........... Haron Din Tak faham Idiom - Abby Pun Bakal DiHadapkan Ke Majlis Syura ! ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Haron Din Tak faham Idiom - Abby Pun Bakal DiHadapkan Ke Majlis Syura ! ?

Thursday, August 30, 20124comments

 Malas rasanya nak layan Janji Bersih malam ni .... apakata kita layan sikit lagi cerita Abby !Tak sedap rasanya hati sebab duk hentam Abby jer memanjang ..... jadi kali ni saya rasa macam nak puji dia pulak hehehe.

Serius ni, cuba baca tweet yang Abby tulis dibawah ni -Nampak gayanya Abby melawan arus disini.  Kalau dikaji balik, bukan Haron Din sorang yang tidak faham PERUMPAMAAN OMPUTEH tapi termasuk juga Nik Aziz dan hampir keseluruhan orang Pas dan para pencacai mereka !

Apakah Abby sudah termakan dakyah Umno ? Apakah Abby juga akan dihadapkan kepada Majlis Syura sepertimana Nasha ?

Hehehehe mana sama Abby dengan Nasha .... lainlah kalau Nasha pun sama cantik, cute dan manja hahahaha...

Share this article :

+ comments + 4 comments

....................
Reply To This Comment ...................
August 30, 2012 at 10:22 PM

Dasyat juga Si Janda sorang ni. Dia main 'langgar' je sape-sape yang dia rasa nak 'langgar'. Depan-depan pulak tu dilanggarnya. Aku percaya sesape yang kena 'langgar' dengan Si Janda ni, pasti akan terasa juga menusuk ke qalbu. Din pun rasanya mengharap juga dia pun di'langgar'oleh Si Janda ni. Nak rasa penangannya.

....................
Reply To This Comment ...................
August 30, 2012 at 10:24 PM

Langgarlah ... langgarlah .... hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
August 30, 2012 at 11:50 PM

Itu bukan kenyataan abby abadi. Abby retweet kenyataan sawal_ali. Sawal_ali yang menulis kpd abby bahawa kenyataan haron din adalah salah dan kenapa abby turut sebarkan kenyataan yang salah ?

mungkin kerana abby tak dapat nak jawab, dia retweet tweet tersebut mungkin dgn harapan ada orang lain (kawan-kawan beliau) boleh tolong jawabkan.

harap maklum

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 30, 2012 at 11:51 PM

Sdra Din,
Maaf ya, off topic (lagi pun i'm bored with this makcik). Dah tengok/dengar ni: http://www.corbettreport.com/corbett-report-radio-205-spotlight-malaysia-with-nile-bowie/
Aiyah, an outsider boleh nampak kenapa melayu tak nampak lagi?

Post a Comment