........... Haiya, ahMoi Pee-pee Beldili woooh ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Haiya, ahMoi Pee-pee Beldili woooh !

Wednesday, October 24, 20127comments


The Star melaporkan satu insiden dimana seorang wanita CINA dalam lingkungan 20an dirakam gambarnya oleh CCTV dalam lif sedang KENCING BERDIRI. Kejadian berlaku di Flat Sri Saujana, Penang.

Penghuni flat mendakwa ahMoi itu kemungkinan China doll mabuk yang menyewa disitu kerana kejadian berlaku pada pukul 6 pagi dan kerana tidak pernah bertemu dengannya.

Hahahaha ...... apahat talak mengaku sedala, meh ?

Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
October 24, 2012 at 11:02 PM

saya HAIRAN teramat hairan ....artikel dengan tajuk bodoh macam ni dalam masa 2jam+ boleh tarik hit 3 kali ganda berbanding artikel serius giler mengenai survival bangsa Melayu seperti sebelum ini yang saya siarkan selama 20 jam !

Lemah semangat ....

....................
Reply To This Comment ...................
October 24, 2012 at 11:48 PM

tau tak pa...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2012 at 9:12 AM

Bro,
Lu pya blog ni makanan aku at least 4 kali sehari tapi lu kena terima hakikat yg most of your readers are melayu. Yg suka baca harian metro dan bukan paper the edge.
Bila mana ada isu serious diaorg tak akan ambil kesah. Tapi mohon teruskan perjuangan


Zack
Airputih kuantan

....................
Reply To This Comment ...................
October 25, 2012 at 10:16 AM

Saya GERENTI isu apakah gambar bogel Rozita itu tulen atau tidak menjadi topik top ten paling banyak hit kepada para bloggers tahun ini!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2012 at 6:41 PM

Biasa la tu diajar sejak kecil. Anak2 jantan lari keluar restoran pancut kat tepi pintu, yg betina plak mak mereka lipat kaki, selak seluar dan pancut depan siapa saja yg lalu.. Padahal kat dalam restoran ade jamban bersih dah yang lebih selesa.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 27, 2012 at 10:10 AM

Melayu sumer pi kerja bro cari rezeki halal. Tak kan nak tengok blog 24 jam. Yg masuk topik ni rasanya bkn melayu dan yg mampu pakai Internet phone sambil 2 kerja tenet.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 27, 2012 at 10:30 AM

Cina memang pengotor dan busuk

Post a Comment