........... Mano - Modern China Man Got Tattoo | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Mano - Modern China Man Got Tattoo

Monday, August 6, 201219comments

Lin Dan is so STYLISH. So MODERN. Doesn't look like a China man. But from China. Tattoo all over.




Dari Artikel sebelum ini - KLiK




Sooooo ..... how about this guy - i don't know he got tattoo or not..... maybe can ask Lenbow Betty ? But He Not Stylish ? He Not Modern ?


HE LOOK LIKE MODERN CHINA MAN OR NOT IF NO TATTOO ? How about another one -

This one look so Kampung or Modern ?

I don't know laaa ..... if Mano talk like that about Malay guy, sure i wallop wan .... maybe China man ok..

Share this article :

+ comments + 19 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 11:24 AM

we know LCW beaten akhsay kumar in the semi final but don't take it more than just a sporting event key...mano?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 11:25 AM

Mano looks like Indian from Madras so out of date....ha...ha..ha

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 11:29 AM

how about mano? look like what? from where? king of stylish hahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 11:34 AM

DT,

yang ada tattoo all over biasanya orang asli, nomad atau golongan fanatik.

tattoo nampak menarik pada kulit cerah. pada kulit gelap tattoo tidak menarik langsung.

bayangkan kalau kalau warna tattoo sama gelap dengan warna kulit...apa yang nampak?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 11:39 AM

kah kah kah

tattoo lambang kemodenan?

kah kah kah

cinadol moden kerana tatoo "all over"

kah kah kah

gangster moden kerana tattoo seluruh badan?

kah kah kah

akal logik taruh kat mana YB?

kah kah kah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 11:45 AM

tona kulit macam mano, bukanlah halangan untuk pakai tattoo. waima gigi pun boleh pakai tattoo kalau mahu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 11:51 AM

Mano look like an idiot..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 11:55 AM

MANO..STYLISH? WITH TATTOO? YOU ALSO GOT TATTOO I GUESS? OR MAYBE YOU HAVE OVER-TATTOOED..THATS WHY YOU LOOK SO DARK...KAH KAH KAH

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 12:14 PM

kita kena check kat badan dia ada tattoo ke tidak. lepas tu baru boleh ulas dgn lebih lanjut.

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 12:20 PM

Actually i wanted to write - when Mano commented on Lin Dan who was with LCW, it could also meant that LCW was the opposite.

Somehow i kesian sama Mano, not reach heart yet to wallop all-out

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 12:22 PM

Cek badan Mano? Tak kuasa aku !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 12:25 PM

Apa kata kita anugerahkan mamat ni "Arsehole of the month". Only an arsohole can pen down something without thinking. Adakah orang semacam ini yang ingin kita letakkan kepercayaan memimpin negara. Sorry ane, saya punya janitor dekat ofis lagi bagus dia punya attitude dari you.

akuantiPAKATAN.

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 12:28 PM

Kena ada panel pemilihan. Ketua panel siapa lagi kalau bukan Anwar hahahahaha...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 12:47 PM

Mano?..who's Mano?...i think he is a PARIA.

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 1:43 PM

Mungkin maksud macha tu,rupa lin dan tak begitu kecinaan macam rupa cina yang standard kot.Kalau setakat tattoo tu mana2 cina pun suka bertattoo.Mano mungkin tak tahu negara china sekarang memang dah moden jauh berbeza drpd 20 tahun lepas.Kalau 20 tahun dulu cina seberang laut malu kalau dikaitkan dengan tongsan tapi sekarang ni cina Malaysia semua bangga dengan negara asal mereka.Dulu negara china dan india dianggap sebagai 'pariah' dunia tapi tidak lagi sekarang.India mungkin masih lagi hehe(walaupun akan maju juga sedikit masa lagi)

Saya dah jangka chong wei mesti kalah dengan lin dan sebab dia memang phobia dengan mamat ni.Kalau tak sebab phobia mungkin dia boleh menang.Tapi saya lebih suka azizulhasni yang bawa balik pingat emas olimpik pertama Malaysia.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 1:51 PM

Manoharan ni aku rasa gay la.....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 7:10 PM

TWEETER SATU RAHMAT

KEHADIRANNYA BERI MASSA RUANG...

MENGENALI SIAPA ADUN ITU

DAN JENIS MENTALITI YANG DIPUNYAI!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 8:42 PM

wakil negara dalam aca sukan antarabangsa nampak juga jasanya...tetapi bagi politikawan mulut tempayan macam Manohairan apa jasa anda pada negara?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:48 PM

Kalau "Yang Bodoh[YB] nak tahu... Bukan Selangor yang menang SUKMA keseluruhan dan pasukan bola Kelantan bukan diuruskan oleh puak pakatan..Sukan Dalam negeri pun tak tentu menang, gebang besar pulak dia nak menang pingat olimpik.... Yang lain2 kawan2 boleh tambah.....

Post a Comment