........... Mahfuz Bangladeshi ? ? ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Mahfuz Bangladeshi ? ? ?

Wednesday, October 17, 20129comments

Saya takde mood ... masih berbulu ngan Najib Bapa Vernakular Malaysia. Bila takde mood, ni lah hasilnya -


Jom pakat all, everybody tweeter share with Mahfuz Bangladeshi !

Ntah sapa ntah .... hehehehe

PS - Cik Mimie ngan Pretty Cute Princess tak minat ?

Share this article :

+ comments + 9 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 17, 2012 at 3:57 PM

Din,

Harini kalau ko baca the STAR, dlm ruangan surat pembaca, ada sekor ultra kiasu yg aku percaya belajar di Uni Awam enggan membuat tesis di dalam BM walaupun pensyarah suruh buat dlm BM. Dia kata dia takkan buat tesis melainkan dlm BI. Hampeh taik kucing betul. Najib perosak perpaduan negara.

Antihipokrit

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 17, 2012 at 4:13 PM

Ehem,..abang ni dah sah dah kepala tak betul.
Ada ke patut rekomen kan mamat ni kat saya? Hmm, tak patut...tak patut. Maaf lah bang, saya tak berapa bkenan dengan lelaki bhidung mancung. *!*
PRETTY CUTE PRINCESS 84

....................
Reply To This Comment ...................
tebing tinggi
October 17, 2012 at 4:22 PM

kempen kat orang Pekan jangan undi Najib pada PRU akan datang ni,walaupon terpaksa berkorban satu krusi bagi UMNO.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 17, 2012 at 4:29 PM

tak pandai nak cakap Bangla. dari bahasa yang digunakan itu, saya tak fikir dia akan faham kalau berinteraksi dalam bahasa Inggeris. nak berinteraksi dalam bahasa Melayu, dia mungkin tak faham. yang demikian, bro DT sajalah layan.

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2012 at 5:15 PM

I lelaki yang tak berapa mancung...nak? hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 17, 2012 at 6:36 PM

Hidung I pun tak berapa mancung...tapi lebih handsome dari mat bangla ni.

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2012 at 7:31 PM

pakej kawin bagi i handle ...aauuuuw...

....................
Reply To This Comment ...................
October 17, 2012 at 9:43 PM

Salam,

Apa ni derr.....xkan blog ni nak jd mcm ruangan Kembang Setaman dlm URTV dolo2 kot. Desperate sgt nak crk modal utk sponsor blog ni smpi kena jd agensi cari jodoh ker?

p/s FYI, I racist gila hokay. X minat international, domestic only. Tgh cari calon lelaki Melayu Malaysia sahaja.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 17, 2012 at 9:51 PM

Hahaha.,no comment. *!*
PRETTY CUTE PRINCESS 84

Post a Comment