........... Jom Layan Apa Yang Terpampang Dalam Blog Pas Mengenai Isu Scorpene ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Jom Layan Apa Yang Terpampang Dalam Blog Pas Mengenai Isu Scorpene !

Saturday, October 13, 201225comments

Saya screenshot dalam 3 bahagian. Sebelah kanan banyak sangat iklan jadi saya buanglah, takut tumpuan anda terpesong lak .... Jom Layan isu Scorpene..

Saya ulang - ISU SCORPENE !


Ulang lagi - ISU SCORPENE ! Yang lain tu tak payah bacalah ...

Share this article :

+ comments + 25 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 3:07 PM

fitnah dh jadi darah daging mereka.

mereka x mampu resist dr menfitnah.

anggap je la mereka ni mcm org cacat. susah nk reason dgn org taksub ni.

melayu hampa.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 3:25 PM

yang atas sekali tu bahaya, panjang dan besar, ha ha ha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 3:37 PM

bro,
aku tengok iklan lemah tenaga batin & sex ni memang banyak di harakah. rule of thumb dalam marketing & sales, supply dan demand ni ada berkait rapat.. banyak demand so banyaklah supply. ke memang ramai pembaca harakah khasnya( ahli ahli pas amnya) lemah tenaga batin?

zack
air putih kuantan

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 3:42 PM

Din,

Ko pandai spin yer Din.. kiki

BACA HANYA ISU SCORPENE!! tapi secara bawah sedar ko suruh kami tengok iklan2 sampingan di haramkah?? kahkah ROTFL...

Selama ini mmg aku sedar dan tahu akan kelemahan orang2 PAS pun terutama yg lelaki..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 3:54 PM

Ha ha ha , tergelak aku baca. Suka mak bapak diaorang nak suruh org luar campurtangan............ Bangang benar siapa yg percaya. ha ha ha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 5:17 PM

Tima kacih Din ! Tak tahu nak cakap ape kat ngko...gembira giler aku.
Dah lama aku cari ubat2 cam ni...rupa nye bersepah kat Harakah.
Tima kacih lah Din.

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 5:46 PM

Ketebalan ?

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 5:47 PM

supply and demand hehehe ...

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 5:48 PM

Fitnah ! Saya tak suruh pun sesiapa baca malah saya pesan lagi JANGAN BACA !

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 5:49 PM

Saya tumpang gembira :))

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 6:07 PM

nak cuba...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 6:17 PM

Hampir semua komen kat atas bkaitan dengan iklan. Out of topic la abang abang semua. Sampai berdiri bulu roma mbaca nya. *!*
PRETTY CUTE PRINCESS 84

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 6:36 PM

Kira pas ni lubuk orang lemah tenaga batin atau orang gila sekslah.Orang2 yang sentiasa memikirkan seks ni,penilaian dan pertimbangan pun selalu tersasar.Bila pertimbangan dah tak betul,keputusan pun selalu silap.Contohnya keputusan untuk menjadi balaci dap dan pkr.Keputusan untuk mempercayai fitnah scorpene dll.Read between the lines.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 6:59 PM

Hahahaha...tak tahan..penuh iklan tuu..

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 7:02 PM

what is THE TOPIC actually ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 7:30 PM

Hmm,.,are you trying to tell me that the advertisement IS THE TOPIC actually? *!*
pcp 84

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 7:35 PM

Wellll ....actually....actually aaa.. it's an article that caters to different groups of readers at the same time....

phew....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 7:45 PM

oh, ok. Now then I understand. Don't worry...
But, terus terang saya katakan iklan iklan tu meloyakan tekak saya. Lepas ni,nak minum air limau kasturi. *!*
pcp84

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 7:54 PM

Dimana ada burung, di situ pasang perangkap.

Apa kebengong Parlimen Malaysia untuk benarkan orang luar masuk parlimen untuk cerita perkara yang entah betul atau tidak.

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 8:03 PM

Akhirnya ! Ada juga yang baca bahagian bertulis hehehehe...

Cynthis diatas sendiri cakap belit - pertama kata 'Wisma Putra tak perlu beri alasan untuk halang peguam jumpa klien ( suaram )' tapi beliau juga berkata 'Kita sedang merancang tarikh sesuai untuk bawa mereka beri penerangan di Parlimen ' ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 10:35 PM

Haha,
Iklan utk 'scorpene' lebih kuat dan panjang tuh....
:)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2012 at 11:29 PM

Bro DT....puak2 tok lebai bengong dale PAS ni rasi benar ngan puak2 keling gilo dale SUAHARAM n BERSHIT...di mana ado keling gilo di situ ado tok lebai PAS bengong...ko demo tu nganut mazhab samo...?

PASti gilebabeng

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2012 at 11:40 PM

Mazhab ABU

....................
Reply To This Comment ...................
October 15, 2012 at 12:17 PM

Kalau mcm 2 Din saya pon nk peluang cakap kt PARLIMEN jugak.Saya nk buat SESI TAKLIMAT pasal video CHINA DOLL supaya semua ahli parilemn mendapat pPENJELASAN SEBENAR mengenai isu PEMIMPIN yg dikatakan 99% menyerupai pelakon video tersebut.

Diharap pihak parlimen,pihak pkr,dap,pas jangan seskali MEMBERI ALASAN kepada saya.Membuat sesi ini di IKNDONESIA merupakan option terkahir.

Boleh ker mcm 2???

....................
Reply To This Comment ...................
October 15, 2012 at 12:25 PM

dulu ahkok bawa 4 orang chinadoll keparlimen dalam kes ketuk ketampi ? Nazri bawa budak cina sial ari tu ? Timbul persoalan.... tuan rumah jenis mesra alam ke ?

Post a Comment