuk macam ni hehehehe ...

Share this article :

+ comments + 10 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2012 at 5:40 PM

laaaa ingat PONDAN dah pukul jantan mana?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2012 at 7:09 PM

Hahahaha. ..saya ingat abang dah tak de topik lagi, jadi bukak cerita pondan. Rupe rupe nye pondan ni. ceh. ..*!*
PRETTY CUTE PRINCESS 84

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2012 at 7:15 PM

ma,af. bukan selera saya. macamana sedap pun rupanya, tapi bila tengok jenama ,,,,,,, sorrylah. lainlah kalau tak tau.

....................
Reply To This Comment ...................
October 25, 2012 at 8:02 PM

hahaha...terkena aku kat pondan.

....................
Reply To This Comment ...................
October 25, 2012 at 8:15 PM

Produk Indonesia, pondan kita disana banci. sesiapa nak bawa masuk Pondan Indon ni, mungkin ada baiknya tukar nama lain hehehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2012 at 8:45 PM

Oh, no wonder la tak pernah dengar jenama tu. Kalau kena kat malaysia, mungkin lebih banyak yang ketawa dari yang mbeli. *!*
PRETTY CUTE PRINCESS 84

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2012 at 9:19 PM

salam bro,sy cuma nk bgtau pengalaman sy ttg blog,sebenarnya tajuk2 yg camni akan menyebabkn blog2 spt ni akan menjadi lebih popular,dan secara tak langsung pembaca2 sesat ini akan tertarik dgn blog2 politik,teruskn perjuangan saudara.tulisan saudara amat menarik, salah satunya kisah guru pondok di kelantan dan yg terbaru ttg usahawan melayu di kl suria..keep it up bro,u ve done a good job.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2012 at 9:29 PM

ada jgk yg komen yer!!!!! tk tehingin aku heh...bende2 mcm ni...

....................
Reply To This Comment ...................
October 26, 2012 at 11:04 AM

benda2 macam ni ? Tak minat kek ? hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
October 26, 2012 at 11:05 AM

TerimaKasih...dengan sokongan berterusan dari pembaca, insyaAllah, saya akan terus menulis ...

Post a Comment