........... Gambar2 Himpunan Protes Innocence Of Muslims Versi Malaysia | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Gambar2 Himpunan Protes Innocence Of Muslims Versi Malaysia

Friday, September 21, 201216comments

Dibawah adalah gambar2 yang saya cilok dari beberapa blog mengenai demo/perhimpunan memprotes Innocence Of Muslims versi Pas dan versi Umno. Sekadar simpanan dan buat rujukan...

Errr ... versi Pas lebih banyak gambar sebab lokasinya lebih fotogenik hehehe .. lebih lawas, makanya lebih banyak pilihan sudut buat jurugambar2.

Saya malas nak komen apa-apa buat masa ni..... Kepada tuan2punya gambar2, harap halalkan ya ..

Gambar TERBAIK ini dari COKAM

Beberapa gambar dari APA








Share this article :

+ comments + 16 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 6:59 PM

bang nuar tak turun ker?

....................
Reply To This Comment ...................
September 21, 2012 at 7:02 PM

satu soalan yang bakal menjadi ISU BESAR tak berapa lama lagi hehehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 7:17 PM

sampai lori pun nak kaler hijau jugak ker?

....................
Reply To This Comment ...................
September 21, 2012 at 7:22 PM

Dah lori milik Pas ..hijau la. Kalau Abby driver mungkin kaler biru laut + pink kot

....................
Reply To This Comment ...................
September 21, 2012 at 7:32 PM

Tak ada ke sesiapa nak kata 'gambar itu di edit'

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 7:41 PM

isu ini kecik agaknya. Dai hanya berarak kalau ada isu sejagat aje

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 7:44 PM

Abby tak ikut serta?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 8:00 PM

Mamat yg gagah time perhimpunan bersih nk langgar lori fru tu...ada mai tak? Haha..kesian brader tu kna tipu dgn ambabiga

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 8:17 PM

Berjaya jugak Sam Bacile buktikan yg mukmin tidak mampu bersatu meskipun dalam hal yang ini.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 8:17 PM

Nuar berarak dlm bilik jee...pakai tuala jee tu pasal xleh turun

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 8:25 PM

TAKDE SORANG PUN PEMIMPIN PKR YANG BERANI MAJU KE DEPAN DALAM ISU INI..CELAKA PUNYA PKR!

....................
Reply To This Comment ...................
September 21, 2012 at 9:01 PM

Aku kelih juga keliling, tak nampok pong Abby.

....................
Reply To This Comment ...................
September 21, 2012 at 9:47 PM

Ke memang tu tujuang mu turun, nak cari Abby ? hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
September 21, 2012 at 9:48 PM

Pkr pakai proksi jer

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 21, 2012 at 11:21 PM

ye tak ye mana bang anu arrrrrrrr ler lupe teman bang non tu kan sekutu yahudi lahanat.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 23, 2012 at 12:31 AM

abby ckp mmg hebat kalah ulama mesir. tp bila bab nabi senyap je. kalau bab nik aziz xtau la

melayu hampa.

Post a Comment