........... Hello Dap, Ini Mamat U Punya Pemimpin Ka ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Hello Dap, Ini Mamat U Punya Pemimpin Ka ?

Monday, August 6, 201241comments


YB PALING SUWEY ! Disaat kita perlukan satu katalis untuk merapatkan semula perpaduan dan semangat nasionalisma dikalangan rakyat, mamat ni pula cuba MENGHANCURKANNYA !

Datuk Lee Chong Wei bukan saja membawa harapan negara untuk memenangi pingat emas sulung negara TAPI beliau juga merupakan satu simbol PERPADUAN dan semangat MALAYSIA BOLEH ! dan kita sendiri dapat saksikan betapa rakyat pelbagai kaum dan umur bersatu dalam memberi sokongan kepada beliau agar dapat mengharumkan nama negara.

Ternyata Datuk Lee Chong Wei TIDAK mengecewakan kita dengan persembahan NEVER SAY DIE, berjuang sehabis kudrat beliau. 27,999,999 rakyat bertepuk tangan, puas walaupun beliau tewas, dan BANGGA dengan semangat yang Datuk Lee Chong Wei telah persembahkan pada dunia.

KECUALI SATU MAMAT BERTARAF WAKIL RAKYAT DARI DAP -



Tak serik dengan kelancangan beliau menghina Jalur Gemilang tahun lepas, kali ini Mano memperlekehkan simbol yang dibawa oleh Datuk Lee Chong Wei. DIA ADA APA HAL ? ? Dia ni ANTI PERPADUAN ke ? Hati dia JAKI dan BENGKERK kalau melihat rakyat bersatu  ke ?

Semua perkara hendak dijadikan modal politik jelek beliau ke ?

Hello DAP, ini u punya pemimpin ke ?

Adakah sikap Mano mewakili sentimen Dap ?

( in case diberikan alasan ia pandangan peribadi Mano )  Beginikah keperibadian seorang pemimpin Dap ?

Share this article :

+ comments + 41 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:14 AM

Datuk Lee Chong Wei did the best, bull shit ManoHARAM... bull shit ManoHARAM..bull shit ManoHARAM..

Congrates Datul Lee Chong Wei.....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:22 AM

jiran saya berbangsa CINA riuh rendah memberikan sokongan tak berbelah bagi terhadap LCW ketika siaran langsung di TV, waima anak CINA tadika tidak ketinggalan memberikan sokongan moral meskipun berada beribu batu dari stadium olimpik. malangnya ada yb rasis memandang rendah pencapaian ahli sukan negara. hmm

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:27 AM

dengan mengalahkan pemain india di peringkat separuh akhir badminton lelaki, pemain badminton nasional telah membuktikan satu perkara iaitu meskipun dianggap kerdil dari segi bilangan populasi, ia bukan halangan untuk msia menggondol pingat perak olimpik dua kali berturut-turut.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:36 AM

Tambah sket...bull shit ManoHARAM Jadah!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:39 AM

Saya Melayu dan saya sokong Datuk LCW...tengok dia main bermati-matian malam tadi..rasa terharu dan bersemangat....hidup LCW...Ini bangsat punya pemimpin DAP pergi jahanam! Wahai semua peminat & penyokong Datuk LCW kita kasi jahanamkan DAP bangsat ni dalam pilihanraya ke 13...anjing punya pariah!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 7:01 AM

KALAU REPUBLIKAN NGOMONG MACAM INI: "APA JUA IMBUHAN YNG OBAMA JNJIKAN PADA AATLIT 100 METER AS, ELOK DIVERIKAN PADA USAIN VOLT YANG LEBIH MISKIN", APAKAH REAKSI PEMINAT SUKAN DI SANA?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 7:16 AM

hanya komunis, pembelot dan PADI yang tidak meraikan kejayaan ahli sukan negara di LONDON. NOKTAH

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 7:19 AM

Pemimpin-pemimpin DAP, terutamanya Si-Manoharan yang tak sedar diri ini, memang 100% haprak!!!

Laksa Johor

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 7:36 AM

Dap seharusnya berasa MALU punya pemimpin seperti Mano. Begitu juga PR, Mano langsung tidak mencerminkan keprihatinan beliau kepada isu2 nasional yang melangkaui pemikiran politik sempit beliau.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 7:38 AM

dasar koling...balik india la

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 7:42 AM

deh mapelai yeng ge ma? kita punya suka la kita mau sokong ker apa ker? the only thing you know is to criticise, and by doing so you will stand out from the DAP group other than LGE,LKS and KS. if that is your stratagy then it is working for you but don't expect people to vote for you. Unlike YB Wee, he stands out and will be counted in the future irrespective where he comes from i.e party.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 7:47 AM

Mano Haram ..Mano Haram ..Mano Haram ... Inilah mentaliti YB Bodoh drp DAP a.k.a Kelab untuk Manusia Bangsat....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 8:07 AM

Tanpa emas olimpik pun, kita bangga mempunyai pemain seperti LCW. LCW sendiri adalah emas milik negara. Nilai LCW terlalu tinggi jika nak dibandingkan dengan nilai sebutir emas. Saya sebagai rakyat Malaysia tak kesah kalo tak dpt makan aiskrim free hanya semata2 disebabkan kekalahan LCW. Ala, apalah sangat setakat aiskrim. Saya sanggup pegi kedai beli sendiri aiskrim kegemaran saya.

