........... Komen TERBAIK Bajet 2013 Dari Mahfuz | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Komen TERBAIK Bajet 2013 Dari Mahfuz

Saturday, September 29, 201223comments

Komen TERBAIK dari seorang pemimpin terhadap Bajet 2013


Artikel berupa dedikasi khas buat Mahfuz .... Akan kuabadikan kata-kata hikmat ini dalam blog ku yang tak seberapa ini, semoga mendatangkan inspirasi tatkala jiwa tak keruan ...

PS - Nanti-nanti bila saya dah faham apa yang Mahfuz cuba sampaikan, saya akan komen ....

Share this article :

+ comments + 23 comments

....................
Reply To This Comment ...................
September 29, 2012 at 6:33 PM

Pun tak faham apa maksud dia

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 29, 2012 at 6:39 PM

KALAU SETAKAT DARI HOK DOK PASS PERIKSA...... KATA2 HIKMAT? BTUL2 PENYU... JENIS FAIL BM JUGAK

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 29, 2012 at 6:41 PM

tak per lah bang. maapkanlah dia. dia sememangnya tak gheti dan tak paham apa yang dia cakap. dia sekolah pun takat mana. satu jer dia ni pandai iaitu menyakitkan hati orang lain.

....................
Reply To This Comment ...................
September 29, 2012 at 6:51 PM

Kagum den ngan Mahfuz ni. Falsafah sungguh. Sampai lupo plak den yang dio ponah kojo tolak tangga flight je dulu. Kawan sekerja dio dulu agak e pun terpesona sampai kelu seribu bahasa mendengar tahap 'bijaksana' Mahfuz hari ni. Heh..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 29, 2012 at 7:10 PM

ni la bahana pemimpin yg mempunyai IQ rendah...aku pun blh agak yg si mahpus bean pun tak faham apa dia nk ckp...anyway aku nk wat launh appointment dgn dia...kot2 dia blh explain secara detail lg...ada sape2 nk join?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 29, 2012 at 7:40 PM

CAKAP ORANG TAK PERGI SEKOLAH, TAKDE KELAS.

....................
Reply To This Comment ...................
September 29, 2012 at 8:01 PM

Ramainya yang dengki kat Mahfuz ! hehehehehe...

....................
Reply To This Comment ...................
zorro kedah
September 29, 2012 at 8:05 PM

keling uban ni nak tunjuk dia intelektual. hahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 29, 2012 at 9:19 PM

hahahaha..mahfuz mmg hebat.mempunyai kebijaksanaan melebihi rais yatim pantun pantin..ideanya membuat umno terkedu...sebab tu la orang pokok sena pilih dia.ternyata dia lebih bijak dr calon umno di pokok sena tu..hahaha..syabas mahfuz..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 29, 2012 at 9:24 PM

dok atas pokok je,mcm beruk...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 29, 2012 at 11:03 PM

komen dr orang pandai..hahaha..

....................
Reply To This Comment ...................
September 29, 2012 at 11:52 PM

hahahahahha..skema sungguh!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2012 at 12:57 AM

Harap-harap janganlah beliau menjadi idola mereka yang tak lulus periksa. Iaitu tak lulus, tapi berangan nak jadi pemimpin negara. Sorry mahfuz. jangan kecik hati.

....................
Reply To This Comment ...................
Tukang Karut
September 30, 2012 at 8:25 AM

Mahfuz cuba memperlihatkan diri lebih baik dari Mat Sabu. Pemikiran Mat Sabu jauh ketinggalan diera 50'an krn itu terlalu taksub dgn kominis. Ada Mat Sabu komen tentang bajet setiap tahun? Rasanya tak ada kan?

Mahfuz walaupun ada yg kata dia tak lulus SRP (betul ke?) cuba cara berlawanan utk ketengahkan diri. Tak mau ketinggalan memberi komen serta kritikan tentang sesuatu yg mungkin dia sendiri pun tak paham tentang makna dan pengertiannya.

Mungkin 'reformasi' dan 'survival' adalah dua perkataan baru dlm vocabulary Mahfuz yg cuba diapplikasikan penggunaannya dlm percakapan seharian. Kalau salah pada pengertian org lain, mengertilah dan maafkan sajalah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2012 at 9:05 AM

tiada reformasi untuk mengatasi hutang negara..jadi apa maksud dia ni? adakah jika PR perintah, akan ada reformasi untuk mengatasi hutang negara? tapi jika berdasarkan bajet dorang..jangankan mengatasi...bikin bengkrap adalah...

bajet survival? jadi bajet PR bukan utk survival juga kah? jika kerajaan nak survive, asal dia jaga survival rakyat.. itu ok lah. jadi apa maksud dia ni sebenarnya?

nanti aku kata bodoh betul pemimpin2 pembangkang ni..terasa pula pencacai dia kat bawah..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2012 at 9:07 AM

BAGI AKU LAH..

BUDGET SURVIVAL JAAAAAUUUUUH LEBIH BAIK DARIPADA BUDGET BULAN BINTANG ATAU BAJET ANGAN2 YANG DIBUAT PR. SO APA PANDANGAN KAMU WAHAI EN. MAHFUZ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2012 at 9:17 AM

BETUL TU BRO..

INGAT LAGI PASAL LAUNCH? HEHEHE

....................
Reply To This Comment ...................
September 30, 2012 at 12:26 PM

Yang penting - AYAT KENA POWER ! hahahahaha...

....................
Reply To This Comment ...................
September 30, 2012 at 12:29 PM

Tak kiralah bajet BN atau Bajet PR, dua2 pun nak ambil hati rakyat. Yang penting bagi rakyat, bajet siapa yang lebih kebarangkaliannya untuk ditunaikan.

BN sekurang2nya sudah terbukti selaku kerajaan akan penuhi apa yang dijanjikan - jika BN mahu terus berkuasa ..

PR belum tentu lagi... sedangkan Manifesto pun dikatakannya BUKAN JANJI !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 30, 2012 at 2:57 PM

Betul ke? Dia pernah keje tolak tangga flight dulu? Wa ka ka ka.*!*
Pretty cute princess 84

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 1, 2012 at 1:02 PM

Betoi la 'survival' apa yg payah nk pahamnya..
K'jaan punya bajet nk survive another penggal..
PR punya bajet nk try masuk sepnggal...
Semua bajet nk menag la..apa lagi...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 1, 2012 at 11:07 AM

pegi bljr sejarah kemerdekaan tanah melayu dlu..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 1, 2012 at 11:07 AM

malaysia tanah air ku..

Post a Comment