........... TAHNIAH Pas ! Kan Bagus Kalau Abby Ngan Aisyah Turut Serta.. | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

TAHNIAH Pas ! Kan Bagus Kalau Abby Ngan Aisyah Turut Serta..

Tuesday, August 7, 20127comments

TAHNIAH PAS ! Kali ni saya ikhlas puji aktiviti yang dianjurkan oleh Pas. Sejuk mata memandang ... Dibawah adalah gambar2 yang saya copy dari FB Nik Aziz - Suasana waktu berbuka puasa serta tarawih dan Majlis 300 Kali Khatam Al-Quran bersama 3000 jemaah pada malam yang ke-18 Ramadhan sempena Nuzul Al-Quran.



PS - Tak disebut pulak samada artis2 Pas turut ikut serta atau tidak. Kan bagus kalau penyanyi2 yang mempunyai suara yang merdu semasa zaman 'Jahiliyah' dulu dapat melagukan ayat2 suci Al Quran pula .... pasti asyiiiiiik ! Aisyah ngan Abby tak ikut ? Hairee ke ?

Yalah ... daripada melalak atas pentas politik atau mencetuskan kontroversi atau berdemo tak tentu hala, kan LEBIH BAIK kalau menjadi peneraju utama dalam program2 sebegini. Gunakan aset yang dikurniakan Allah itu kejalan dakwah yang sebenar !

Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 7, 2012 at 10:51 PM

uzur kot....

....................
Reply To This Comment ...................
August 7, 2012 at 11:55 PM

Banyak jugak pakai duit tu atau orang PAS pakat-pakat bawak makanan sendiri. Kan elok kalau duit tu di salurkan kepada orang miskin untuk buat belanja raya nanti.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 8, 2012 at 12:46 AM

Acara mcm ni mana ada bayaran, maunya artis2 yg expired nih nak join..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 8, 2012 at 1:28 AM

No money , no talk

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 8, 2012 at 1:40 AM

Artis2 'tamat tempoh' tu tak selesa pakai telekong......seluar jean ketat juga dipakainya.....naik semangat lebai2 malang dlm PAS......mana muka mereka nak ada majlis mcm ni......

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 8, 2012 at 2:09 AM

hendak akhirat kena ada ilmu dan usaha

kalau hendakkan dunia juga kena ada perancangan, ilmu, kepakaran, iltizam dan usaha

jangan nanti partner bolot semua nikmat kerana lebih menguasai aspek keduniaan.

....................
Reply To This Comment ...................
August 8, 2012 at 5:38 AM

Sejak QalamQabut muncul di dunia ini selepas Bersih 3.0, inilah satu2nya event PAS yang aku dapat puji sesungguh2 hati dan seikhlas2 hati. Selain dari itu, ZERO.

Bila Din sebut nama Aishah, otomatik otak aku nyanyi... oh dunia ini, Oh dunia ini, penuh kepalsuan, mungkinkah tiada keikhlasan...
Selalunya selari dengan imej PAS, kadang2 hingga habis lirik. Tetapi alhamdulillah, tidak dikali ini. Semoga ianya berkekalan.

Post a Comment