........... Himpunan 3/11 - PR Sudah Terdesak, Usaha Last Kopek Naikkan Semula Semangat ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Himpunan 3/11 - PR Sudah Terdesak, Usaha Last Kopek Naikkan Semula Semangat !

Thursday, October 4, 20120 comments

PR akan menganjurkan satu lagi perhimpunan di Stadium Nasional Bukit Jalil pada 3 November dengan tema 'Himpunan Kebangkitan Rakyat' dengan alasan 8 tuntutan Bersih tidak dipenuhi oleh kerajaan.

"Oleh kerana keadaan berterusan dan lapan tuntutan oleh rakyat tidak dihiraukan maka kami perlu lagi satu himpunan pada 3 Nov nanti iaitu Himpunan Kebangkitan Rakyat," kata Mat Sabu.

Eh, eh eh .... Hujaaaaaaan.... Erni ! Angkat kain jemuraaaaaaan..... Hujan dah turuuuuuuuuuun ..... eh, eh, Angin tak ada, ribut tak ada, tau tau hujan turuuuuuuuuun....

Nampak sangat PR dah TERDESAK GILER ! Pakatan SEMAKIN RAPUH.... Hubungan Pas-Dap semakin dipertikaikan , pemimpin2 PR lepas sorang-sorang terpaksa diselamatkan menerusi kaedah Kenyataan Peribadi, Perangai Anwar yang tak putus-putus menimbulkan kegelisahan dikalangan ahli2 PR, pembohongan Suaram dan dana Soros, Janji Bersih yang diovershadow Mat Jubur, dan yang terakhir pukulan Bajet Alternatif yang tak menjadi  ...... segalanya tak menjadi buat PR.

PRU13 semakin hampir dan ternyata PR DESPERATE ! Mereka perlukan sesuatu yang GEMPAK untuk merapatkan kembali PR, menaikkan semangat penyokong dan memadamkan segala masalah yang melanda. Semuanya harus dilakukan sekali harung .....

PR tidak punya pilihan selain BERDEMO dan BERHIMPUN ! 

Untuk berdemo ala Bersih sekali lagi, risikonya terlalu tinggi. Dibuatnya berlaku sesuatu yang boleh buat rakyat membenci demo Bersih 5 dan Najib pula bubarkan Parlimen untuk ambil kesempatan - HANCUR PR !

Jadi PR juga terpaksa PLAYSAFE dengan mereka SENDIRI YANG TETAPKAN LOKASINYA DI STADIUM NASIONAL TANPA PERLU BERTEGANG URAT !

Boleh pulak buat di Stadium ? ? ?

Usaha TERAKHIR PR menyelamatkan keadaan .... LAST KOPEK !

Share this article :

Post a Comment