PS: Kalau Din nak belanja eskrem.....aku sudi je.....hehehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 8:45 AM

Many of them are not even fit ......or should I say.....not suitable to be a Malaysian.Many ..many of them...especially from DAP....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 9:08 AM

according to manoharan, lin dan doesn't look like cina man?

my question is: lin dan actually look like whom? look like manoharan eh? or look like dapig? he he

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 9:23 AM

BIASALAH..WHAT DO YOU ALL EXPECT FROM HIM? KECEMERLANGAN? KETELUSAN? NO WAY! DARI DULU SAMPAI SKRG YANG MAMPU DIA TONJOLKAN HANYA KEBODOHAN. TAKDE STANDARD. MALU WEH PR ADALAH PEMIMPIN CAMNI..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 9:27 AM

semua orang sokong Datuk Lee Chong Wei. Dia dah cuba bersungguh-sungguh untuk dptkan pingat emas untuk negara. Kami rakyat Malaysia berbangga dengan DLCW. Tapi kami juga lagi amat kecewa dengan response bangang YB India DAP.Pegi jahanamlah sama DAP.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 9:41 AM

DAP sokong yang ada tatoo salib kat lengan.

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 9:52 AM

Jangan lari topik ya ! :))

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 9:54 AM

actually aaaa, i was pondering on that part also.... how to best spin it for maximum effect hahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:03 AM

TAKBUR NAK MAMPOS PUNYA MANOHARAM..PR MEMERINTAH BARU DAPAT EMAS OLIMPIK? ACARA APA? ACARA MAKAN AISKRIM? ACARA TINJU SAMPAI DAHI BERPLASTER?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:08 AM

just imagine if yb from bn intentionally making a statement which claims that yb by the name xavier and manoharan doesnt look like an indian at all! what u all think the reaction going to be? he he

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:12 AM

is manoharan talking about sport minster or cinadol monster?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:14 AM

LIN DAN DOSENT LOOK LIKE CHINA MAN?...MR. MANO CHANGE YOUR SPECTACLES, THE POWER IS NOT WORKING ANYMORE.MY FOOT IF PAKATAN RULE PUTRAJAYA, ONLY THAN MALAYSIA CAN WIN THE GOLD MEDAL.FRANKLY SPEAKING MR MANO IS THE ONE WHO DOSENT SOUND AND LOOK LIKE A MALAYSIAN.CONGRATS TO DATUK LEE CHONG WEI...WE ARE PROUD TO BE MALAYSIANS UNLIKE MANOHARAN WONDER WHERE IS HE FROM?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:20 AM

ANON 10.03 TAMBAH LAGI DUA ACARA BEDMINTON AND INDOOR CYCLING WITH CHINA DOLL...HE...HE...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:32 AM

hei, nandei! if pakatan loser played better then bn, why shuld u lose to bn in 2008, hah? kah kah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:41 AM

It took LCW lesser then 5 decades to win two silver medals but how long will it take for manoharan and his racist party to win the heart of the people of putrajaya? 50 decades?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 10:51 AM

why sportsman needs incentive?

it is as same as asking this question:

why people give money to the opposition?

the answer is simple and plain:

the money would hike up the probability that opp would defend the seat.

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 11:39 AM

Sukan dan Politik berbeza.kalu di rojakan akibatnya.Tenguk Pasukan Bola Kedah amat amat cemerlang look like china,Bungkud liga Perdana.Ambik kau.Pr hanya pandai di pentas ceramah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 1:14 PM

percaya la..dah kena hentam ni nti dengan muka tak tau malu mintak maaf..tak sengaja la tak bermaksud la..paling bangsat nak saman semua orng yg katanya salah intepretasi..memang dasar mangkuk hayun tak tau diuntung..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 3:51 PM

aik...dia rasis...awak pun rasis gak?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 3:53 PM

this was his personal view, not representing de party that he is in...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 3:57 PM

lin dan looks like a film star...he has a good look...DLCW has that kind of 'sedih' look...like them both...

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2012 at 4:41 PM

saya pun ternanti2 respon Mano dan pemimpin2 Dap lain

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:24 PM

wei ini keling MANO...PARIA MARI PUNYA....so biarkn lah PARIA ni emenyalak... cos come GE13 nobody is going to vote thise racist DAPigs.... and those fools in PR...

PASti hancur

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:27 PM

kemut tul la kau ni Din...member mntak blnja aiskerim seketul pun kau cakap dah lari tajuk...isk..isk..isk...apa rrrr....hehehe

PASti hancur

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:31 PM

anon 3.53pm

Whats the diferrence here...this PARIAs view always carries the view of the Party...racist to the bone....

PASti hancur

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 6:34 PM

wei bro 10.14am,

this MANO is a PARIA

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 7:03 PM

kali ni aku tak puas hati ngan tajuk posting mung la bro...patut tk boh nama mamat kat tajuk tu...tak layak nama mamat kat mangkok ni...patut mung boh nama PARIA jer...senang citer...standard PARIA jer wat komen cam tu kat twitter dia....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2012 at 9:10 PM

Aku kesian ngan LCW. Kederatnya dikerah hampir sepanjang tahun. Dahlah umurnya bukan remaja lagi, injured pulak tu. Mana BAM ni, takkan nak bergantung pada LCW sorang je. Mana pelapis muda? Dengan faktor umur LCW sekarang ni, aku rasa dah sampai masanya beliau direhatkan dalam tempoh yang panjang. LCW bukannya robot atau mesin. Beliau adalah manusia biasa seperti kita yang perlukan kehidupan normal serta tanpa tekanan. Tahniah LCW kerana menjadi orang no.2 dalam badminton peringkat dunia.

PS: Walaupun LCW kalah, aku tetap nak tuntut Din belanje aku makan eskrem :))))

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 7, 2012 at 8:14 AM

tak perlu comment banyak. cuma 1 aja pergi manpus manoharam. anak haram

Post a Comment