........... Isu Nasha Tidak Ada Masalah - Nik Aziz Yang Dipapah Boleh Bangun Berlari ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Isu Nasha Tidak Ada Masalah - Nik Aziz Yang Dipapah Boleh Bangun Berlari !

Monday, September 10, 20127comments

Pagi ni berita paling menarik adalah berita yang paling tak menarik berlaku semalam - Majlis Syura tak sentuh isu Nasharudin - Sinar   -

"Mesyuarat tak bincang isu Ustaz Nasharudin dan dia pun ada dalam mesyuarat tadi.

"Tidak berbangkit untuk bincang isu Ustaz Nasha kerana tiada masalah yang timbul. Siapa kata ada masalah?" kata beliau sekitar 11.20 malam tadi.


"Beliau kekal sebagai ahli Majlis Syura seperti biasa dan tiada apa-apa tindakan sebab tiada apa-apa masalah" kata Hadi.

Memang ANTI KLIMAKS ! POTONG STIM ! xxx TAK LEPAS ! 

Sejak gambar Nasha bersama Najib yang diambil di Mekah diedarkan keliling kampung sejak beberapa minggu ini, HEBOH diperkatakan yang Nasha bakal dipecat dari Pas ....


sampai gambar Nasha SENYUM / KETAWA bersama ulama muda Umno pun dipersendakan oleh para pencacai Pas dan dijadikan isu bagi menanamkan persepsi beliau telah diracun dakyah Umno... semuanya sebagai persiapan menantikan saat Nasha diPECAT.


" Siapa kata ada masalah ? "  Hahahahahaha ......Hadi cuba buat lawak bodoh ! Siapa yang kata begitu sebelum ini memang MUNAFIK ! Jika benar tidak ada masalah, kenapa kenyataan itu tidak disebut sebelum ini ketika heboh isu Nasha bakal diambil tindakan tegas diperkatakan semua termasuk dikalangan kepimpinan Pas sendiri ?


Malah sehingga kelmarin, Nik Aziz sendiri masih seperti mabuk darah ...

“Tunggu esok (malam ini) memang ada (perbincangan mengenai Nasharudin). Pagi mesyuarat agung dan petang ada jamuan raya. Kita tengok mesyuarat esok macam mana."

“Dia (Nasharudin) manusia. Apa dok bising sedangkan orang lain pun manusia biasa juga. Dia manusia biasa, malah dia bertanding tiga penjuru pun kalah,” Sinar
PALING MENARIK SEKALI bila Nik Aziz yang -

Pada majlis berkenaan, beliau kelihatan sedikit uzur dan dipapah salah seorang pegawai pengiring , SELEPAS MESYUARAT SEMALAM -

 dilihat meninggalkan bangunan ibu pejabat Pas jam 9.15 malam, selepas memimpin mesyuarat bulanan badan tertinggi Pas itu selama kira-kira 20 minit -  TANPA PERLU DIPAPAH ! ? KLiK ( Kalau dipapah, pasti disebut , kan ? )

Sinar Harian Online difahamkan beliau meninggalkan mesyuarat kerana kurang sihat. YEAH, RIIIIIIIGHT ........ nak sihat macamana kalau KEMPUNAN DARAH tak terlampias ! hahahahaha .... Orang kata, kalau tengah marah, adrenalin kita banyak ..... badan lemah pun boleh jadi sihat. Yang sebelumnya dipapah pun boleh bangun berlari !

Apa yang pasti, ketika semua pemimpin Pas BERLAKON dan cuba control macho seolah tidak ada masalah dalam parti, Pas sebenarnya semakin bergolak ! Tak percaya, tanya Mahfuz atau Mat Sabu  .......

Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 10, 2012 at 9:20 AM

dalam majlis SYURA, of course ulamak lebih ramai dari golongan liberal. kalau dibuat undian sudah tentu unduian dari golongan UMARA mengatasi bilangan undi golongan sekular. dalam kata lain, buak lagu mana pun, Ust Nash akan survive. Nik Aziz kena terima hakikat ini dan moves on.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 10, 2012 at 10:08 AM

tp knp pihak umno beriaya2 mahu nasha dipecat?itu urusan pas.mesti ada sesuatu ni..hahahah...tp pas jgk mmg bijak..jgn pecat nasha,nnt pru jgn calonkan nasha,biarkan dia mereput dgn sendiri...lgpun pru x lama dh...kalau dh media umno menfokus psl nasya je..pr harus berhati2...kes hasan ali sbg pengajaran...takkbiiirr...

....................
Reply To This Comment ...................
September 10, 2012 at 10:22 AM

'pihak umno beriya2 mahu nasha dipecat' ? ramai yang MELAPORKAN dan membuat analisis je .... yang nampak beriya2 nak Nasha dipecat adalah pengamal media dan pemimpin Pas sendiri !

Kenapa saudara tulis 'kes hasan ali sbg pengajaran' ? hehehe ? Tidak itu sendiri menunjukkan saudara juga kalau boleh mahu Nasha dipecat tapi terpaksa telan ego ? DAN juga pengakuan pengaruh Hasan Ali yang besar ? hehehe ...

....................
Reply To This Comment ...................
September 10, 2012 at 10:37 AM

Timbalan Presiden Pas, Nasharudin Mat Isa dikekal dalam PAS. tetapi suaranya(pandangan Ulama) tidak akan didengari sebaliknya cakap dan arahan DAP akan dituruti...

....................
Reply To This Comment ...................
September 10, 2012 at 10:46 AM

Pasti Pas duk memikirkan kesannya jika Nasha tidak dicalonkan Pru nanti.......

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 10, 2012 at 3:24 PM

Play safe, mungkin itu perkataan yang paling tepat untuk tindakan pas. Majlis syura bukan saja tidak berani mengambil tindakan, malah langsung tiada keberanian untuk membincangkan pun. sebarang tindakan pas tidak langsung memberi sebarang bekas kpd lawannya umno, kalau adapun sedikit political mileage dari segi modal.
dari segi menelan ludah dan khahak, pas memang terbukti handal. Berani hanya dgn saudara islam umno yang ternyata masih berhati perut dgn saudara sebangsa. Semangat pejuang islam palsu pas ini akan berkecamuk, terberak dlm seluar jika berhadapan dengan lawan sebenar iaitu puak kuffar. (dgn DAP pun dah tak terlawan).

....................
Reply To This Comment ...................
September 10, 2012 at 3:52 PM

Ya....Lagi teruk dari PLAYSAFE bila tidak perlu beri sebarang komitmen kerana isu tidak disentuh langsung. Kalau Playsafe ...... sentuh juga, cuma pakai sarung hehehe

Post a Comment