........... Gara-gara Wonder Girls .... Wa MINAT K-POP ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Gara-gara Wonder Girls .... Wa MINAT K-POP !

Monday, October 15, 20125comments

Persembahan Wonder Girls di Stadium Negara minggu lalu, dengan penampilan BERBAJU KURUNG !



Alahai ....

Share this article :

+ comments + 5 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 16, 2012 at 6:36 AM

Din, walaupun diaorang tak pakai fesyen standard (bole nampak colour seluar dalam), diaorang tetap menten cun dan sexy.....betol tak din....

....................
Reply To This Comment ...................
October 16, 2012 at 7:27 AM

eh, YE KER boleh nampak ? !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 16, 2012 at 4:38 PM

Saya tak minat k pop,lebih lebih lagi kumpulan wanita. Mereka too sexy.,letih mata ni memandang. Tapi tengok mereka pakai baju kurung , entah panas tak? Maklumlah terkinja kinja macam ninja. :-X
Ps: masih belajar menari oppa gangnam style *!*
PRETTY CUTE PRINCESS 84

....................
Reply To This Comment ...................
October 16, 2012 at 6:19 PM

well..... mata saya sikit pun tak letih memandang ...yang kat atas ni la !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 29, 2012 at 3:49 PM

kau minat apa lagi

Post a Comment